Happy Dog NaturCroq Balance Hond 15 kg

Happy Dog NaturCroq Balance Hond 15 kg

39,95 - 46,80
Bestel nu direct voor € 39,95

Happy Dog NaturCroq Balance hondenvoer is voor volgroeide honden met een normale tot licht verhoogde energiebehoefte. Een gevarieerde brokkenmix met gist en cottagecheese. * Voor volgroeide honden met een normale tot licht verhoogde energiebehoefte * Een gevarieerde brokkenmix met gist en cottagecheese * Hoogwaardige, smakelijke voeding (Brekz.nl)

De lichtverteerbare brokken-mix van Happy Dog NaturCroq hondenvoer zorgt voor een speciale smaakbelevenis! Cottagecheese en speciale gistextracten hebben bovendien een positief effect op de vertering en de darmfunctie. Daardoor kun je Happy Dog NaturCroq Balance zonder problemen aan gevoelige honden voeren. Door het licht verhoogde energiegehalte is dit hondenvoer speciaal geschikt voor alle actieve honden bij agility, sport en spel. Naast vlees hebben honden ook nog andere componenten nodig voor een optimale voeding. Daarom ronden zonnebloemen, groene haver, kers en peterselie als natuurlijke groene kruiden de receptuur af. Zo bevat Natuur-croq voor puppy´s alle voor een gezonde groei noodzakelijke voedingsstoffen in een uitgebalanceerde verhouding. Happy dog puppyvoer bevat geen soja. Happy Dog NaturCroq Balance: in Duitsland geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole! Voor honden met een normale of licht verhoogde energiebehoefte Veelzijdige brok-mix Met gist en cottagecheese Zonder chemische kleur, - smaak en conserveringsstoffen Zonder soja en maisgluten NaturCroq Balance - makkelijk te verteren door een goede kwaliteit. In de bijvoegde bijlage vind je meer informatie over het Happy Dog concept. (Zooplus.nl)

Happy Dog NaturCroq Balance is een droge brok voor de volwassen hond met een normaal of hoger energie behoefte. Deze brok bevat de de unieke ingrediënten cottage cheese en speciale gistextracten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4001967116915
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Happy Dog NaturCroq Balance hondenvoer 15 kg
€ 39,95
Happy Dog NaturCroq Balance hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
15kg Balance Happy Dog NaturCroq Hondenvoer
€ 41,99
15kg Balance Happy Dog NaturCroq Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Happy Dog NaturCroq Balance - 15 kg
€ 50,75
Happy Dog NaturCroq Balance - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: