Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar M
zondag, 23 september 2018
Furminator Hond Kort Haar M

Furminator Hond Kort Haar M

26,95 - 39,95
Bestel nu direct voor € 26,95

Furminator Deluxe M voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond.  * Vermindert haaruitval * Geschikt voor korte en lange vacht * Verzorgt de huid en de vacht (Brekz.nl)

Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. We raden je aan de deSheddinginstrument 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112396
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Furminator Deluxe M voor de hond Kort Haar
€ 26,95
Furminator Deluxe M voor de hond Kort Haar bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M
€ 28,99
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium
€ 28,99
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - M
€ 39,95
FURminator Hond Short Hair - M bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: