Home > Verzorging > Furminator > Furminator Hond Kort Haar M
dinsdag, 26 maart 2019
Furminator Hond Kort Haar M

Furminator Hond Kort Haar M

24,99 - 39,95
Bestel nu direct voor € 24,99

De dagelijkse vachtverzorging van uw viervoeter is onontkoombaar. Opdat wij het graag en regelmatig uitvoeren, dient zij snel en makkelijk te zijn. De FURminator is daarvoor perfect: al met enkele minuten per dag behoren lastige haaruitval en verviltingen in de vacht tot het verleden. De FURminator Kurzhaar M werd speciaal voor honden tussen 10 en 23 kg met een korte vacht tot 5 cm geproduceerd. Losse haren worden bij het doorkammen makkelijk verwijderd en de onderwol uitgedund. Het verharen van uw viervoeter vermindert zo tot wel 90 %. Het natuurlijke huidvet van uw viervoeter wordt daarbij verdeeld en het dekhaar blijft gezond en glanzend. Het doorkammen met de FURminator is voor het dier zo aangenaam, dat zelfs gevoelige en angstige dieren na een korte gewenperiode zich graag met de FURminator laten verzorgen. Aanbevolen door hondentrimmers en dierenartsen. De FURminator Korthaar M in één oogopslag: Kambreedte: 6,7 cm kleur: oranje ergonomisch gevormde handgreep makkelijk opruimen van de verwijderde haren door een druk op de knop vermindert haaruitval tot 90 % voor honden tussen 10 en 23 kg met korte vacht tot 5 cm verwijdert losse haren en overtollige onderwol beter dan een borstel, kam of roskam verdeeld het natuurlijke huidvet en zorgt voor glanzend en gezond dekhaar incl. gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijziging: Het gebruik van de FURminator is alleen aanbevolen bij verharende rassen. Vermijd gebruik bij huisdieren met een gevoelige huid. Raadpleeg een dierenarts als u niet zeker weet of uw huisdier een ondervacht heeft. (Zooplus.nl)

DeShedding Tool kort haar MSpeciaal ontworpen voor honden van 9 tot 23 kg met een korte vacht tot 5 cm. Dit instrument verwijdert snel de losse ondervacht en vermindert verharen tot wel 90%.. * Voor kortharige honden van 9 tot 23 kg * Kambreedte 6,7 cm, kam speciaal ontworpen voor een korte vacht tot 5 cm * Roestvrijstalen kam glijdt diep onder het korte dekhaar van jouw huisdier om ondervacht en losse haren op milde wijze te verwijderen * Vermindert het haarverlies tot wel 90%, beter dan gebruikelijke borstels of kammen * Met handige FURejector knop om de verwijderde haren op te ruimen * Ontworpen door een vachtverzorger voor professioneel resultaat * Gebruikt en aanbevolen door dierenartsen en professionele vachtverzorgers (Plein.nl)

Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium direct bestellen in onze webshop! Huisdier en verharen: gebruik de FURminator! Huisdieren bestaan er in allerlei soorten en maten en juist daarom is FURminator de beste keus om de strijd met verharing aan te gaan. Selecteer het instrument dat past bij de grootte van je huisdier en kies daarbij de kant voor lange of korte haren voor een vachtverzorging op maat.Gebruik voor ieder huisdier het ideale instrument voor optimale deShedding-resultaten. • Tot 90 procent minder verharing als je de ondervacht en losse haren verwijdert. zonder de topvacht te beschadigen. • Werkt uitstekend bij alle verharende lang- en kortharige honden en katten. • Laat de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen zodat de huid gezonder wordt en de topvacht meer gaat glanzen. • Vermindert de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken. • Helpt haarballen bij katten te voorkomen.De FURminator deShedding Tool is UITSLUITEND bedoeld voor gebruik bij 'verharende' huisdierrassen en mag NIET worden gebruikt voor huisdierrassen die niet verharen. Het FURminator® deShedding-instrument is uiterst doeltreffend en bij regelmatig gebruik zul je overal aanmerkelijk minder haren vinden.Regelmatig gebruik houdt de vacht van je huisdier gezond en houdt ongewenste losse haren onder controle. We raden je aan de deSheddinginstrument 1-2 keer per week gedurende 10-20 minuten per sessie.. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

FURminator deShedding Hond is speciaal ontwikkeld voor honden, onderverdeeld in korthaar en langhaar. Deze roestvrijstalen kam vermindert verharen tot wel 90 procent. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8117940112396
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M
€ 24,99
Furminator Hond Kortharig - Hondenborstel - M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Korthaar M - Kambreedte 6,7 cm
€ 24,99
FURminator Korthaar M - Kambreedte 6,7 cm bestellen
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar M
€ 27,88
Furminator DeShedding Tool Hond Korthaar M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium
€ 28,99
Furminator Hond Kort - Hondenvachtkam - Oranje per stuk Medium bestellen
Thuiswinkel Waarborg
FURminator Hond Short Hair - M
€ 39,95
FURminator Hond Short Hair - M bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: