Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Press-Fit Hond 13 kg
dinsdag, 24 mei 2022
Fokker Press-Fit Hond 13 kg

Fokker Press-Fit Hond 13 kg

39,95 - 44,95
Bestel nu direct voor € 41,75

Fokker Press-Fit hondenvoer is een high premium brok voor volwassen honden van alle rassen. * Voor volwassen honden van alle rassen * Ondersteunt de darmfunctie * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Fokker Press FitDe Press Fit van Fokker is een high premium geperste brok voor volwassen honden. De voeding bestaat uit zeer hoge kwaliteit geperste brokken die gemakkelijk verteren en goed zijn voor het gebit. Wat zijn geperste brokken eigenlijk? Deze brokken worden samengesteld door met hoge druk de ingrediënten samen te persen. Dit gebeurd op een relatief lage temperatuur, 70 graden Celsius. De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten blijft hierdoor behouden en dit bevordert de verteerbaarheid. Door de brokstructuur moeten honden meer bijten, wat de reiniging en sterkte van de tanden positief beïnvloed. Fokker Press Fit geeft een compactere ontlasting, doordat de hoeveelheid afvalstoffen in het voer beperkt is. * Ondersteunt de darmflora * Zorgt voor een glanzende en gezonde huid en vacht * Ondersteunt een gezond gebit (Plein.nl)

Perfect voor veeleisende honden die extra energie en voedingsstoffen kunnen verdragen. Fokker Press-Fit is een smaakvol droogvoer voor volwassen honden met middelmatige tot hoge activiteit. Het hondenvoer voorziet je hond iedere dag van alle belangrijke voedingsstoffen. Het droogvoer bestaat uit compacte brokken die zorgvuldig koudgeperst zijn. Het bevat onder andere veel kip. Kip is niet alleen goed voor de heerlijke smaak, maar bevat ook hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan het behoud van de spiermassa. De speciale samenstelling van Fokker Press-Fit kan de darmfunctie alsmede de huid en vacht ondersteunen. Het product is graanvrij en glutenvrij, wat eraan bijdraagt dat het droogvoer goed te verdragen is. Fokker Press-Fit in één oogopslag: Premium droogvoer voor volwassen honden met normale tot hoge activiteit Hoge verteerbaarheid: bevat goed verteerbare ingrediënten en voorziet je hond van veel energie en voedingsstoffen Rijk aan kip: bron van hoogwaardige eiwitten Graanvrij en glutenvrij: voor honden met dergelijke allergieën en intoleranties Evenwichtig en rijk aan vitale stoffen: bevat inhoudsstoffen die huid en vacht alsmede de darmfunctie kunnen ondersteunen Zorgvuldige productie: koudgeperste brokken, optimaal behoud van de voedingsstoffen Zeer smaakvol: word nauwelijks door kieskeurige honden afgeslagen Zonder kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen Praktische, hersluitbare zak (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447026138
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Press-Fit hondenvoer 13 kg
€ 41,75
Fokker Press-Fit hondenvoer 13 kg bestellen
Fokker Press Fit 13 kg
€ 41,75
Fokker Press Fit 13 kg bestellen
Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg
€ 42,00
Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg
€ 42,00
Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Press-Fit Hondenvoer - 13 kg
€ 42,49
Fokker Press-Fit Hondenvoer - 13 kg bestellen
Bekijkt u ook: