Fokker Country Balance Graanvrij Hond 13 kg

45,490 - 90,990
Bestel nu direct voor € 45,49

Fokker Country No Grain hondenvoer is een volledige graanvrije voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lamsvlees. Fokker Country No Grain hondenvoer ondersteunt: * Een glanzende vacht * Een gezonde huid * Een gezonde darmfunctie (Brekz.nl)

Natuurlijke ingrediënten, een evenwichtige receptuur en een goede smaak. Wat wil een hond nog meer? Fokker Country Balance No Grain combineert een volwaardige samenstelling met genot bij iedere maaltijd. Het droogvoer wordt bereid met veel lam en is geschikt als compleetvoer voor iedere dag. Het hondenvoer bevat goed verteerbare ingrediënten en kan de darmfunctie ondersteunen. Daarnaast voorziet het voer je hond van inhoudsstoffen die bij kunnen dragen aan een normale vacht en huid. Het hondenvoer is graanvrij en dus geschikt voor honden met dergelijke allergieën en intoleranties. Fokker Country Balance No Grain in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen honden Bereid met veel lam: zeer smaakvol, bron van hoogwaardige eiwitten Graanvrij: geschikt voor honden met dergelijke allergieën en intoleranties Ondersteunt de darmfunctie: bereid met goed verteerbare ingrediënten Huid en vacht: met inhoudsstoffen die het behoud van een normale vacht en huid kunnen ondersteunen Hoge kwaliteit: bereid met hoogwaardige ingrediënten Hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Fokker Country Balance GraanvrijFokker Country graanvrij is een volledige voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lam. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Country graanvrij ondersteunt een gezonde darmfunctie. * Hoog percentage lam * Graanvrij * Zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen * Voor een gezonde darmfunctie (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8713447024134
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country No Grain hondenvoer 13 kg
€ 45,49
Thuiswinkel Waarborg
13kg Country Balance No Grain Fokker Hondenvoer
€ 46,49
Fokker Country Balance Graanvrij 13 kg
€ 49,39
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg Graanvrij
€ 53,30