Garvo Alfamix Swien (varkensmuesli) 20 kg

25,990 - 31,990
Bestel nu direct voor € 25,99

Garvo heeft speciaal voor deze hobbyvarkens en hangbuikzwijnen twee soorten voer, de 1030 alfamix swien en 480 swienenbrok extra. De voeders zijn afgestemd op een goede spijsvertering en op het juiste lichaamsonderhoud van varkens en dragen bij aan een lang en gezond varkensleven. (Dierenwinkelxl.nl)

Garvo Alfamix Swien varkensmuesli is een rijke muesli met groenten en andere natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor varkens. * Met groenten en hele granen * Stimuleert vetverbranding * Voor een gezonde huid (Brekz.nl)

Garvo Varken / Hangbuikzwijn AlfamixGun jouw varkens of hangbuikzwijnen een levendig en gezond leven met Garvo Alfamix Swien. Speciaal ontwikkeld voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen, biedt deze muesli een uitgebalanceerde voeding voor een goede spijsvertering en optimaal lichaamsonderhoud. Met een rijke mix van groenten en natuurlijke ingrediënten, waaronder hele granen die het kauwproces stimuleren, bevordert deze voeding een gezond gewicht en een vitaal leven voor je varkens. * Muesli voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen * Bevordert goede spijsvertering en optimaal lichaamsonderhoud * Stimuleert kauwproces met hele granen (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8717154501117
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Garvo - Alfamix Swien (1030)
€ 25,99
Garvo Alfamix Swien varkensmuesli 20 kg
€ 29,95
Garvo Garvo Varken / Hangbuikzwijn Alfamix 20 kg
€ 31,65
Thuiswinkel Waarborg
Garvo Mineraalvoer Alfamix swien - 20kg
€ 31,99