Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker +Fresh Meat Hond 13 kg
woensdag, 25 mei 2022
Fokker +Fresh Meat Hond 13 kg

Fokker +Fresh Meat Hond 13 kg

51,99 - 69,45
Bestel nu direct voor € 51,99

Fokker + Fresh Meat is een premium droogvoer voor gastronomische honden. Voor dit voer zijn alleen de meest verse ingrediënten gebruikt, die binnen 24 uur zijn gemalen bij een temperatuur van net boven het vriespunt. Fokker + Fresh Meat is gemaakt van gecertificeerd vlees dat zelfs goed is gekeurd voor menselijke consumptie. Naast een hoog gehalte van vers vlees (20%), bevat het voer zoete aardappelen, groenten en fruit als licht verteerbare gezonde koolhydraten. Gedroogd ei is één van de eiwitbronnen, zalmolie en lijnzaadolie zorgen voor de vitale Omega 3 en Omega 6 vetzuren en chondroïtine en glucosamine, waarbij de vorming en duurzaamheid van het kraakbeen positief beinvloed wordt. Verder is op de lijst van ingrediënten terug te vinden: de johannesbroodboom, gist, yucca schidigera, cranberries die een positief effect hebben op de blaas. Fokker + Fresh Meat in een ogenschouw: Compleetvoer voor volwassen honden Ideaal voor kieskeurige en allergische honden Uitstekend productieproces: zacht, gekoelde bereiding van verse ingrediënten Bestaat uit gecontroleerde ingrediënten, geschikt voor menselijke consumptie van vlees 35% kippenvlees, waarvan 20% vers vlees Graan- glutenvrij Zoete aardappel, groenten en fruit: alternatieve, aanvaardbare koolhydraatbronnen Gedroogd ei: hoogwaardige eiwitbron met waardevolle aminozuren Zalmolie lijnzaadolie: als de oorsprong van EPA, DHA (omega 3 6 vetzuurketens) Chondroitin Glucosamin: kunnen zorgen voor gezonde gewrichten en kraakbeen zorgen Johannesbroodboom: bevordert een goede vertering Gist: smakelijk, vitaminerijk ingrediënt Cranberry: remt agressieve bacteriën in de urine en blaas zachtjes Lecithin: Emulgator voor verbeterde vetopname L-Carnitin: kan de vetverbranding optimaliseren Taurine: voor een betere bescherming tegen radicale weefsels (Zooplus.nl)

Fokker Fresh Meat hondenvoer is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden met 58% kip, waarvan maar liefst 20% verse kip. Deze hondenvoeding is: * zeer hoogwaardige hondenvoeding met verse kip in brokvorm * erg lekker en zeer gezond * 100% graanvrij en glutenvrij (Brekz.nl)

Fokker Fresh Meat Hondenvoer KipFokker Fresh Meat is een high premium hondenvoeding voor volwassen honden. 100% graanvrij en gluten(allergie)vrij. Gezond en beschermend met 58% kip (gerehydrateerd), (zoete) aardappels, groenten, vruchten en kruiden. Met Noorse zalmolie en lijnzaad voor optimale ondersteuning van een volle glanzende vacht. De toevoeging van chrondroïtine en glucosamine ondersteunt de bescherming van kraakbeen. Zeer hoog verteerbaar. Fokker +Fresh Meat wordt bereid met echt vers vlees wat zelfs voor menselijke consumptie geschikt is. Het verse vlees wordt heel koud gemaakt fijn gemaakt. Vervolgens wordt dit rulle vlees met een temperatuur tussen de 4 en 7 graden toegevoegd aan de brokjes. Dit alles gebeurd binnen 24 uur plaats, zodat het vlees vers blijft. * Zeer hoogwaardige hondenvoeding met verse kip in brokvorm * Erg lekker en zeer gezond * 100% graanvrij en glutenvrij (Plein.nl)

Fokker Plus Fresh Meat Kip&Aardappel - Hondenvoer - 13 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige vleesrijke voeding voor de volwassen hond Sommige honden reageren beter op een graanvrije voeding en een voeding met veel vers vlees. +Fresh Meat van Fokker is een premium brokvoeding geschikt voor volwassen honden die beter gedijen op een graanvrije brok. Met de allerbeste ingrediënten +Fresh Meat bevat 58% kip waarvan maar liefst 20% verse kip! Behalve het hoge vleesgehalte, is +Fresh Meat ook nog eens vrij van granen en dus tarwe(gluten)vrij. Om je hond sterk en gezond te houden, bevat de voeding ingrediënten zoals (zoete) aardappelen, groenten en vruchten. Ook is er Noorse zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3- en 6-vetzuren, voor een optimale ondersteuning van de huid en vacht. Het kraakbeen wordt beschermd dankzij het toevoegen van glucosamine en chondroïtine. Het product heeft een hoge verteerbaarheid waardoor je hond minder ontlasting zal produceren. Door het toevoegen van yucca is de overgebleven ontlasting nagenoeg geurloos. Al met al is +Fresh Meat een kwaliteitsproduct waar je hond sterk en gezond mee blijft. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447021133
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
13kg + Fresh Meat Fokker Hondenvoer
€ 51,99
13kg + Fresh Meat Fokker Hondenvoer bestellen
Fokker Fresh Meat hondenvoer 13 kg
€ 54,95
Fokker Fresh Meat hondenvoer 13 kg bestellen
Fokker Premium + Fresh Meat - 13 KG
€ 60,08
Fokker Premium + Fresh Meat - 13 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Premium + Fresh Meat - 13 KG
€ 60,08
Fokker Premium + Fresh Meat - 13 KG bestellen
Fokker Fresh Meat Hondenvoer Kip 13 kg
€ 65,15
Fokker Fresh Meat Hondenvoer Kip 13 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Plus Fresh Meat Kip&Aardappel - Hondenvoer - 13 kg
€ 69,45
Fokker Plus Fresh Meat Kip&Aardappel - Hondenvoer - 13 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: