Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Country Dinner 15 kg
maandag, 05 december 2022
Fokker Country Dinner 15 kg

Fokker Country Dinner 15 kg

39,49 - 47,50
Bestel nu direct voor € 39,49

Fokker Country Dinner hondenvoer is volledige hondenvoeding voor volwassen honden van 2 tot 80 kg. Deze voeding draagt bij aan: * Een gezonde huid * Een lage kans op overgewicht * Een goede lichamelijke conditie (Brekz.nl)

Fokker Country Diner Gevogelte&Groente&Vlees - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige dinner maaltijd voor je hond Ter afwisseling van een maaltijd met brokken, vinden het honden het heerlijk om af en toe een warme maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Country Dinner van Fokker is een volledig diervoeder voor volwassen honden, met een normale levenslust. Met de allerbeste ingrediënten Country Dinner bevat hoogwaardige ingrediënten waaronder granen, groenten en vlees. Het aangepaste vet- en eiwitgehalte in het diner helpt om de kans op overgewicht te verminderen. Country Dinner is zeer smakelijk en bevat alle noodzakelijke ingrediënten in de juiste verhoudingen, zoals: * Eiwitten voor een gezonde lichaamsbouw en sterke spieren * Vetten voor een glanzende vacht en de noodzakelijke energie * Koolhydraten voor een goede spijsvertering * Mineralen voor sterke tanden en botten * Vitaminen voor een optimale vitaliteit Om het diner te bereiden moet je het product mengen met water of bouillon. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Country Dinner Hondenvoer Vlees&GevogelteDeze volledige maaltijd bestaat uit vleesbrokken, granen en groenten. Door het toevoegen van warm water of bouillon wordt het een smakelijke warme maaltijd voor je hond. Door het relatief lage vetgehalte wordt de kans op overgewicht en huidproblemen verminderd. * Vleesbrokken, granen en groenten * Verminderd de kans op overgewicht en huidproblemen * Relatief laag vetgehalte (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447022154
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country Dinner hondenvoer 15 kg
€ 39,49
Fokker Country Dinner hondenvoer 15 kg bestellen
Fokker Country Dinner 15 KG
€ 41,64
Fokker Country Dinner 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Dinner 15 KG
€ 41,64
Fokker Country Dinner 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Diner Gevogelte&Groente&Vlees - Hondenvoer - 15 kg
€ 45,45
Fokker Country Diner Gevogelte&Groente&Vlees - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Fokker Country Dinner Hondenvoer Vlees&Gevogelte 15 kg
€ 47,50
Fokker Country Dinner Hondenvoer Vlees&Gevogelte 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: