Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg
vrijdag, 10 juli 2020
Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg

Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg

12,99 - 13,65
Bestel nu direct voor € 12,99

Fokker Cat Opti-Grow is een bijzonder lekkere en gebalanceerde maaltijd voor uw kat in de groei, dankzij de 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten in het voer. De samenstelling is speciaal afgestemd op de diëtaire behoeften in de groeifase en kan positief bijdragen aan gezonde groei in de eerste levensfase. Het is rijk aan waardevolle proteïnen uit gevogelte en vis, voorziet het dier van voldoende energie en daarbovenop van een extra portie gezonde voedingsstoffen. Dankzij het hoge gehalte voedingsstoffen is het ook ideaal voor drachtige of zogende honden. Het recept van Fokker Cat Opti-Grow ondersteunt de opbouw van krachtige botten. Een gevarieerde mix van vitaminen, mineralen en sporenelementen draagt bij aan een krachtig immuunsysteem. Daarnaast komen onverzadigde omega-vetzuren uit vis en zalmolie de gezonheid van de huid en van de vacht ten goede. De kleine Kibbles zorgen er ook nog eens voor dat uw kat het voedsel goed kan opnemen en kauwen. Enkelvoer dat uw viervoetertje van alle nodige voedingsstoffen zal voorzien. Fokker Cat Opti-Grow in één oogopslag: Evenwichtig droogvoer voor kittens in de groei of voor drachtige & zogende honden Speciaal afgestemd op de behoeften in de groeifase Gezonde ontwikkeling: met hoog energie- & voedingsstoffengehalte 100% natuurlijk: zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen of gmo's Rijk aan proteïnen: 34%, met vis en gevogelte, daarvan ten minste 14% kip 14% rijst: licht verteerbare bron van koolhydraten Rijk aan omega-3 & -6: van vis & zalmolie, voor een soepele huid & glanzende vacht Krachtig immuunsysteem: ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem met een gevarieerde mix van vitaminen, mineralen & sporenelementen Extra kleine Kibbles: perfect voor de kleine kaken van kittens & junior-katten Met inuline & lijnzaad: komen een intacte vertering ten goede Met taurine: onmisbaar voor kittens, kan het functioneren van het hart en de zichtfunctie verbeteren Goede acceptatie: extra lekker dankzij natuurlijke ingrediënten en hoog vlees- en visaandeel Kwaliteitsgarantie: Nederlandse producent garandeert het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verwerking met de nieuwste technologie Handige hersluitbare zak: hierdoor blijft het voer zo lang mogelijk vers en aromatisch (Zooplus.nl)

Fokker Opti-Grow kattenvoer is volledige voeding voor kittens.  * Voor een mooie en glanzende vacht * Houdt botten sterk * Laat immuunsysteem goed functioneren (Brekz.nl)

Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Fokker Opti-Grow is een volledige premium kattenvoeding voor kittens. De hoogwaardige ingrediënten en de uitgebalanceerde samenstelling ondersteunen een gezonde ontwikkeling van je kitten. Fokker Opti-Grow draagt bij aan een mooie huid en een glanzende vacht. sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. Fokker Opti-Grow is ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten.. Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Opti-Grow kittenvoer - voorheen Fokker KittenHet perfecte begin van een lang en gezond leven. Fokker Opti-Grow is een volledige premium kattenvoeding voor kittens. De hoogwaardige ingredinten en de uitgebalanceerde samenstelling ondersteunen een gezonde ontwikkeling van uw kitten. Fokker Opti-Grow draagt bij aan een mooie huid en een glanzende vacht, sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. Fokker Opti-Grow is ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447040028
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Opti-Grow Kattenvoer - 2,5 kg
€ 15,98
Fokker Cat Opti-Grow Kattenvoer - 2,5 kg bestellen
Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg
€ 16,20
Fokker Opti-Grow kattenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg
€ 17,49
Fokker Cat Opti-Grow - Kattenvoer - Kip 2.5 kg bestellen
Fokker Cat Opti Grow Kitten 2,5 kg
€ 17,55
Fokker Cat Opti Grow Kitten 2,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: