Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar M
maandag, 17 december 2018
Furminator Hond Kort Haar M

Furminator Hond Kort Haar M

25,99 - 39,95
Bestel nu direct voor € 25,99

FURminator volgt strikte productie- en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen worden gebruikt. Dit komt neer op: * kammen die de vacht of de huid van uw huisdier niet beschadigen. * materialen die vrij zijn van lood, cadmium en andere giftige stoffen. Alleen de echte FURminators zijn gepatenteerd en hebben bewezen het verharen te verminderen, beter dan welke hark, borstel of kam dan ook.Verminder het verharen van uw hond tot 90%! De FURminator voor kortharige honden hebben gepatenteerde kammen die ontwikkeld zijn om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. Gebruikt en aanbevolen door professionele trimmers en dierenartsen. Deze FURminators zijn speciaal ontwikkeld voor vachten die korter zijn dan 5 centimeter en zijn beschikbaar in drie verschillende maten voor optimaal resultaat en snellere, efficiëntere vermindering van het verharen. (Tims.nl)

DeShedding Tool kort haar MSpeciaal ontworpen voor honden van 9 tot 23 kg met een korte vacht tot 5 cm. Dit instrument verwijdert snel de losse ondervacht en vermindert verharen tot wel 90%.. * Voor kortharige honden van 9 tot 23 kg * Kambreedte 6,7 cm, kam speciaal ontworpen voor een korte vacht tot 5 cm * Roestvrijstalen kam glijdt diep onder het korte dekhaar van jouw huisdier om ondervacht en losse haren op milde wijze te verwijderen * Vermindert het haarverlies tot wel 90%, beter dan gebruikelijke borstels of kammen * Met handige FURejector knop om de verwijderde haren op te ruimen * Ontworpen door een vachtverzorger voor professioneel resultaat * Gebruikt en aanbevolen door dierenartsen en professionele vachtverzorgers (Plein.nl)

Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. We raden je aan de deSheddinginstrument 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112396
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M
€ 25,99
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M bestellen
Furminator hond kortharig Medium
€ 26,03
Furminator hond kortharig Medium bestellen
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar M
€ 28,95
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium
€ 28,99
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - M
€ 39,95
FURminator Hond Short Hair - M bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: