Frontline Combo Hond M (10-20 kg) - 3 pipetten

Frontline Combo Hond M (10-20 kg) - 3 pipetten

23,36 - 34,99
Bestel nu direct voor € 23,36

Frontline Combo Tegen Vlooien En TekenFrontline Combo heeft een 2-in-1 formule die zowel de levende parasieten als de eitjes aanpakt. Frontline Combo M is geschikt voor honden tussen de 10 en 20 kg. Frontline doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur.Frontline Combo werkt tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. * Snel en eenvoudig aan te brengen * Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op jouw hond * Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier * Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor jouw dier en de omgeving * Biedt met n behandeling meerdere weken bescherming * Veilig te gebruiken bij zogende en drachtige dieren (Plein.nl)

Frontline Combo Spot-On Hond M doodt niet alleen de volwassen vlooien en teken die op een hond aanwezig kunnen zijn, het doodt ook de eieren en larven van vlooien. * Doodt binnen 24 uur * Beschermt voor twee maanden * Voorkomt besmetting van de omgeving (Brekz.nl)

Frontline Combo Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Combo biedt een zeer complete bescherming van je dier door de dubbele werking; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je dier. Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je dier. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Elimineert vlooien, teken en bijtende luizen. Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Doodt vlooien op je hond en beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden; Verhindert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 8 weken, en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van de hond gedurende dezelfde periode. Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand. Doodt bijtende luizen. Kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).De duur van bescherming tegen vlooien door FRONTLINE Combo Spot-On wordt niet beïnvloed door onderdompelen in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Combo wordt aangeraden wanneer er vlooien op uw hond zitten, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooienprobleem heeft of als uw dier een vlooienallergie heeft. Frontline Combo is een effectief product ter bestrijding van vlooien en teken. (Medpets.nl)

Met deze nieuwe frontline combo worden niet alleen volwassen vlooien en teken gedood, maar óók de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. frontline combo wordt aangeraden als u al veel vlooien op uw dier heeft, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooien probleem heeft en als uw een vlooienallergie heeft.de werkzame stoffen in dit middel zijn fipronil en methopreen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400693, 8713942401720
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline Combo Spot On Hond M 3 pipetten
€ 23,36
Frontline Combo Spot On Hond M 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Spot-On Hond M 3 pipetten
€ 24,75
Frontline Combo Spot-On Hond M 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo - M: van 10 tot 20 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten
€ 24,99
Frontline Combo - M: van 10 tot 20 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip
€ 24,99
Frontline Combo Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Hond M (10-20 kg) - 3 pipetten
€ 25,75
Frontline Combo Hond M (10-20 kg) - 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Hond M 10-20 kg 3 pipetten
€ 27,25
Frontline Combo Hond M 10-20 kg 3 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Combo Medium 3 pip (10-20kg)
€ 27,70
Frontline Hond Combo Medium 3 pip (10-20kg) bestellen
FRONTLINE COMBO HOND MED. 3PIP 00001
€ 34,99
FRONTLINE COMBO HOND MED. 3PIP 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: