Frontline Spot On Kat - 6 pipetten

Frontline Spot On Kat - 6 pipetten

20,95 - 34,99
Bestel nu direct voor € 20,28

Frontline Spot On Voor KattenFrontline Spot on bevat 6 pipetten vloeistof voor toepassing op de huid van je kat. De Frontline vloeistof bestrijdt vlooien, teken en luizen bij katten. De werkingsduur tegen vlooien is 5 weken en tegen teken 4 weken. De vlooien worden binnen 24 uur na toedienen gedood. Voor gebruik breek je de top van het pipet af, zorg je dat de haren aan de basis van de nek op zij worden geduwd zodat inhoud direct op de huid terecht komt. Herhaal deze behandeling elke 4 weken. Frontline bevat 50 mg fipronil per dier (1 pipet per dier) (Plein.nl)

Frontline Spot On Kat Frontline Spot On Kat kan worden gebruikt voor de bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten. Frontline Spot On voor katten is een anti-vlooienmiddel waarbij u druppels op de huid van de kat aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 5 weken. En tegen teken is de werkingsduur maximaal 4 weken. Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen. Verpakking: 6 pipetten (Petpost.nl)

Frontline Spot on Kat helpt om vlooien, teken en luizen gemakkelijk te bestrijden bij uw kat. THT: 12 - 2020 * Makkelijk toe te dienen * Werkt direct * Beschermt tot wel 4 weken (Brekz.nl)

Frontline Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Spot On kat kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Frontline Spot On is een gemakkelijk aan te brengen 'spot-on' vloeistof die je huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedtDe 'spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Niet inmasseren! De spot on is bruikbaar vanaf 8 weken.. Alle Frontline voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Preventie en behandeling van vlooien teken en bijtende luizen bij de kat. (petduka.nl)

Frontline Spot On Kat is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die jouw kat uitstekende bescherming biedt tegen vlooien, teken en luizen. (Medpets.nl)

Bescherm katten tegen vlooien met frontline spot on. dit product bevat de werkzame stof fipronil en is werkzaam tegen vlooien, teken en bijtende luizen. al binnen 24 uur na toediening zijn 98 tot 100% van alle vlooien op het dier gedood en deze bescherming houdt tot wel 5 weken aan. de teken en luizen zijn 48 uur na de behandeling gedood en deze bescherming houdt 4 weken aan. dit product is geschikt voor katten, maar mag niet gegeven worden aan kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 1 kg.bevat 6 pipetten van 0,5 ml.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942382852, 8713942401690
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline Spot On Kat 6 pipetten
€ 20,28
Frontline Spot On Kat 6 pipetten bestellen
Frontline Spot On Kat - 6 pipetten
€ 20,95
Frontline Spot On Kat - 6 pipetten bestellen
Frontline Spot on Kat 6 pipetten
€ 21,95
Frontline Spot on Kat 6 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot-On Anti vlooienmiddel Kat - 6 pipetten
€ 24,00
Frontline Spot-On Anti vlooienmiddel Kat - 6 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Kat Spot-On 6 pip
€ 24,90
Frontline Kat Spot-On 6 pip bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip
€ 25,25
Frontline Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip bestellen
Frontline - Spot On Kat
€ 28,99
Frontline - Spot On Kat bestellen
Frontline Spot-on Kat 6 pipetten (SIXPACK)
€ 31,45
Frontline Spot-on Kat 6 pipetten (SIXPACK) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On Kat - 6 pipetten
€ 31,50
Frontline Spot On Kat - 6 pipetten bestellen
FRONTLINE KAT 6 PIPETTEN 00001
€ 34,99
FRONTLINE KAT 6 PIPETTEN 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: