Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Healthy Development Kitten Kip 5 kg
zaterdag, 24 februari 2018
Hills Healthy Development Kitten Kip 5 kg

Hills Healthy Development Kitten Kip 5 kg

35,99 - 50,50
Bestel nu direct voor € 35,99

Hill''s Feline Kitten kattenvoer met kip levert veel energie en alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei en voor een normale ontwikkeling van uw kitten en is ook geschikt voor drachtige of zogende katten. Hill's Feline Kitten Kip in één oogopslag: Aangepast aan de verhoogde energie- en voedingbehoeften van kittens tot 1 jaar. Ook geschikt voor zwangere en lacterende katten Met verrukkelijk kippenvlees Hoogkwalitatieve ingrediënten in een gebalanceerde formule zorgt voor een gezond metabolisme en een heerlijke smaak Hill''s Feline Kitten Kip kattenvoer bevat de Superior Antioxidant Formula van Hill's. Hiermee wordt het eigen immuunsysteem van de kitten opgebouwd Gecontroleerd fosfor- en zoutgehalte ter behoud van de gezondheid van de essentiële organen Een gezonde huid en een glanzende vacht wordt bevorderd door hoogkwalitatief DHA uit visolie taurine ter bevordering van het kijkvermogen en de hartfunctie. Bovendien ondersteunt het een gezonde groei De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s kattenvoer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft uw kat er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom mogelijk wel lager uit dan u denkt. Omdat het kattenvoer van Hill’s zeer makkelijk te verteren is, neemt de hoeveelheid ontlasting van uw kat af. Hierdoor hoeft u minder vaak de kattenbak schoon te maken. Hill's Feline Kitten Kip kattenvoer – krokant, met een lekkere smaak is het een perfect voer om uw kitten gezond te houden – een goed begin voor de rest van haar leven. Brokjes: (Zooplus.nl)

Hill's Kitten Healthy Development Kip kattenvoer is een volledige voeding voor de opgroeiende kittens tot de leeftijd van 12 maanden, en voor de drachtige of zogende poes. * Voor gezonde spijsvertering * Ondersteund immuunsysteem * Goed voor hart en netvlies (Brekz.nl)

Hill's Feline Kitten Kip 5 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Hill's Science Plan Kitten Healthy Development with Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA van visolie.. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Science Plan Kitten Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA van visolie. De voeding is verkrijgbaar als droogvoer en als mousse. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742428406
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
5 kg Hill's Feline Kitten Kip Kattenvoer
€ 35,99
5 kg Hill's Feline Kitten Kip Kattenvoer bestellen
Hill's Kitten Healthy Development Kip kattenvoer 5 kg
€ 37,95
Hill's Kitten Healthy Development Kip kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Kitten Kip 5 kg - Kattenvoer
€ 41,99
Hill's Feline Kitten Kip 5 kg - Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Kitten Chicken 5 kg
€ 50,50
Hill's Science Plan - Kitten Chicken 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: