Frontline Spot On Hond L - 6 pipetten

Frontline Spot On Hond L - 6 pipetten

31,00 - 52,99
Bestel nu direct voor € 31,00

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ?spot-on? vloeistof die jouw hond  uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ?spot-on? pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN! Te gebruiken bij: ? Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.). ? Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis). ? Bestrijding van teken (Ixodes spp.). Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Gebruiksaanwijzing: Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren (Tims.nl)

Frontline Spot On L(arge) werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van 20 tot 40 kg. Verpakking 4 of 6 pipetten. Met Spot On kunt u gemakkelijk uw hond beschermen tegen vlooien en teken. Door simpelweg de inhoud van het piepetje toe te dienen geef je je hond vijf weken bescherming tegen vlooien en vier weken tegen teken. Frontline Spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Verpakking: 4 of 6 pipetten Toediening Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren! Opgepast met Spot-On: Let op dat Frontline Spot-On niet geschikt is voor elke vlooien en teken situatie! Zo moet je Spon-on niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen. niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren gebruik dit product alleen bij honden en niet bij katten ivm overdosering niet gebruiken bij konijnen Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen. Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen. (Petpost.nl)

Frontline Hond Spot-On Large is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 20-40kg. Inhoud verpakking: 6 pipetten. Frontline Spot-On is een gemakkelijk aan te brengen. De Spot-On vloeistof biedt uitstekende bescherming tegen vlooien en teken. Tijdens de behandeling dien je de  pipet met de vloeistof volledig te legen op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Masseer de vloeistof niet in! Frontline Spot-On Eigenschappen: - Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.).  - Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis).  - Bestrijding van teken (Ixodes spp.).  Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Gebruiksaanwijzing: - Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn.  - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen.  - Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is.  - Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt.  - Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk. Niet te gebruiken bij: - Puppies jonger dan 8 weken oud of met een gewicht minder dan 2 kg. - Bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren.  - Bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.  Werkingsduur: De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden. De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken. (Discount4pets.nl)

Frontline Spot on Hond L doodt niet alleen de volwassen vlooien en teken die op een hond aanwezig kunnen zijn, het doodt ook de eieren en larven van vlooien. * Doodt binnen 24 uur * Beschermt de omgeving * Voorkomt besmetting (Brekz.nl)

Frontline Spot On Hond is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die zowel uitstekende bescherming biedt tegen vlooien en teken bij uw hond als tegen luizen. (Medpets.nl)

Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Frontline Spot On is een gemakkelijk aan te brengen 'spot-on' vloeistof die je huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt.De 'spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Niet inmasseren! De spot on is bruikbaar vanaf 8 weken. Kies de juiste verpakking op gewichtsklasse.Small:          (S)  van   2 tot 10 kiloMedium:      (M)  van 10 tot 20 kiloLarge:         (L)   van 20 tot 40 kiloExtra large (XL)  van 40 tot 60 kilo   . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Spot On Large Tegen Vlooien En Teken Frontline behandelt vlooien en teken bij grote honden tussen de 20 en 40 kg. * Frontline bevat het actieve component Fipronil * De werkingsduur bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden * De werkingsduur bedraagt tegen teken maximaal 4 weken * Nieuwe parasieten die op de hond komen worden wanneer zij bijten binnen 24 uur gedood (Plein.nl)

Frontline Spot-On voor behandeling van preventie van vlooien, teken en bijtende luizen bij uw hond. Dood vlooien in één dag met Frontline! (petduka.nl)

Frontline in een uniek product voor de behandeling en preventie van vlooien en teken bij honden en katten.frontline bevat een actief component fipronil die de parasieten dood bij contact. het heeft een lange werkingsduur. deze bedraagt tegen vlooien 4 tot 6 weken en tegen teken maximaal 4 weken. nieuwe parasieten die op de hond komen worden binnen 24 uur gedood.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942382975
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline hond spot on large 6 pipet
€ 31,00
Frontline hond spot on large 6 pipet bestellen
Frontline Spot On Hond L - 20 tot 40kg - 6 pipetten
€ 32,95
Frontline Spot On Hond L - 20 tot 40kg - 6 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Spot-On Large
€ 34,20
Frontline Hond Spot-On Large bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot-On L Anti vlooienmiddel - Hond - 6 pipetten
€ 35,50
Frontline Spot-On L Anti vlooienmiddel - Hond - 6 pipetten bestellen
Frontline Spot on Hond L 6 pipetten
€ 35,95
Frontline Spot on Hond L 6 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On hond L (20-40 kg) - 6 pip.
€ 40,25
Frontline Spot On hond L (20-40 kg) - 6 pip. bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip
€ 42,99
Frontline Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 6 pip bestellen
Frontline Spot On Hond L 6 pipetten
€ 43,14
Frontline Spot On Hond L 6 pipetten bestellen
Frontline Spot-on Hond L 20-40 kg 6 pipetten
€ 45,10
Frontline Spot-on Hond L 20-40 kg 6 pipetten bestellen
Frontline - Spot On L (20 - 40 kg)
€ 45,31
Frontline - Spot On L (20 - 40 kg) bestellen
FRONTLINE HOND-L 6 PIPETTEN 00001
€ 52,99
FRONTLINE HOND-L 6 PIPETTEN 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: