Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Country Balance Hond 13 kg
zondag, 27 november 2022
Fokker Country Balance Hond 13 kg

Fokker Country Balance Hond 13 kg

31,99 - 41,95
Bestel nu direct voor € 31,99

Fokker Country Balance is een gevarieerd en volledig diervoeder voor volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur, voorzien jouw hond van een afwisselende en hoogwaardige maaltijd. Hiermee stimuleert Fokker Country Balance een gezond en gelukkig leven. Fokker Country Balance is, met toepassing van moderne inzichten, tot in de kleinste details op jouw hond afgestemd. Samen met vele jaren kennis en ervaring over honden en hun voeding, zijn daarom de volgende specifieke ingrediënten geselecteerd: Appel, een bron van voedingsvezels, vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten. Echinacea, een plantensoort, die het immuunsysteem helpt te versterken. Spirulina, rijk aan omega 3 vetzuren, dat bijdraagt aan een optimale conditie én een gezonde huid en vacht ondersteunt. Cranberries, die de zuurtegraad van de urine positief beïnvloeden, waardoor een gezonde blaasfunctie gestimuleerd wordt. Fokker Country Balance bevat tevens alle noodzakelijke: Eiwitten voor een gezonde lichaamsbouw en sterke spieren. Vetten voor een glanzende vacht en de noodzakelijke energie. Koolhydraten voor een goede spijsvertering. Mineralen voor de tanden, sterke botten en een sterk afweersysteem. Vitaminen voor een optimale vitaliteit. Fokker producten voldoen volledig aan alle eisen die zijn opgesteld door de AAFCO, NRC en FEDIAF (Federation Europeene De L’industrie des Aliments pour animaux familiers) Productie vindt plaats onder certificering GMP Pet Food en IFS (Zooplus.nl)

Fokker Country Balance Gevogelte - Hondenvoer - 13 kg direct bestellen in onze webshop! Een volledig gebalanceerde voeding voor volwassen hond Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten voor je viervoeter, dan is Country Balance van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen honden die een evenwichtige brok nodig hebben. Met de allerbeste ingrediënten Country Balance bevat enkel pure en authentieke ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zo wordt een gezond en gelukkig leven nagestreefd. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk zodat je hond geniet bij elke maaltijd. Enkele ingrediënten die Country Balance zo bijzonder maken zijn: * Appel - een bron van voedingsvezels * Vitaminen en natuurlijke antioxidanten * Echinacea - versterkt het immuunsysteem * Spirulina - rijk aan omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht * Cranberries - beïnvloeden de zuurtegraad van de urine Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Country hondenvoerFokker Country Balance is een volledige maaltijd voor volwassen honden. Gemaakt van pure ingrediënten uit de natuur. De heerlijke smaak van de krokante brokken komt voort uit een mix van gevogelte met appel, spirulina, echinacea en cranberries. Fokker Country Balance houdt je hond gezond en actief. Fokker Country Balance is geïnspireerd op de natuur, waardoor er enkel gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit producten. Deze voeding bevat precies de juiste balans aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Het gebruik van een aantal specifieke ingrediënten zorgt voor een verbeterde gezondheid van je hond. - Appel, als bron van natuurlijke anti-oxidanten, vitaminen en voedingsvezels. - Spirulina, zorgt voor een gezonde vacht en huid door zijn omega 3 vetzuren. - Cranberries, hebben een neutraliserend effect op de zuurtegraad van de urine. Dit bevordert een gezonde blaasfunctie. - Echinacea, helpt het immuunsysteem te versterke * Voor volwassen honden met een normale levenslust; * Helpt de kans op overgewicht te verkleinen; * Zorgt voor een gezonde huid en vacht; * Een goed werkende spijsvertering; * Voor een gezond immuunsysteem. (Plein.nl)

Fokker Country Balance hondenvoer is een volledige en gevarieerde voeding voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze voeding draagt bij aan: * Een versterkt immuunsysteem * Een gezonde blaasfunctie * Optimale vitaliteit (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447025131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
13kg Country Balance Fokker Hondenvoer
€ 31,99
13kg Country Balance Fokker Hondenvoer bestellen
Fokker Country Balance 13 KG
€ 33,96
Fokker Country Balance 13 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance 13 KG
€ 33,96
Fokker Country Balance 13 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance Gevogelte - Hondenvoer - 13 kg
€ 33,96
Fokker Country Balance Gevogelte - Hondenvoer - 13 kg bestellen
Fokker Country Balance Hondenvoer 13 kg
€ 39,32
Fokker Country Balance Hondenvoer 13 kg bestellen
Fokker Country Balance hondenvoer 13 kg
€ 41,95
Fokker Country Balance hondenvoer 13 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: