Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar M
maandag, 16 juli 2018
Furminator Hond Kort Haar M

Furminator Hond Kort Haar M

26,95 - 51,95
Bestel nu direct voor € 26,95

Furminator Deluxe M voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond.  * Vermindert haaruitval * Geschikt voor korte en lange vacht * Verzorgt de huid en de vacht (Brekz.nl)

FURminator Hond Kortharig verwijdert losse haren en vermindert haaruitval met wel 90%. Geschikt voor honden met een gewicht van circa 9 tot 23 kg. De FURminator voor kortharige honden heeft een gepatenteerde kam die ontwikkeld is om diep onder de bovenvacht te komen en daar zachtjes de ondervacht en losse haren te verwijderen. De FURminator wordt ook gebruikt door professionele trimmers en dierenartsen. Met de FURminator zorg je ervoor dat jouw huis veel schoner blijft. Daarnaast heeft jouw trouwe viervoeter ook minder last van losse haren. De FURminator verzorgt de ondervacht van jouw hond, zonder het dekhaar te beschadigen. Het resultaat bij regelmatig gebruik van de FURminator is gezond en glanzend dekhaar bij jouw huisdier. De kam stimuleert de natuurlijke olie productie, wat de huid beschermt en ondersteunt. Daarnaast ondersteunt de FURminator een gezonde en glanzende vacht bij jouw huisdier. De FURminator werkt heel eenvoudig en biedt de mogelijkheid om snel haar te verwijderen bij jouw huisdier. Met dit product houd je de vacht van jouw huisdier schoon en gezond. FURminator volgt strikte productie- en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Bij de FURminator wordt alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen gebruikt. De FURminator is een kam die de vacht of de huid van jouw huisdier niet beschadigd. Daarnaast zijn de materialen in de FURminator vrij van lood, cadmium en andere giftige stoffen. Maat: M Kleur: Oranje (Discount4pets.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)

FURminator volgt strikte productie en milieuverordeningen in het fabriceren van de gepatenteerde borstels. Alleen de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen worden gebr& (Tims.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112396
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Furminator Deluxe M voor de hond Kort Haar
€ 26,95
Furminator Deluxe M voor de hond Kort Haar bestellen
Webshop Keurmerk
Furminator Hond Kortharig
€ 27,95
Furminator Hond Kortharig bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M
€ 30,89
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - M
€ 40,50
FURminator Hond Short Hair - M bestellen
FURMINATOR HOND KORTHARIG #95;_MEDIUM
€ 51,95
FURMINATOR HOND KORTHARIG #95;_MEDIUM bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: