Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg

Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg

14,25 - 19,99
Bestel nu direct voor € 14,75

Fokker Opti-Grow Kitten kattenvoer is volledige voeding voor kittens.  * Voor een mooie en glanzende vacht * Houdt botten sterk * Laat immuunsysteem goed functioneren (Brekz.nl)

Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte - voorheen Fokker KittenHet perfecte begin van een lang en gezond leven. Fokker Opti-Grow is een volledige premium kattenvoeding voor kittens. De hoogwaardige ingrediënten en de uitgebalanceerde samenstelling ondersteunen een gezonde ontwikkeling van je kitten. Fokker Opti-Grow draagt bij aan een mooie huid en een glanzende vacht, sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. Fokker Opti-Grow is ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten. *Volledige kattenvoeding voor kittens * Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van je kitten * Voor een mooie huid en een glanzende vacht * Ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten (Plein.nl)

Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw opgroeiende kitten Om ervoor te zorgen dat jouw kitten opgroeit tot een sterke, gezonde en evenwichtige volwassen kat is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Opti-Grow van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor jonge katten tot 1 jaar oud. Opti-Grow is ook geschikt voor drachtige en zogende katten. Met de allerbeste ingrediënten De kittenbrokjes ondersteunen het immuunsysteem en de uitgekiende selecte van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei. Dankzij de kleine brokjes kan je kitten het voer gemakkelijk opeten. Opti-Grow stimuleert de energieke kitten en ondersteunt het lichaam bij de ontwikkeling van sterke botten en spieren. Ook ondersteunt de brok een gezonde huid en blijvend glanzende vacht dankzij het toevoegen van Noorse zalmolie. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk waardoor jouw kitten Opti-Grow met plezier zal eten. Is je kitten uitgegroeid? Stap dan over op Fokker Nutri-Fit. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447040028
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Opti-Grow kattenvoer voor kittens 2,5 kg
€ 17,70
Fokker Opti-Grow kattenvoer voor kittens 2,5 kg bestellen
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 18,15
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 19,99
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 19,99
Fokker Opti Grow Kitten Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg
€ 20,69
Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: