Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Optimal Care Adult Tonijn 10 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Hills Optimal Care Adult Tonijn 10 kg

Hills Optimal Care Adult Tonijn 10 kg

53,12 - 62,65
Bestel nu direct voor € 53,12

Hill's Science Plan Adult met tonijn kattenvoer is een smakelijk droogvoer met tonijn voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud.  * Ondersteunt het behoud van sterke spieren * Bevordert een gezonde huid * Helpt bij het behoud van gezonde organen (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care met Tonijn is special aan de voedingsbehoeften van volwassen katten tussen de leeftijd van één en zes jaar ontwikkeld. Het voer bevat alle voedingsstoffen die jouw kat voor een lang en gezond leven nodig heeft. De belangrijke antioxidanten in het voer beschermen jouw kat tegen verscheidene ziekten. Een speciale combinatie van antioxidanten bevordert de afweer De voedingsstoffen in het voer ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht Gebalanceerde combinatie aan voedingsstoffen met een heerlijke smaak Het in het voer verwerkte taurine ondersteunt een gezonde hartfunctie en het behoud van de netvliesstructuur Een special uitgekozen fosforgehalte ondersteunt de functie van de nieren Hill's kattenvoer bevat zeer kwalitatieve en makkelijk verteerbare ingrediënten. Hierdoor zit er in een bakje Science Plan een hogere voedingswaarde dan in een bakje gebruikelijk voer. De prijs per dag van Hill's valt daarom wellicht lager uit dan dat je had verwacht. De hoeveelheid aan uitwerpselen wordt verminderd door makkelijke verteerbaarheid van het voer. Hierdoor hoeft het kattengrit minder vaak worden vervangen. Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care met Tonijn - krokant en verrukkelijk van smaak, het ideale voer om jouw kat in vorm te houden, voor een lang en gezond kattenleven. Brokjes: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Feline Adult Tuna is speciaal samengesteld om een optimale gezondheid te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten, magere eiwitten en meer omega-3 vetzuren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742423104; 52742024370
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult met tonijn kattenvoer 10 kg
€ 53,12
Hill's Adult met tonijn kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Adult 1-6 l Care met Tonijn Hill's Science Plan Kattenvoer
€ 53,99
10kg Adult 1-6 l Care met Tonijn Hill's Science Plan Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Tuna - 10 kg
€ 66,60
Hill's Science Plan - Feline Adult - Tuna - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: