Fokker Country Balance Graanvrij Hond 13 kg

Fokker Country Balance Graanvrij Hond 13 kg

38,95 - 51,45
Bestel nu direct voor € 38,95

Fokker Country No Grain hondenvoer is een volledige graanvrije voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lamsvlees. Fokker Country No Grain hondenvoer ondersteunt: * Een glanzende vacht * Een gezonde huid * Een gezonde darmfunctie (Brekz.nl)

Fokker Country Balance GraanvrijFokker Country graanvrij is een volledige voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lam. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Country graanvrij ondersteunt een gezonde darmfunctie. * Hoog percentage lam * Graanvrij * Zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen * Voor een gezonde darmfunctie (Plein.nl)

Zoals bij mensen hebben honden in verschillende levensfasen verschillende voedingsbehoeften. Bij honden wordt dit bepaald door de factoren leeftijd, activiteit en lichamelijke conditie. Doordat Fokker een voedingsprogramma heeft, die samengesteld is door voedingsdeskundigen en mensen uit de praktijk, is het voer precies op de specifieke behoeften van jouw hond afgestemd. Daarom bevat Fokker alleen de allerbeste ingrediënten! Pak je kans! Bij aankoop van een zak Fokker droogvoer ontvang je nu een Fokker speelbot gratis! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 927412 en zolang de voorraad strekt Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Fokker is een hoogwaardige voeding die ook zeer betaalbaar is! Fokker Adult S is een volledig diervoeder voor volwassen honden tot een gewicht van 10 kg. De vorm en de samenstelling van de brokjes zijn precies afgestemd op de behoeften van kleine rassen. Meestal zijn kleine honden juist zeer beweeglijk en actief waardoor ze een goed verteerbare en energierijke voeding nodig hebben zodat ze ook fit blijven. Om aan deze behoefte te voldoen biedt Fokker Adult S een hoge kwaliteit en zorgt bovendien ook voor een glanzende vacht en een gezonde huid. De ideale maaltijd voor jouw actieve viervoeter! (Zooplus.nl)Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige graanvrije voeding voor de volwassen hond Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding die lam bevat en die geheel graanvrij is, dan is No Grain van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen honden die beter gedijen op een graanvrije brok. Met de allerbeste ingrediënten No Grain is een graanvrije voeding met een hoog percentage gedroogde lam. De brok zit boordevol hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een optimale huid- vachtconditie en die een goede darmfunctie ondersteunt. Enkele van deze ingrediënten zijn gedehydrateerde lam (49%), gedroogde aardappel, erwten en gevogeltevet. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447024134
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country No Grain hondenvoer 13 kg
€ 38,95
Fokker Country No Grain hondenvoer 13 kg bestellen
Fokker Country Balance Graanvrij 13 kg
€ 43,99
Fokker Country Balance Graanvrij 13 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Gratis speelbot bij 13kg Fokker Hondenvoer
€ 43,99
Gratis speelbot bij 13kg Fokker Hondenvoer bestellen
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg Graanvrij
€ 49,49
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg Graanvrij bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg Graanvrij
€ 49,49
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg Graanvrij bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg
€ 51,45
Fokker Country No Grain - Hondenvoer - 13 kg bestellen
Bekijkt u ook: