Hills Mature / Senior Light 1,5 kg

Hills Mature / Senior Light 1,5 kg

17,75 - 20,05
Bestel nu direct voor € 17,75

Hill's Science Plan Mature Adult Light kip kattenvoer is droogvoer met kip voor oudere katten van 7 jaar of ouder. Hill's Science Plan Mature Adult Light kip kattenvoer bevat L-carnitine en minder calorieën wat een ideale gewichtscontrole ondersteunt.  * Ondersteunt een gezonde huid * Minder calorieën helpen bij gewichtscontrole * Smakelijk droogvoer met kip (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Feline Light Mature Adult/Senior 7+ is speciaal samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. Met klinisch bewezen anti-oxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. (Medpets.nl)

Hill's Feline Senior Adult Light - Kattenvoer - Kip 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokken voor jouw te zware kat Een minder actieve kat heeft minder calorieën nodig dan een hele actieve kat, zo voorkom je dat je kat te zwaar wordt en behoudt ze haar gezonde gewicht en levensstijl. Hill's Science Plan Light Mature Kip zijn droge kattenbrokjes voor oudere volwassen katten die minder calorieën nodig hebben (bijvoorbeeld na castratie, bij aanleg voor overgewicht of gewoon wanneer je kat niet zo actief is). Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten vanaf 7 jaar oud die minder calorieën nodig hebben. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. De brok met kip bevat een laag caloriegehalte en L-carnitine om een ideaal lichaamsgewicht te bevorderen. Daarnaast zorgen eiwitten van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels ervoor dat het hongergevoel tussen de maaltijden wordt verminderd. Omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een mooie huid en vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hills Feline Mature Adult Light Kip 1,5 kgHill's Sciende Plan Mature Adult Light droogvoer is de juiste voeding voor de minder actieve volwassen kat die een voeding met minder calorieën nodig heeft om een gezond gewicht en levensstijl te behouden. * Laag caloriegehalte en L-Carnitine helpen een ideaal lichaamsgewicht te bevorderen * Eiwit van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels helpen het hongergevoel te verminderen tussen de maaltijden * Omega 6-vetzuren&Vitamine E voor een mooie huid&vacht (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742761602; 52742761619; 52747261602
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Mature Adult 7+ Light kip kattenvoer 1,5 kg
€ 20,70
Hill's Mature Adult 7+ Light kip kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Mature Adult - Kip Light 1.5 kg.
€ 24,00
Hill's Science Plan - Feline Mature Adult - Kip Light 1.5 kg. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Senior Adult Light - Kattenvoer - Kip 1.5 kg
€ 26,94
Hill's Feline Senior Adult Light - Kattenvoer - Kip 1.5 kg bestellen
Hill's Feline Mature Adult Light Kip 1,5 kg
€ 27,40
Hill's Feline Mature Adult Light Kip 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: