Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Oral Care Adult 1,5 kg
zaterdag, 24 februari 2018
Hills Oral Care Adult 1,5 kg

Hills Oral Care Adult 1,5 kg

16,95 - 21,99
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Oral Care Adult kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten met een gevoelig gebit of om het gebit van uw kat sterk te houden. * Dagelijkse gebitsbescherming * Klinisch bewezen * Voor ideaal lichaamsgewicht (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Oral Care: klinisch bewezen tandplak en tandsteen te verminderen. Met anti-oxidanten en de geavanceerde 'oral care' technologie. Geschikt als dagelijkse voeding. (Medpets.nl)

Volwassen katten, van 1 tot en met 6 jaar oud, om tandplak, tandsteen en een slechte adem te verminderen perfect gebalanceerde voeding waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het tandplak en tandsteen vermindert. met antioxidanten en een geavanceerde technologie voor mond- en gebitsverzorging. hill's science plan oral care is wetenschappelijk bewezen en helpt tandplak en tandsteen te verminderen. met antioxidanten en de geavanceerde oral care-technologie. geschikt als dagelijkse voeding. wetenschappelijk bewezen technologie waarbij de brok tandplak en tandsteen vermindert. dagelijkse gebitsbescherming en verfrist de adem. voor het behoud van gezonde spieren en een ideaal lichaamsgewicht. chicken: kippen- en kalkoenenmeel, gemalen rijst, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, mineralen, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, dl-methionine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur. wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen. op de verpakking staan de dagelijkse voedingshoeveelheden. deze zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren. pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden. kijk voor een volledig voedingsadvies op de verpakking van je product. (Dobey.nl)

Hill's Feline Adult Oral Care Kip 1.5 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Hill's Science Plan Oral Care: klinisch bewezen tandplak en tandsteen te verminderen.Met anti-oxidanten en de geavanceerde 'oral care' technologie. Geschikt als dagelijkse voeding.. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742752204
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Oral Care Adult kattenvoer 1.5 kg
€ 16,95
Hill's Oral Care Adult kattenvoer 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Oral Care 1.5 kg.
€ 19,25
Hill's Science Plan - Feline Adult - Oral Care 1.5 kg. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hills - science plan oral care 1,5 kg
€ 20,95
Hills - science plan oral care 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Oral Care Kip 1.5 kg - Kattenvoer
€ 21,99
Hill's Feline Adult Oral Care Kip 1.5 kg - Kattenvoer bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: