Fokker Country Balance Graanvrij Hond 2,5 kg

Fokker Country Balance Graanvrij Hond 2,5 kg

12,25 - 17,00
Bestel nu direct voor € 12,25

Fokker Country No Grain hondenvoer is een volledige graanvrije voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lamsvlees. Fokker Country No Grain hondenvoer ondersteunt: * Een glanzende vacht * Een gezonde huid * Een gezonde darmfunctie (Brekz.nl)

Fokker Country Balance GraanvrijFokker Country graanvrij is een volledige voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lam. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Country graanvrij ondersteunt een gezonde darmfunctie. * Hoog percentage lam * Graanvrij * Zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen * Voor een gezonde darmfunctie (Plein.nl)

Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige graanvrije voeding voor de volwassen hond Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding die lam bevat en die geheel graanvrij is, dan is No Grain van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen honden die beter gedijen op een graanvrije brok. Met de allerbeste ingrediënten No Grain is een graanvrije voeding met een hoog percentage gedroogde lam. De brok zit boordevol hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een optimale huid- vachtconditie en die een goede darmfunctie ondersteunt. Enkele van deze ingrediënten zijn gedehydrateerde lam (49%), gedroogde aardappel, erwten en gevogeltevet. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447024028
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country No Grain hondenvoer 2,5 kg
€ 15,20
Fokker Country No Grain hondenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Country Balance Graanvrij 2,5 kg
€ 16,60
Fokker Country Balance Graanvrij 2,5 kg bestellen
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg Graanvrij
€ 17,00
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg Graanvrij bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg Graanvrij
€ 17,00
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg Graanvrij bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 19,94
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: