Home > Hondenvoer > Hill's > Hills Adult Kip 2,5 kg
vrijdag, 20 mei 2022
Hills Adult Kip 2,5 kg

Hills Adult Kip 2,5 kg

15,16 - 18,49
Bestel nu direct voor € 15,16

Hill's Canine Adult Medium Kip - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond zich in de bloei van zijn leven bevindt, heeft hij brokken nodig die voldoen aan zijn energiebehoeften. Hill's Science Plan Medium Adult Kip zijn droge hondenbrokken voor volwassen honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven. De brok met kip bevat omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het licht verteerbare ingrediënten en vezels voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in de voeding zijn van hoge kwaliteit om sterke spieren te kunnen waarborgen. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Science Plan - Adult - Medium - Chicken is speciaal samengesteld om gezonde/slanke spieren en vitale organen te helpen behouden. Daarnaast draagt de voeding bij aan een gezonde spijsvertering! (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Adult Medium kip hondenvoer is een uitstekende voeding voor honden van middelgrote rassen met een leeftijd tussen de 1 en 6 jaar.  * Bevordert de spijsvertering * Uitgebalanceerde receptuur * Ondersteunt de spieren (Brekz.nl)

Hills Canine Adult Medium KipHills™ Science Plan™ Canine Adult Medium Kip is speciaal samengesteld om de spieren en de gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen anti-oxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren. * Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen * Behoudt gezonde vitaleorganen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte * Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen * Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742326603
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Medium Kip - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 19,15
Hill's Canine Adult Medium Kip - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Adult Medium - 2,5 kg
€ 20,80
Hill's Science Plan - Canine Adult Medium - 2,5 kg bestellen
Hill's Adult Medium kip hondenvoer 2,5 kg
€ 21,44
Hill's Adult Medium kip hondenvoer 2,5 kg bestellen
Hill's Canine Adult Medium Kip 2,5 kg
€ 24,39
Hill's Canine Adult Medium Kip 2,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: