Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Oral Care Adult 1,5 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Hills Oral Care Adult 1,5 kg

Hills Oral Care Adult 1,5 kg

18,75 - 25,49
Bestel nu direct voor € 18,75

Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer is een droogvoer voor volwassen katten met gebitsproblemen. * Helpt tandplak verminderen * Bevordert de gezondheid van het gebit * Helpt voor een frissere adem (Brekz.nl)

Wanneer jouw kat last heeft van een vervelend ruikende adem, dan kan Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care een uitkomst bieden. Door de speciale combinatie van ingrediënten zorgt Oral Care voor de reiniging van het gebit van jouw kat. Tijdens het kauwen worden tandplek en –steen verwijderd. Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care zorgt bovendien voor een frissere adem en is daarnaast ook nog eens een gebalanceerd compleetvoer. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care in één oogopslag: Door de unieke, gepatenteerde voedingsstofcombinatie van Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care wordt het gebit van jouw kat gereinigd. De grote brokjes werken samen met de erin verwerkte natuurlijke ballaststoffen als een tandenborstel Iedere tand wordt extra goed schoongemaakt door de gepatenteerde gebitstechnologie, de kat is namelijk langer bezig met kauwen dan bij ander kattenvoer. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care de vorming van tandsteen en tandaanslag op actieve wijze tegengaat. Het tandsteen en de aanslag kunnen verantwoordelijk zijn voor de slechte adem van jouw kat. Bovendien bevordert het voer de gezondheid van het gebit van jouw kat. In het voer zit taurine ter bevordering van het kijkvermogen en de hartfunctie Superior Antioxidant Formula van Hills ter bevordering van de afweer De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s kattenvoer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft jouw kat er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom mogelijk wel lager uit dan je denkt. Omdat het kattenvoer van Hills zeer makkelijk te verteren is, neemt de hoeveelheid ontlasting van jouw kat af. Hierdoor hoeft je minder vaak de kattenbak schoon te maken. Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care kattenvoer – krokant, met een lekkere smaak is het een perfect voer om jouw kat gezond te houden – voor de rest van haar kattenleven. Brokjes: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Oral Care: klinisch bewezen tandplak en tandsteen te verminderen. Met anti-oxidanten en de geavanceerde 'oral care' technologie. Geschikt als dagelijkse voeding. (Medpets.nl)

Hill's Feline Adult Oral Care Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Vermindert tandplak en tandsteen Een goede mondhygiëne is van groot belang voor je kat. Als je niks doet aan de verzorging van het gebit, kan er tandplak en tandsteen vormen wat op den duur pijnlijk en zelfs gevaarlijk kan zijn voor je kat. Hill's Science Plan Oral Care zijn droge kattenbrokjes die een klinisch bewezen technologie bevatten om de opbouw van tandplak en -steen te verminderen. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud om tandplak en -steen te verminderen. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. De brok met kip heeft een unieke vezelstructuur die het gebit reinigt en de adem verfrist. Daarnaast zorgen omega 6-vetzuren en vitamine E voor een gezonde en mooie vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Science Plan Kattenvoer Oral Care Adult KipHill's Science Plan Oral Care: klinisch bewezen tandplak en tandsteen te verminderen. Met anti-oxidanten en de geavanceerde'oral care'technologie. Geschikt als dagelijkse voeding. * Klinisch bewezen technologie waarbij de brok tandplak en tandsteen vermindert * Dagelijkse gebitsbescherming en verfrist de adem * Voor het behoud van gezonde spieren en een ideaal lichaamsgewicht * Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742752204
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Oral Care Adult kattenvoer 1,5 kg
€ 21,70
Hill's Oral Care Adult kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Adult 1+ Oral Care met Kip Hill's Science Plan Kattenvoer
€ 23,98
1,5kg Adult 1+ Oral Care met Kip Hill's Science Plan Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Oral Care 1.5 kg.
€ 24,85
Hill's Science Plan - Feline Adult - Oral Care 1.5 kg. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Oral Care Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 27,98
Hill's Feline Adult Oral Care Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Hill's Science Plan Kattenvoer Oral Care Adult Kip 1,5 kg
€ 29,39
Hill's Science Plan Kattenvoer Oral Care Adult Kip 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: