Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Country Balance Hond 13 kg
Friday, 22 September 2023

Fokker Country Balance Hond 13 kg

36,950 - 72,490
Bestel nu direct voor € 36,95

Fokker Country Balance hondenvoer is een volledige en gevarieerde voeding voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze voeding draagt bij aan: * Een versterkt immuunsysteem * Een gezonde blaasfunctie * Optimale vitaliteit (Brekz.nl)

Fokker Country hondenvoerFokker Country Balance is een volledige maaltijd voor volwassen honden. Gemaakt van pure ingrediënten uit de natuur. De heerlijke smaak van de krokante brokken komt voort uit een mix van gevogelte met appel, spirulina, echinacea en cranberries. Fokker Country Balance houdt je hond gezond en actief. Fokker Country Balance is geïnspireerd op de natuur, waardoor er enkel gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit producten. Deze voeding bevat precies de juiste balans aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Het gebruik van een aantal specifieke ingrediënten zorgt voor een verbeterde gezondheid van je hond. - Appel, als bron van natuurlijke anti-oxidanten, vitaminen en voedingsvezels. - Spirulina, zorgt voor een gezonde vacht en huid door zijn omega 3 vetzuren. - Cranberries, hebben een neutraliserend effect op de zuurtegraad van de urine. Dit bevordert een gezonde blaasfunctie. - Echinacea, helpt het immuunsysteem te versterke * Voor volwassen honden met een normale levenslust; * Helpt de kans op overgewicht te verkleinen; * Zorgt voor een gezonde huid en vacht; * Een goed werkende spijsvertering; * Voor een gezond immuunsysteem. (Plein.nl)

Fokker Country Balance Gevogelte - Hondenvoer - 13 kg direct bestellen in onze webshop! Een volledig gebalanceerde voeding voor volwassen hond Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten voor je viervoeter, dan is Country Balance van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen honden die een evenwichtige brok nodig hebben. Met de allerbeste ingrediënten Country Balance bevat enkel pure en authentieke ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zo wordt een gezond en gelukkig leven nagestreefd. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk zodat je hond geniet bij elke maaltijd. Enkele ingrediënten die Country Balance zo bijzonder maken zijn: * Appel - een bron van voedingsvezels * Vitaminen en natuurlijke antioxidanten * Echinacea - versterkt het immuunsysteem * Spirulina - rijk aan omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht * Cranberries - beïnvloeden de zuurtegraad van de urine Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713447025131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country Balance hondenvoer 13 kg
€ 36,95
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance 13 KG
€ 39,10
Fokker Country Balance Hondenvoer 13 kg
€ 41,50
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance Gevogelte - Hondenvoer - 13 kg
€ 42,95