Frontline Combo Hond L (20-40 kg) - 3 pipetten

Frontline Combo Hond L (20-40 kg) - 3 pipetten

25,19 - 39,99
Bestel nu direct voor € 25,19

Frontline Combo Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Combo biedt een zeer complete bescherming van je dier door de dubbele werking; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je dier. Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je dier. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Elimineert vlooien, teken en bijtende luizen. Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Doodt vlooien op je hond en beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden; Verhindert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 8 weken, en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van de hond gedurende dezelfde periode. Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand. Doodt bijtende luizen. Kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).De duur van bescherming tegen vlooien door FRONTLINE Combo Spot-On wordt niet beïnvloed door onderdompelen in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Combo Spot-On hond L is een uitstekend middel tegen teken, vlooien en luizen. De Large-versie is geschikt voor honden die 20 tot 40 kg wegen. * Doodt teken, vlooien en luizen * Eenvoudig in gebruik * Ook effectief tegen vlooienlarven en -eitjes (Brekz.nl)

Frontline Combo wordt aangeraden wanneer er vlooien op uw hond zitten, u meerdere dieren heeft of als u vaak een vlooienprobleem heeft. Frontline Combo is een effectief product ter bestrijding van vlooien en teken. Ook voorkomt dit product dat de omgeving wordt besmet door onvolwassen vlooien. (Medpets.nl)

Met deze nieuwe frontline combo worden niet alleen volwassen vlooien en teken gedood, maar óók de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. frontline combo wordt aangeraden als u al veel vlooien op uw dier heeft, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooien probleem heeft en als uw een vlooienallergie heeft.de werkzame stoffen in dit middel zijn fipronil en methopreen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400716
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo - L: van 20 tot 40 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten
€ 25,19
Frontline Combo - L: van 20 tot 40 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip
€ 25,19
Frontline Combo Spot On 3 Large Hond Large - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip bestellen
Frontline Combo Spot-On Hond L 3 pipetten
€ 27,75
Frontline Combo Spot-On Hond L 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Hond L (20-40 kg) - 3 pipetten
€ 28,95
Frontline Combo Hond L (20-40 kg) - 3 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Combo Large 3 pip (20-40kg)
€ 30,40
Frontline Hond Combo Large 3 pip (20-40kg) bestellen
Frontline combo L
€ 34,99
Frontline combo L bestellen
FRONTLINE COMBO HOND L 3PIP 00001
€ 39,99
FRONTLINE COMBO HOND L 3PIP 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: