Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie 1 tray (24 blikken)

0,790 - 27,950
Bestel nu direct voor € 0,79

Gourmet Gold met Zeevis en SpinazieGourmet Gold heeft Luxe Mix ontwikkeld, heerlijke recepten om haar verfijnde smaak dagelijks te verwennen met een andere smaakbeleving. Zachte stukjes gecombineerd met zorgvuldig bereide fijne vlokken: de ideale combinatie van twee verschillende texturen in dezelfde maaltijd om jouw kat het genot van een subtiele mix van smaken en texturen te bieden. Luxe Mix met Gourmet Gold, dubbele verwenning voor jouw kat! * Met zeevis en spinazie * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen (Plein.nl)

Gourmet Gold Luxe Mix 85 g - Kattenvoer - Vis&Mix&Vis direct bestellen in onze webshop! Gourmet, voor de fijnproever Katten hebben een verfijnde smaak en zijn zeer kieskeurig in wat ze lekker vinden. Maar bijna elke kat zal met zekerheid smullen van de Gourmet Gold Luxe Mix. De mix bestaat uit 2 texturen namelijk zachte stukjes gecombineerd met fijne vlokken. Het natvoer bevat zeevis in een saus met spinazie, zodat je je kat elke dag weer kunt verwennen met een unieke smaakbeleving. Het voer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is dankzij de zachte structuur ook heel geschikt voor katten die moeite hebben met kauwen. Deze natvoeding bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen en de verpakking is recyclebaar. De Gourmet Gold Luxe Mix bevat 24 blikjes van elks 85 gram. In de Pets Place winkel zijn de blikjes per stuk te koop. Over Gourmet Gourmet is onderdeel van Purina, bekend van Purina One, Felix, Tom Poes en ProPlan. In het assortiment van Gourmet vind je verschillende natvoedingen, namelijk: Gold, Perle, Mon Petit, Diamant, Nature's Creations en Revelations. Elke soort heeft een aparte textuur en met heerlijke smaken. Wat voor natvoeding jouw kat ook prefereert, Gourmet heeft het in het assortiment. . Alle Gourmet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Gourmet Gold Luxe Mix met zeevis in saus met spinazie kattenvoer (85 gram) is een heerlijk, volledig natvoer met zeevis en is geschikt voor katten van alle leeftijden. * Zeer verfijnde smaak * Alleen MSC-gecertificeerde vis * Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen (Brekz.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613032946791; 7613032946807
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Gourmet - Gold Luxe Mix
€ 0,79
Gourmet Gold Luxe Mix Zeevis - Spinazie 85 gr
€ 4,86
Thuiswinkel Waarborg
Gourmet Gold Luxe Mix 85 g - Kattenvoer - Vis&Mix&Vis
€ 5,78
Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer 1 tray (24 x 85 g)
€ 17,20
Gourmet Gold Luxe Mix - kattenvoer natvoer - Zeevis & Spinazie - 24 x 85 gr
€ 20,98
Thuiswinkel Waarborg
Gourmet Gold Luxe Mix - kattenvoer natvoer - Zeevis & Spinazie - 24 x 85 gr
€ 20,98