Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Cord S
zaterdag, 04 februari 2023
Flexi New Classic Neon Cord S

Flexi New Classic Neon Cord S

14,75 - 19,70
Bestel nu direct voor € 14,75

Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash is een hondenlijn die goed zichtbaar is in het donker. De lijn heeft reflecterende zijkanten en een neon kleurig koord. De riem heeft een comfortabel remsysteem waardoor je je hond goed bij je kunt houden. De lijn is daarnaast uitgerust met een verchroomde haak waar je de halsband aan kunt bevestigen. (Medpets.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. (Plein.nl)

Flexi Rollijn New Classic Neon S Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel S direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Neon Cord S. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. In tegenstelling tot de New Classic, valt de New Neon extra goed op in het donker. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Neon Cord S uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder). De Flexi New Neon is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Neon in een notendop: * Neon gekleurd, sterk koord * Sterk reflecterende zijkanten en lijn * 5 (165 g, voor honden van maximaal 12 kg) meter koord * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Geproduceerd in Duitsland Cord of tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Neon Cord bevat een koord. De New Neon Cord S is 5 meter lang en is neongeel van kleur. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498025215
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi Neon Reflect 5mtr. S Cord
€ 14,75
Flexi Neon Reflect 5mtr. S Cord bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - S
€ 19,00
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - S bestellen
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Zwart/Geel - S - 5 m
€ 19,70
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Zwart/Geel - S - 5 m bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Zwart/Geel - S - 5 m
€ 19,70
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Zwart/Geel - S - 5 m bestellen
Flexi Rollijn Classic Cord Neon Geel 5 mtr tot 12 kg
€ 19,88
Flexi Rollijn Classic Cord Neon Geel 5 mtr tot 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Neon S Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel S
€ 22,18
Flexi Rollijn New Classic Neon S Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel S bestellen
Bekijkt u ook: