Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic M Tape 5 meter Blauw
Thursday, 22 February 2024

Flexi New Classic M Tape 5 meter Blauw

15,950 - 21,290
Bestel nu direct voor € 18,99

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een stevige en uitrolbare hondenlijn voor honden van 20 tot 25 kg. * Gemaakt van sterk kunststof * Lengte van de lijn aan te passen * Rolt soepel af (Brekz.nl)

Flexi Rollijn Classic Band BlauwMaak het uitlaten van je viervoeter aangenaam met de Flexi New Classic Band rollijn. Het stijlvolle design en de ergonomische handgreep zorgen voor een comfortabele grip. De lijn rolt soepel op en af, en met het innovatieve remsysteem pas je de lengte naar wens aan.De Flexi New Classic band biedt je hond extra bewegingsvrijheid, perfect voor jachthonden of in aangelijnde wijken. * Rollijn met band * Geschikt voor honden tot 25 kg * Heeft een handig rem- en terughaalsysteem (Plein.nl)

Flexi Rollijn New Classic Tape Medium 5 m - Hondenriem - Blauw Tot25kg direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Classic Tape M. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Classic Tape M uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder) of het LED Lighting System (LED-lampje) (los te koop). De Flexi New Classic is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Classic in een notendop: * 5 (270 g, voor honden van maximaal 25 kg) meter tape * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Verkrijgbaar in 3 kleuren (blauw, rood en zwart) * Geproduceerd in Duitsland Cord of Tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Classic Tape bevat een tape. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
4000498032213
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi - New Classic Tape - Blauw 5 meter
€ 18,99
Flexi New Classic M Tape 5 meter Blauw
€ 19,70
Flexi Rollijn Classic Band Blauw 5 mtr tot 25 kg
€ 19,85
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Classic Tape - Hondenriem - Blauw - M - 5 m - (<25 kg)
€ 20,69
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Tape Medium 5 m - Hondenriem - Blauw Tot25kg
€ 26,28