Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Special-Fit 1 Hond 2,5 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Fokker Special-Fit 1 Hond 2,5 kg

Fokker Special-Fit 1 Hond 2,5 kg

16,75 - 24,40
Bestel nu direct voor € 16,75

Fokker Special-Fit 1 hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar.  * Ondersteunt de darmflora * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Helpt tandplak te verminderen (Brekz.nl)

Fokker Special-Fit 1 Hondenvoer KipSpecial-Fit 1 van Fokker is een high premium hondenvoer geschikt voor volwassen honden vanaf 1 jaar. Special-Fit 1 bevat de beste ingrediënten en daarnaast is de samenstelling speciaal ontwikkeld voor voor specifieke rassen zoals: Lhasa Apso, Yorkshire Terriër, Shih Tzu en de Maltezer. Special-Fit 1 draagt bij aan een gezonde darm flora, glanzende vacht en gezonde huid. Daarnaast hebben de brokken een speciale vorm waardoor het kauwen wordt gestimuleerd, hierdoor wordt tandplak vermindert.De brokken zijn zeer smakelijk en daardoor ook geschikt voor kieskeurige eters. * Gezonde huid en vacht * Licht verteerbaar * Sterke botten en gewrichten * Ras specifieke voeding * Zeer smakelijk (Plein.nl)

Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw rashond Sommige rashonden hebben speciale voeding nodig waarmee ze zich op hun best voelen. Voor jouw Lhasa Apso, Shih Tzu, Yorkshire Terriër of Maltezer kan je Special-Fit 1 van Fokker gebruiken. Dit is een high premium brokvoeding geschikt voor rashonden vanaf 10 maanden oud. Met de allerbeste ingrediënten Zelfs de moeilijke eters zullen genieten van de smakelijke brok van Special-Fit 1. Deze voeding bevat een combinatie van omega-vetzuren, lecithine en biotine die zorgen voor een glanzende vacht en gezonde huid. Daarnaast is er een mengsel van mineralen toegevoegd wat er - in combinatie met een optimale brokjesvorm - voor zorgt dat tandplak wordt gereduceerd. Als laatste zal de voeding zorgen voor een compacte en reukloze ontlasting dankzij de hoge verteerbaarheid en door het toevoegen van yucca . Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447034027
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer 2,5 kg
€ 19,70
Fokker Special-Fit 1 hondenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Special-Fit 1 Hondenvoer Kip 2,5 kg
€ 21,05
Fokker Special-Fit 1 Hondenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,40
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,40
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 24,69
Fokker Special-Fit 1 - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: