Home > Verzorging > Furminator > Furminator Kat Kort Haar L
Monday, 11 December 2023

Furminator Kat Kort Haar L

28,490 - 43,480
Bestel nu direct voor € 28,49

FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar is het ideale hulpmiddel voor het snel en effectief verwijderen van losse haren bij uw kat zonder de dekvacht te beschadigen. * Voor katten met een korte vacht * Eenvoudig verwijderen van losse haren * Veilig en gemakkelijk te gebruiken (Brekz.nl)

De vacht van je kat ziet er niet alleen prachtig uit maar heeft ook nog een andere belangrijke functie. Hij is namelijk een hulpmiddel voor temperatuurregulatie, zintuigelijke waarneming en voor de bescherming van de huid van jouw kat. Regelmatige verzorging van de vacht is daarom uitermate belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De DeShedding Tools van FURminator zijn praktische hulpmiddelen voor het verzorgen van je lieveling. De roestvrijstalen kam dringt diep door in de bovenvacht van je kat en verwijdert voorzichtig de ondervacht, zonder de bovenvacht te beschadigen. Dankzij de gebogen comfort-rand is deze kam ideaal aangepast aan de hoofd- en lichaamscontouren van je kat. Met zijn afgeronde hoeken glijdt de FURminator heel zacht over de huid, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. FURminator DeShedding Tool voor katten in één oogopslag: Innovatieve verzorgingstool voor katten Vermindert losse haren tot 90% Roestvrijstalen kam: verwijdert voorzichtig de ondervacht Beschermt tegen beschadiging van de bovenvacht Gebogen comfort-rand: aangepast aan de natuurlijke lichaamscontouren van jouw kat FURejector® drukknop: verwijdert los haar uit de kam Skin Guard®: afgeronde hoeken, glijdt zacht over de huid Ergonomische handgreep: ligt goed in de hand Kan haarbalvorming voorkomen Met bescherming voor de tanden van de kam om veilig te bewaren Beschikbaar in verschillende maten Matentabel Variant Gewicht van de kat Kambreedte Kleur Voorbeeld rassen Kleine kat / korthaar vachtlengte tot 5 cm tot 4,5 kg 3,8 cm blauw Siamees, Abessijn, Schotse Vouwoorkat Kleine kat / langhaar vachtlengte meer dan 5 cm tot 4,5 kg 3,8 cm blauw Duitse Staande Korthaar, Turkse Angora, Birmaan Grote kat / korthaar vachtlengte tot 5 cm meer dan 4,5 kg 6,1 cm paars Brits Korthaar, Bengaal, Europees Korthaar Grote kat / langhaar vachtlengte meer dan 5 cm meer dan 4,5 kg 6,1 cm paars Noorse Boskat, Maine Coon, Pers, Ragdoll (Zooplus.nl)

Furminator Deshedding Cat Undercoat M en L Short HairDe FURminator Undercoat deShedding Tool voor middelgrote en grote kortharige katten kamt door de toplaag en verwijdert tot 99% van het losse haar uit de ondervacht zonder de toplaag of de huid te beschadigen. Gebruik 1-2 keer per week en 10 tot 20 minuten per keer op droog haar als onderdeel van het 4-staps FURminator Ultimate Hair Reduction System. De tool is geschikt voor middelgrote en grote kortharige kattenrassen van meer dan 4,5 kg. * De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de randen niet afknippen * De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het dier voor een comfortabele ervaring * Met de handige FURejector-knop kun je het verwijderde haar gemakkelijk opruimen * De veilige rand beschermt de tanden terwijl het apparaat is opgeborgen (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8117940113386; 4048422141259
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar M-L
€ 28,49
Thuiswinkel Waarborg
FURminator DeShedding Tool grote kat/korthaar
€ 29,99
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Deshedding Cat Undercoat M en L Short Hair
€ 35,15
Furminator Deshedding Cat Undercoat M en L Short Hair
€ 43,48
Gerelateerde artikelen: