Gourmet Gold Brokjes in saus Zalm en Kip 1 tray (24 blikken)

0,790 - 27,950
Bestel nu direct voor € 0,79

Gourmet Gold Fijne HapjesJe kat is een echte fijnproever, die het liefst elke dag verschillende texturen en smaken probeert. Daarom heeft Gourmet Gold Fijne Hapjes gecreëerd, heerlijke recepten om zijn verfijnde smaak te verwennen met een nieuwe smaakbeleving in elke maaltijd. Malse brokjes met vlees of vis, met zorg bereid en overgoten met een heerlijke saus om je kat te laten genieten van een onweerstaanbare en rijke smaak. * Gourmet Gold Fijne Hapjes zorgt voor een verfijnde smaak * Het kattenvoer bestaat uit malse brokjes met vlees of vis * Het voer is met zorg bereid en overgoten met een heerlijke saus (Plein.nl)

Gourmet Gold Fijne Hap 85 g - Kattenvoer - Zalm&Kip direct bestellen in onze webshop! Gourmet, voor de fijnproever Katten hebben een verfijnde smaak en zijn zeer kieskeurig in wat ze lekker vinden. Maar bijna elke kat zal met zekerheid smullen van de Gourmet Gold Fijne Hapjes. De mix bestaat uit fijne stukjes vlees in een heerlijke smakelijke saus. De hapjes zijn in verschillende smaken verkrijgbaar - namelijk zalm-kip en kalkoen-eend - zodat je je kat elke dag weer kunt verwennen met een unieke smaakbeleving. Het voer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is dankzij de zachte structuur ook heel geschikt voor katten die moeite hebben met kauwen. Deze natvoeding bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen en de verpakking is recyclebaar. De Gourmet Gold Fijne Hapjes bevat 24 blikjes van elks 85 gram. In de Pets Place winkel zijn de blikjes per stuk te koop. Over Gourmet Gourmet is onderdeel van Purina, bekend van Purina One, Felix, Tom Poes en ProPlan. In het assortiment van Gourmet vind je verschillende natvoedingen, namelijk: Gold, Perle, Mon Petit, Diamant, Nature's Creations en Revelations. Elke soort heeft een aparte textuur en met heerlijke smaken. Wat voor natvoeding jouw kat ook prefereert, Gourmet heeft het in het assortiment. . Alle Gourmet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Gourmet Gold met zalm en kip in saus kattenvoer is luxe voeding om uw kat mee te verwennen. * Heerlijke vleeshapjes in saus * Hoogwaardige ingrediënten * Geschikt voor kieskeurige katten (Brekz.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613032946661
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Gourmet - Gold Hapjes
€ 0,79
Gourmet Gold Fijne Hapjes Zalm - Kip 85 gr
€ 5,10
Thuiswinkel Waarborg
Gourmet Gold Fijne Hap 85 g - Kattenvoer - Zalm&Kip
€ 5,78
Gourmet Gold met zalm en kip in saus kattenvoer 1 tray (24 x 85 g)
€ 17,20