Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Age-Care Kat 2,5 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Fokker Age-Care Kat 2,5 kg

Fokker Age-Care Kat 2,5 kg

14,75 - 19,99
Bestel nu direct voor € 14,75

Fokker Age-Care kattenvoer is volledig kattenvoer voor oudere katten vanaf 8 jaar.  * Ondersteunt gezonde spijsvertering * Helpt tandsteen voorkomen * Ondersteunt gezonde botten (Brekz.nl)

Fokker Age Care Kattenvoer GevogelteFokker Age-Care is een volledige premium kattenvoeding voor oudere katten (vanaf ongeveer 8 jaar). Katten op leeftijd hebben door verandering in het lichaam aangepaste voedingsbehoeften. Fokker Agel-Care ondersteunt de botten en gewrichten, de darmwerking door een aangepast gehalte aan vezels en een glanzende vacht door inzet van gedroogde vis en zalmolie. Met anti-tandsteen. Fokker Agel-Care is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten. * Ondersteunt de botten en gewrichten * Bevordert een gezonde darmflora * Met anti-steen * Smakelijke voeding voor oudere katten (Plein.nl)

Fokker Cat Age-Care - Kattenvoer - Kip 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw oudere kat Wanneer een kat ouder wordt, krijgt ze andere voedingsbehoeften. Met een brok die is afgestemd op deze behoeften kan je kat gezond oud worden. Age-Care van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor oudere katten vanaf ongeveer 8 jaar oud. Met de allerbeste ingrediënten Age-Care bestaat uit een zorgvuldige selectie van ingrediënten zodat jouw oudere kat fit en gezond blijft. Zo bevat de voeding gedroogde vis en zalmolie voor een glanzende vacht, worden de botten en gewrichten ondersteund en hebben de brokken een positief effect op de darmen dankzij een aangepast vezelgehalte. De brokken helpen ook om tandsteen te voorkomen. Natuurlijk is de voeding ook zeer smakelijk. Zo zal je kat zich met deze voeding aanzienlijk fitter voelen. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447044026
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Age-Care kattenvoer 2,5 kg
€ 17,70
Fokker Age-Care kattenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker kat age-care kattenvoer 2,5 kg
€ 19,99
Fokker kat age-care kattenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker kat age-care kattenvoer 2,5 kg
€ 19,99
Fokker kat age-care kattenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Age Care Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 20,40
Fokker Age Care Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Age-Care - Kattenvoer - Kip 2.5 kg
€ 20,69
Fokker Cat Age-Care - Kattenvoer - Kip 2.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: