Home > Hondenvoer > Hill's > Hills Adult Kip 2,5 kg
Thursday, 28 March 2024

Hills Adult Kip 2,5 kg

15,490 - 30,390
Bestel nu direct voor € 16,35

Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken is speciaal samengesteld om gezonde spieren en vitale organen te helpen behouden. Dit hondenvoer zit vol met natuurlijke vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Daarnaast bevat de voeding Vitamine E en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht van jouw hond! Eigenschappen Met eiwitten van hoge kwaliteit voor het behoud van gezonde spieren. Vol vezels voor een gezonde spijsvertering Perfecte balans van Omega-6 vetzuren en Vitamine E voor een gezonde huid en vacht Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak Ook beschikbaar in Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken natvoeding. Geschikt voor Volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud. Niet geschikt voor Pups Drachtige of zogende honden Honden ouder dan 7 jaar Inhoud 2,5 en 14 kg. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer. Dosering Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met jouw dierenarts. Gebruik je dit hondenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van jouw huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag de dierenarts ernaar bij ieder bezoek. Samenstelling Maïs, tarwe, kip- (9%) en kalkoenmeel (totaal 14% gevogelte), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, soja-olie, mineralen, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Analytische bestanddelen Eiwit 21,1%, vetgehalte 14,8%, ruwe celstof 1,6%, omega-6 vetzuren 3,4%, ruwe as 4,7%, calcium 0,70%, fosfor 0,63%, natrium 0,27%, kalium 0,71%, magnesium 0,09%; per kg: vitamine a 10.591ie, vitamine d3 722ie, vitamine e 550 mg, vitamine c 90 mg, bèta-caroteen 1,5 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen IJzer 84,7 mg, jodium 2,4 mg, koper 8,4 mg, mangaan 8,8 mg, zink 155 mg, seleen 0,1 mg; met natuurlijk antioxidant. (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Adult Medium met kip hondenvoer is een uitstekende voeding voor honden van middelgrote rassen met een leeftijd tussen de 1 en 6 jaar.  * Bevordert de spijsvertering * Uitgebalanceerde receptuur * Ondersteunt de spieren (Brekz.nl)

Hill’s Canine Adult Medium met kip is geschikt voor iedere hond, die van het leven houdt. Het voer bevat dezelfde essentiële voedingsstoffen die in al het andere Science Plan voer zitten en heeft daarnaast een heerlijke smaak door de toegevoegde kip. Het voer zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht en ondersteunt het welzijn van je hond. Hill's Canine Adult is speciaal aan de voedings- en energiebehoeften van volwassen honden met een leeftijd tussen 1 en 6 jaar aangepast. In Hill's Canine Adult zit een superior antioxidant formula van Hill’s verwerkt, dat het immuunsysteem kan ondersteunen Met veel hoogkwalitatieve eiwitten ter behoud van de lagere spiermassa. Met een bepaald zout- en fosforgehalte om de gezondheid van de levensbelangrijke organen te ondersteunen. Bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht Gebalanceerd compleetvoer met een heerlijke smaak voor iedere volwassen hond Het gevogeltegehalte in het voer is in totaal 39%, hiervan is 26% kip De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s hondenvoer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft je hond er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom misschien wel lager uit dan je denkt. Wanneer je een hond van een kleine ras bezit, mag dit voer tot een leeftijd van zeven jaar worden gegeven. Bezit je een hond van een groot ras, mag dit voer tot hun vijfde levensjaar worden gevoerd. Brokken: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Medium KipHills™ Science Plan™ Canine Adult Medium Kip is speciaal samengesteld om de spieren en de gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen anti-oxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren. * Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen * Behoudt gezonde vitaleorganen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte * Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen * Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd (Plein.nl)

Hill's Canine Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond zich in de bloei van zijn leven bevindt, heeft hij brokken nodig die voldoen aan zijn energiebehoeften. Hill's Science Plan Medium Adult Kip zijn droge hondenbrokken voor volwassen honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven. De brok met kip bevat omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het licht verteerbare ingrediënten en vezels voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in de voeding zijn van hoge kwaliteit om sterke spieren te kunnen waarborgen. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
52742326603
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Adult Medium - 2,5 kg
€ 16,35
Hill's Adult Medium met kip hondenvoer 2,5 kg
€ 18,46
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg Adult 1-6 Medium met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 20,48
Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Medium Kip 2,5 kg
€ 23,66
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 25,94