Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature 1,5 kg

Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature 1,5 kg

11,25 - 14,50
Bestel nu direct voor € 11,25

Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 7 t/m 10 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Hill's Mature/Adult 7+ Small & Miniature hondenvoer is voeding voor kleine rassen van 7 tot 10 jaar. * Voor een lang en gezond leven * Met een optimale voedingswaarde en een specifiek mineralengehalte om de vitale organen gezond te houden * Knapperige brok met calcium voor een sterk gebit * Met L-carnitine en hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren en vitaliteit (Brekz.nl)

Hill's Canine Mature Adult Small Mini - Hondenvoer - Kip 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! De brokjes van Hill's Canine Mature Adult Small Mini zijn samengesteld om een sterk immuunsysteem, gezonde vitale organen en de gezondheid van mond en gebit te ondersteunen. De krokante brokjes hebben klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten. Tevens met toegevoegde vitaminen en mineralen. De antioxidanten zijn er om de gezondheid van mond en gebit te ondersteunen. En de unieke samenstelling met een gecontroleerd mineralengehalte zijn er om gezonde vitale organen te helpen behouden. De L-carnitine en eiwit van hoge kwaliteit zijn er voor het behoud van spierweefsel en een actieve mobiliteit.. Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282602
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Mature Adult - Small & Miniature 1.5 kg
€ 11,25
Hill's Science Plan - Mature Adult - Small & Miniature 1.5 kg bestellen
Hill's Mature/Adult 7+ Small & Miniature hondenvoer 1.5 kg
€ 12,95
Hill's Mature/Adult 7+ Small & Miniature hondenvoer 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Mature Adult Small Mini - Hondenvoer - Kip 1.5 kg
€ 14,50
Hill's Canine Mature Adult Small Mini - Hondenvoer - Kip 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: