Frontline Combo Kitten - 1 pipet

Frontline Combo Kitten - 1 pipet

7,25 - 10,99
Bestel nu direct voor € 9,99

Frontline Combo Kitten is een losse Frontline Combo Spot On Kat pipet voor kittens/katten en is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van 1 kg. Het product wordt in de huid verspreid en hoeft niet in de bloedbaan door te dringen om werkzaam te zijn. (Medpets.nl)

Frontline Combo Spot On Kitten - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Combo Het hele jaar door kan je kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Combo Kitten bied je je dier een zeer complete bescherming. Frontline Combo heeft een dubbele werking. Het bestrijdt volwassen vlooien en teken én is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen nieuwe vlooien zich niet ontwikkelen en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je kat. Frontline Combo Kitten is geschikt voor kittens ouder dan 8 weken oud en/of zwaarder dan 1 kg. Ook geschikt voor fretten. Behandel je kat elke maand, het hele jaar door. Hoe werkt het? Frontline Combo is een pipet met vloeistof dat je volledig leeg drukt op de huid, tussen de schouderbladen. Daar kan je kat zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid van je dier. Maakt je kitten vlovrij Frontline Combo is ideaal in te zetten tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het product voorkomt besmetting van de omgeving van je kat doordat onvolwassen vlooien worden gedood. * Doodt vlooien en beschermt je kat tegen herbesmetting gedurende 4 weken * Verhindert ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 8 weken, zo wordt een besmetting van de omgeving van de kat in dezelfde periode voorkomen * Doodt teken op je kat en beschermt tegen herbesmetting tot 2 weken * Doodt bijtende luizen Frontline Combo kan ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van vlooien veroorzaakte dermatitis (FAD). Het product blijft werkzaam en wordt niet beïnvloed door onderdompeling in water indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening. Frontline Combo Kitten bevat 1 pipet. . Alle Frontline voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Combo Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg Dit Frontline pakketje is speciaal gemaakt voor je nieuwe kitten. De verpakking bevat 1 pipet Frontline en beschermt je kitten de eerste weken tegen vlooien en teken.Frontline voor kittens is: * Ook geschikt voor fretten * Doodt ook de vlooieneitjes * Niet geschikt voor kittens jonger dan8 weken * Niet geschikt voor zieke of herstellende dieren * Niet geschikt voor konijnenLet op dat je bij het behandelen van je kitten ook de omgeving aanpakt door deze te behandelen met een omgevingsspray. (Plein.nl)

Bescherm katten en fretten tegen vlooien met frontline combo spot on. dit product bevat de werkzame stof fipronil en is werkzaam tegen vlooien, teken en bijtende luizen. al binnen 24 uur na toediening zijn 98 tot 100% van alle vlooien op het dier gedood en deze bescherming houdt tot wel 5 weken aan. de teken en luizen zijn 48 uur na de behandeling gedood en deze bescherming houdt 4 weken aan. dit product is geschikt voor katten en fretten, maar mag niet gegeven worden aan kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 1 kg.bevat 1 pipet van 0,5 ml.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942402352
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline - Kitten pack
€ 9,99
Frontline - Kitten pack bestellen
Frontline Combo Spot On - Kat en Fret - 1 Pipet
€ 10,74
Frontline Combo Spot On - Kat en Fret - 1 Pipet bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On - Kat en Fret - 1 Pipet
€ 10,74
Frontline Combo Spot On - Kat en Fret - 1 Pipet bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Kitten - 1 pipet
€ 11,20
Frontline Combo Kitten - 1 pipet bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On Kitten - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip
€ 11,88
Frontline Combo Spot On Kitten - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip bestellen
Frontline Combo Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg 1 pipet
€ 13,45
Frontline Combo Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg 1 pipet bestellen
FRONTLINE COMBO KAT/FRET 1PIP 00001
€ 14,98
FRONTLINE COMBO KAT/FRET 1PIP 00001 bestellen
Bekijkt u ook: