Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Combo Kat 3 pipetten
woensdag, 19 december 2018
Frontline Combo Kat 3 pipetten

Frontline Combo Kat 3 pipetten

14,95 - 25,99
Bestel nu direct voor € 14,95

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. FRONTLINE Combo® voor de kat. Is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere FRONTLINE®, ook (S)-methopreen bevat. FRONTLINE Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van jouw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is dankzij (S)-methopreen ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmetting in de leefomgeving van jouw dier. Dosering kat: Eén pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fipronil per kg en 6 mg (S)-methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. Dosering fret: Eén pipet van 0,5 ml per fret, overeenkomend met een dosis van 50 mg fipronil en 60 mg (S)-methopreen per fret, voor lokale toepassing op de huid. Het minimale behand (Tims.nl)

Frontline Combo Spot-On Kat 3 pipetten Frontline Combo Spot-On Kat doodt vlooien en teken. Wordt verkocht met tevredenheidsgarantie*. Verpakking 3 pipetten. De Combo reeks van Frontline voorkomt daarnaast besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Frontline Combo kan voor katten, maar ook voor fretten gebruikt worden. En kan bij katten gebruikt worden als onderdeel van een programma ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD). Verpakking 3 pipetten. *FRONTLINE Combo met tevredenheidsgarantie Frontline Combo wordt zelfs verkocht met een tevredenheidsgarantie vanuit de fabrikant. Om van de garantie verzekerd te zijn moet u: een product van Frontline Combo kopen (bij Ontvlooien.nl) de juiste dosering Frontline Combo gebruiken gedurende tenminste 3 opeenvolgende maanden op elke hond of kat in uw huishouden al uw dieren gelijktijdig behandelen Indien u, na tenminste 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met FRONTLINE Combo, dan kunt u bellen met de klantenservice van Frontline. De specialisten Van Frontline zullen u advies geven over het verdere verloop van de behandeling. Indien nodig zullen de Frontline Combo Fleabuster specialisten met een éénmalig huisbezoek (een onderzoek ter plaatse) u verder helpen. Mocht u daarna nog niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over deze unieke garantie en de volledige voorwaarden over de tevredenheidsgarantie zijn te vinden op de site van Frontline Combo. Toedieningswijze Neem de pipet uit de verpakking Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en knijp er een aantal keren in om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen. Niet gebruiken bij: Kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. Fretten jonger dan 6 maanden oud. Zieke of herstellende dieren. Konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen optreden. Dosering bij de katten 1 pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fibronil per kg en 6 mg mg(s)-methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. De minimale behandelingsinterval is 4 weken. (Petpost.nl)

Frontline Kat Combo is geschikt voor katten met een lichaamsgewicht vanaf 1 kg. Inhoud verpakking: 3 pipetten. Frontline Combo is een unieke aanval op vlooien. Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule die de voordelen van Frontline Spot-On combineert met een nieuw effectief ingrediënt. Bij Frontline Spot-On, worden na toediening van een pipet, alle volwassen vlooien, teken en luizen gedood. Met de vernieuwde formule van Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. Werkzame bestanddelen: Fipronil (50 mg), (S)-Methropeen (60 mg).Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] 0,10 mg, Butylhydroxytolueen [E321] 0,05 mg. Inhoud: 3 pitten van 0,5 ml. Frontline Combo Eigenschappen: - Dood vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. - Doorbreekt de vlo-cyclus: Gaat vlo-nakomelingen tegen (8 weken voor honden en 6 weken voor katten) - Beschermt tegen vlo-plagen: (8 weken voor honden en 4 weken voor katten) - Beschermt tegen nieuwe teken-plagen: (Tot 4 weken voor honden en 2 weken voor katten) - Word op de huid toegepast en werkt direct bij contact en niet via de bloedsomloop. - Veilig te gebruiken bij zwangerschappen en zoogperioden. - Minimale herhalingsinterval is 4 weken. Niet te gebruiken bij: - Kittens jonger dan acht weken oud of die minder dan 1 kg wegen. - Bij zieke of herstellende dieren. - Bij andere dieren dan katten. (Discount4pets.nl)

Frontline Combo Spot on Kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten.  * Doodt vlooien, teken en luizen * Werkt 2 tot 4 weken preventief * Handige spot-on behandeling (Brekz.nl)

Frontline Combo Tegen Vlooien En TekenFrontline Combo heeft een 2-in-1 formule die zowel de levende parasieten als de eitjes aanpakt. Frontline Combo is geschikt voor katten. Frontline doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur.Frontline Combo werkt tot 4 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken. * Snel en eenvoudig aan te brengen * Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op jouw kat * Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier * Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor jouw dier en de omgeving * Biedt met n behandeling meerdere weken bescherming * Veilig te gebruiken bij zogende en drachtige dieren (Plein.nl)

Frontline Combo Kat 3 pipetten  De nieuwste versie van Frontline doodt niet alleen volwassen teken, vlooien en bijtende luizen, maar ook de eieren en larvan van vlooien. Dit bestrijdingsmiddel werkt tegen vlooien, bijtende luizen en teken bij de hond. De vlooien worden binnen 24 uur gedood, de teken en luizen binnen 48 uur. De eieren en larvan van de vlooien worden gedurende 8 weken gestopt, zodat de omgeving niet opnieuw besmet kan raken. De pipet met de vloeistof brengt u aan tussen de schouderbladen, en drukt de pipet helemaal leeg. Hierna zal de vloeistof zich verspreiden over de houd. Niet inmasseren. Het product werkt tegen vlooien gedurende 8 weken. Het product werkt tegen teken maximaal 4 weken. Werkzaam bestanddeel Fipronil, S-Methopreen Contra-indicaties uitsluitend geschikt voor katten. niet gebruiken bij katten jonger dan 8 weken oud en/of minder dan dan 1 kg. wegen. Niet gebruiken bij zieke en/of herstellende katten.   Inhoud 3 pipetten. (petsonline.nl)

Frontline Combo voor de kat beschermt tegen en doodt bijtende luizen en vlooien en teken bij de kat. (Medpets.nl)

Frontline Combo Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip direct bestellen in onze webshop! Bescherm je kat tegen vlooien, teken en bijtende luizen met de vlooiendruppels voor katten van Frontline Combo. Binnen 24 uur na contact zijn de op jouw kat aanwezige vlooien gedood en binnen 48 uur na contact doodt het teken en bijtende luizen. Met deze vlooiendruppels bescherm je je kat gedurende 4 weken tegen nieuwe infestaties met vlooien en tot 2 weken lang tegen infestaties met teken.Voor een optimale vlooienbestrijding wordt een maandelijkse behandeling geadviseerdFrontline Combo biedt een zeer complete bescherming van je huisdier door de dubbele werking: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van jouw dierFrontline Combo is een gemakkelijk aan te brengen 'Spot-On' vloeistof die je kat uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen biedt. De 'Spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. Daar kan je huisdier zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Je huisdier kan zwemmen of baden zoals gewoonlijk vanaf 48 uur na behandelingFrontline Combo kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).. Alle Frontline voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Preventie en eliminatie bij vlooien, teken en bijtende luizen bij uw kat in één dag met Frontline Combo Kat. (petduka.nl)

Bescherm katten en fretten tegen vlooien met frontline combo spot on. dit product bevat de werkzame stof fipronil en is werkzaam tegen vlooien, teken en bijtende luizen. al binnen 24 uur na toediening zijn 98 tot 100% van alle vlooien op het dier gedood en deze bescherming houdt tot wel 5 weken aan. de teken en luizen zijn 48 uur na de behandeling gedood en deze bescherming houdt 4 weken aan. dit product is geschikt voor katten en fretten, maar mag niet gegeven worden aan kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 1 kg.bevat 3 pipetten van 0,5 ml.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400754, 8713942402369
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline kat/fret combo spot on 3 pipet
€ 14,95
Frontline kat/fret combo spot on 3 pipet bestellen
Frontline Combo Kat - 3 pipetten
€ 16,95
Frontline Combo Kat - 3 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Kat Combo
€ 17,95
Frontline Kat Combo bestellen
Frontline Combo Spot on Kat 3 pipetten
€ 17,95
Frontline Combo Spot on Kat 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Spot On Kat 3 pipetten
€ 17,95
Frontline Combo Spot On Kat 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Kat 3 pipetten
€ 19,00
Frontline Combo Kat 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Kat - 3 Pipetten
€ 19,70
Frontline Combo Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel Kat - 3 Pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Kat - 3 pipetten
€ 19,95
Frontline Combo Kat - 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip
€ 20,49
Frontline Combo Spot On Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip bestellen
Frontline Combo Kat 3 pipetten
€ 20,95
Frontline Combo Kat 3 pipetten bestellen
Frontline - Combo Kat
€ 24,99
Frontline - Combo Kat bestellen
FRONTLINE COMBO KAT/FRET 3PIP 00001
€ 25,99
FRONTLINE COMBO KAT/FRET 3PIP 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: