Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic M Tape 5 meter Zwart
Wednesday, 29 November 2023

Flexi New Classic M Tape 5 meter Zwart

15,950 - 21,290
Bestel nu direct voor € 17,95

Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash De Flexi Rollijn New Classic Tape Leash is een hondenriem (rollijn) die ervoor zorgt dat uw hond een vrije uitloop heeft, maar toch is aangelijnd. Ondanks de lange lijn heeft u met de Flexi Rollijn altijd controle over de hond, het stopzetten of terughalen van de lijn kan namelijk met 1 druk op de knop. De rollijn bevat een handig en eenvoudig remsysteem en ligt, door de fijne vormen, gemakkelijk in de hand. Met behulp van de constante stopfunctie kan de rollijn tevens langdurig worden vastgezet. Aan het einde van de rollijn zit een verchroomde haak waar u de halsband of het tuig van uw hond aan kan bevestigen. Varianten De Flexi Rollijn New Classic Tape Leash is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, met bijpassende eigenschappen: Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - Small: Bevat een 5 meter lange bandlijn Geschikt voor honden tot max. 15 kg Productgewicht: ca. 190 g Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, rood, zwart of roze. Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - Medium: Bevat een 5 meter lange bandlijn Geschikt voor honden tot max. 25 kg Productgewicht: ca. 300 g Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, rood, zwart of roze. Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - Large - 5 meter: Bevat een 5 meter lange bandlijn Geschikt voor honden tot max. 60 kg Productgewicht: ca. 346 g Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, rood, zwart of roze. Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - Large - 8 meter: Bevat een 8 meter lange bandlijn Geschikt voor honden tot max. 50 kg Productgewicht: ca. 510 g Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, rood of zwart. Extra De Flexi Rollijn New Classic Tape Leash is tevens uit te breiden met de Flexi Rollijn Multi Box. Een poepzakhouder/ snackbox welke u gemakkelijk aan de Flexi Rollijn kunt bevestigen. (Medpets.nl)

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een stevige en uitrolbare hondenlijn voor honden van 20 tot 25 kg. * Gemaakt van sterk kunststof * Lengte van de lijn aan te passen * Rolt soepel af (Brekz.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. * Rollijn met band * Lengte: 5 meter * Geschikt voor honden tot 25 kg (Plein.nl)

Flexi Rollijn New Classic Tape Medium 5 m - Hondenriem - Zwart Tot25kg direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Classic Tape M. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Classic Tape M uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder) of het LED Lighting System (LED-lampje) (los te koop). De Flexi New Classic is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Classic in een notendop: * 5 (270 g, voor honden van maximaal 25 kg) meter tape * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Verkrijgbaar in 3 kleuren (blauw, rood en zwart) * Geproduceerd in Duitsland Cord of Tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Classic Tape bevat een tape. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
4000498032220
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - M - Zwart
€ 17,95
Flexi New Classic M Tape 5 meter Zwart
€ 18,90
Flexi - New Classic Tape - Zwart 5 meter
€ 18,99
Flexi Rollijn Classic Band Zwart 5 mtr tot 25 kg
€ 21,85
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Classic Tape - Zwart - M - 5 M
€ 22,60
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Tape Medium 5 m - Hondenriem - Zwart Tot25kg
€ 26,28