Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature 1,5 kg

Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature 1,5 kg

13,95 - 15,25
Bestel nu direct voor € 13,95

Hill's Science Plan Mature Adult Small & Miniature is speciaal afgestemd op (zeer) kleine honden van 7 t/m 10 jaar, die tot 10 kg wegen bij een volwassen gewicht, zoals de Chihuahua, Yorkshire Terrier en Shih Tzu. (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Mature Adult Small & Mini kip hondenvoer is een voeding voor volwassen honden van boven de 7 jaar van (zeer) kleine hondenrassen met een lichaamsgewicht tot 10 kilogram.  * Speciaal gevormde brok * Licht verteerbaar * Hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Canine Mature Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond iets ouder wordt, maar zich nog steeds in de bloei van zijn leven bevindt, is het belangrijk dat hij brokken eet die passen bij zijn behoeftes. Hill's Science Plan Small & Mini Mature zijn droge hondenbrokken voor gezonde oudere honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden vanaf 7 jaar oud met een lichaamsgewicht van maximaal 10 kg. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven en honden jonger dan 7 jaar. De brok met kip bevat omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het gebalanceerde mineralen voor de gezondheid van hart, blaas en nieren. De makkelijk verteerbare ingrediënten zorgen voor een gezonde spijsvertering. Als laatste zorgt de speciale Small & Mini antioxidantenmix voor een levenslange ondersteuning van het immuunsysteem. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Ondersteun je hond bij zijn levensvreugde en voer hem Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip. Het droogvoer bevat de noodzakelijke balans van voedingsstoffen met weinig vet en calorieën, minder zout en een gecontroleerde mix van vitaminen en mineralen. Je helpt je hond sterk te blijven. De unieke mix van antioxidanten ondersteunt de gehele gezondheid en het immuunsysteem en reduceert bovendien de eerste tekenen en effecten van veroudering. Belangrijkste voordelen van Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip: Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip is speciaal afgestemd op de voedings- en energiebehoeften van honden die ouder dan 7 jaar zijn Uitgebalanceerde voeding en een uitstekende smaak Verhoogd gehalte aan zink en omega-3 en -6 vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht Een laag fosfor-gehalte voor gezonde nieren Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip bevat de unieke mix van antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunt Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip bevat glucosamine en chondroïtine sulfaten van natuurlijke bronnen om de gezondheid van de gewrichten op late leeftijd te ondersteunen Meer ruwe vezels voor de ondersteuning van de darmbewegingen Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small Mini met Kip is aangevuld met taurine. Voor een gezond hart is het natriumaandeel gereduceerd Het aandeel van gevogelte is in totaal 30% waarvan 20% kip De hoogwaardige, licht verteerbare bestanddelen in Hill's hondenvoer zorgen ervoor dat een schaal met Science Plan een veel hogere voedingswaarde voor jouw hond heeft dan een schaal met normaal voer zodat de kosten van het voer per dag bij Hill's minder zijn dan je misschien zou verwachten. Brokjes Mature Adult Senior of Mature Adult Senior Mini: (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742282602
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Mature Adult - Small & Miniature 1.5 kg
€ 17,90
Hill's Science Plan - Mature Adult - Small & Miniature 1.5 kg bestellen
Hill's Mature Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg
€ 18,20
Hill's Mature Adult Small & Mini kip hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Mature Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 18,94
Hill's Canine Mature Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Mature Adult 7+ Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 18,98
1,5kg Mature Adult 7+ Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Bekijkt u ook: