Fokker Country Balance Meat & Fish Cat 10 kg

30,250 - 59,990
Bestel nu direct voor € 30,25

Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer is een volledige voeding en is gericht op volwassen katten * Variëteit aan eiwitten voor sterke spieren en lichaam * Bevat mineralen voor sterk gebit, sterke botten en afweersysteem * Goed voor de spijsvertering (Brekz.nl)

Als je op zoek bent naar een volwaardig en delicaat droogvoer voor je kat dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is Fokker Country Balance Vlees Vis precies wat je zoekt. Met een breed scala aan dierlijke eiwitten van ansjovis, zalm, tonijn, rund en gevogelte zorgt het fijne voer voor veel spierkracht en een heerlijke smaak! Daarnaast bevatten de krokante brokken oliën en vetten en geselecteerde granen en groenten. Deze zijn verrijkt met een aantal micronutriënten zoals vitamine A, vitamine D3, ijzer en taurine. Zo krijgt je kat met Fokker Country Balance Vlees Vis een heerlijke voeding. Om de spijsvertering van je kat een beetje op gang te helpen, bevat het voer bovendien cellulose: een uitstekende voedingsvezel! Fokker Country Balance Vlees Vis in één oogopslag: Heerlijk droogvoer voor volwassen katten Aantrekkelijke textuur: knapperige brokken Grote keuze aan vis en vlees: met sardientjes, zalm, tonijn, rund en gevogelte, eiwitrijk voor sterke spieren Plantaardige aanvulling: met geselecteerde granen en groenten Bron van vezels: met cellulose Met oliën en vetten: geven energie Taurine: essentieel aminozuur voor een normaal gezichtsvermogen Bevat een reeks vitaminen mineralen: zoals vitamine A, vitamine D3 en ijzer (Zooplus.nl)

Fokker Country Balance Kattenvoer Vlees&VisFokker Country Balance is een volledige maaltijd voor volwassen katten. De lekkere smaak van de krokante brokken komt voort uit de mix van rund, gevogelte, tonijn, zalm en ansjovis. * Voor sterke botten en spieren * Zorgt voor een gezonde vacht * Draagt bij aan een goede spijsvertering * Voor een gezond gebit (Plein.nl)

Fokker Country Balance Cat Vlees&Vis - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een volledig gebalanceerde voeding voor de volwassen kat Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten voor je harige vriendje, dan is Country Balance Vlees en Vis van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen katten die een evenwichtige brok nodig hebben. Met de allerbeste ingrediënten Country Balance bevat enkel pure en authentieke ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zo wordt een gezond en gelukkig leven nagestreefd. De krokante brokken bevatten onder andere rund, gevogelte, tonijn, zalm en ansjovis; aangevuld met granen en groenten. De eiwitten in de voeding zorgen voor een gezond lichaam en sterke spieren. De vetten leveren de energie en verzorgen de vacht. Ook de spijsvertering, de botten, het immuunsysteem en het gebit worden ondersteund met Country Balance. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk zodat je kat geniet bij elke maaltijd. De brokjes hebben verschillende vormen om zo de maaltijden interessant te houden voor je kat. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8713447027104
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer 10 kg
€ 30,25
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance Vlees & Vis Kattenvoer - 10 kg
€ 30,99
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance - Vlees en Vis - Kattenvoer - 10 kg
€ 36,00
Fokker Country Balance Kattenvoer Vlees&Vis 10 kg
€ 38,39
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance Cat Vlees&Vis - Kattenvoer - 10 kg
€ 39,50