Frontline Spot On Hond L - 6 pipetten

Frontline Spot On Hond L - 6 pipetten

32,95 - 52,99
Bestel nu direct voor € 32,95

Frontline Spot On L(arge) werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van 20 tot 40 kg. Verpakking 4 of 6 pipetten. Met Spot On kunt u gemakkelijk uw hond beschermen tegen vlooien en teken. Door simpelweg de inhoud van het piepetje toe te dienen geef je je hond vijf weken bescherming tegen vlooien en vier weken tegen teken. Frontline Spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Verpakking: 4 of 6 pipetten Toediening Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren! Opgepast met Spot-On: Let op dat Frontline Spot-On niet geschikt is voor elke vlooien en teken situatie! Zo moet je Spon-on niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen. niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren gebruik dit product alleen bij honden en niet bij katten ivm overdosering niet gebruiken bij konijnen Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen. Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen. (Petpost.nl)

Frontline Spot On Large Tegen Vlooien En Teken Frontline behandelt vlooien en teken bij grote honden tussen de 20 en 40 kg. * Frontline bevat het actieve component Fipronil * De werkingsduur bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden * De werkingsduur bedraagt tegen teken maximaal 4 weken * Nieuwe parasieten die op de hond komen worden wanneer zij bijten binnen 24 uur gedood (Plein.nl)

Frontline Spot on Hond L doodt niet alleen de volwassen vlooien en teken die op een hond aanwezig kunnen zijn, het doodt ook de eieren en larven van vlooien. * Doodt binnen 24 uur * Beschermt de omgeving * Voorkomt besmetting (Brekz.nl)

Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Frontline Spot On is een gemakkelijk aan te brengen 'spot-on' vloeistof die je huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt.De 'spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Niet inmasseren! De spot on is bruikbaar vanaf 8 weken. Kies de juiste verpakking op gewichtsklasse.Small:          (S)  van   2 tot 10 kiloMedium:      (M)  van 10 tot 20 kiloLarge:         (L)   van 20 tot 40 kiloExtra large (XL)  van 40 tot 60 kilo   . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Spot On Hond is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die zowel uitstekende bescherming biedt tegen vlooien en teken bij uw hond als tegen luizen. (Medpets.nl)

Frontline in een uniek product voor de behandeling en preventie van vlooien en teken bij honden en katten.frontline bevat een actief component fipronil die de parasieten dood bij contact. het heeft een lange werkingsduur. deze bedraagt tegen vlooien 4 tot 6 weken en tegen teken maximaal 4 weken. nieuwe parasieten die op de hond komen worden binnen 24 uur gedood.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942382975
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline Spot On Hond L - 20 tot 40kg - 6 pipetten
€ 32,95
Frontline Spot On Hond L - 20 tot 40kg - 6 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot-On L Anti vlooienmiddel - Hond - 6 pipetten
€ 35,50
Frontline Spot-On L Anti vlooienmiddel - Hond - 6 pipetten bestellen
Frontline Spot On Hond L 6 pipetten
€ 35,50
Frontline Spot On Hond L 6 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Spot-On Large 6 pip (20-40kg)
€ 35,50
Frontline Hond Spot-On Large 6 pip (20-40kg) bestellen
Frontline Spot on Hond L 6 pipetten
€ 35,95
Frontline Spot on Hond L 6 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip
€ 39,09
Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On hond L (20-40 kg) - 6 pip.
€ 40,75
Frontline Spot On hond L (20-40 kg) - 6 pip. bestellen
Frontline Spot-on Hond L 20-40 kg 6 pipetten
€ 45,10
Frontline Spot-on Hond L 20-40 kg 6 pipetten bestellen
Frontline - Spot On L (20 - 40 kg)
€ 45,29
Frontline - Spot On L (20 - 40 kg) bestellen
FRONTLINE HOND-L 6 PIPETTEN 00001
€ 52,99
FRONTLINE HOND-L 6 PIPETTEN 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: