Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Special-Fit 2 Hond 2,5 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Fokker Special-Fit 2 Hond 2,5 kg

Fokker Special-Fit 2 Hond 2,5 kg

16,75 - 24,20
Bestel nu direct voor € 16,75

Fokker Special-Fit 2 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar.  * Ondersteunt de darmflora * Vermindert tandplak * Draagt bij aan een glanzende vacht (Brekz.nl)

Fokker Special-Fit 2 Hondenvoer KipSpecial-Fit 2 van Fokker is een high premium hondenvoer geschikt voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Special-Fit 2 bevat de beste ingrediënten en daarnaast is de samenstelling speciaal ontwikkeld voor voor specifieke rassen zoals: Chihuahua, Papillon, Pomeranian (Dwergkees) en de Miniatuur Pinscher Special-Fit 2 draagt bij aan een gezonde darm flora, glanzende vacht en gezonde huid. Daarnaast hebben de brokken een speciale vorm waardoor het kauwen wordt gestimuleerd, hierdoor wordt tandplak vermindert.De brokken zijn zeer smakelijk en daardoor ook geschikt voor kieskeurige eters. * Gezonde huid en vacht * Licht verteerbaar * Sterke botten en gewrichten * Ras specifieke voeding * Zeer smakelijk (Plein.nl)

Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw rashond Sommige rashonden hebben speciale voeding nodig waarmee ze zich op hun best voelen. Voor jouw Chihuahua, Papillon, Pomeriaan of Dwergpinscher kan je Special-Fit 2 van Fokker gebruiken. Dit is een high premium brokvoeding geschikt voor rashonden vanaf 10 maanden oud. Met de allerbeste ingrediënten Zelfs de moeilijke eters zullen genieten van de smakelijke brok van Special-Fit 2. Door een aangepast vorm en grootte van de brok kan jouw kleine hond de brokjes eenvoudig opeten. Om ook de opbouw en het onderhoud van het kraakbeen en de gewrichten te ondersteunen, zijn de ingrediënten glucosamine en chondroïtine toegevoegd. Als laatste zal de voeding zorgen voor een compacte en reukloze ontlasting dankzij de hoge verteerbaarheid en door het toevoegen van yucca . Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447035024
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer 2,5 kg
€ 19,70
Fokker Special-Fit 2 hondenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Special-Fit 2 Hondenvoer Kip 2,5 kg
€ 23,60
Fokker Special-Fit 2 Hondenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,20
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,20
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,69
Fokker Special-Fit 2 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: