Flexi New Classic L Tape 5 meter Blauw

Flexi New Classic L Tape 5 meter Blauw

17,95 - 23,29
Bestel nu direct voor € 20,25

Flexi New Classic L Tape 5 meter is een automatische in- en uitrolbare hondenlijn voor honden tot 50 kg. * Geschikt voor honden tot 50 kg * Heeft een comfortabel handvat * Uit te breiden met Multibox en LED Lighting System (Brekz.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. * Rollijn met band * Lengte: 5 meter * Geschikt voor honden tot 50 kg (Plein.nl)

De Flexi Rollijn New Classic Tape Leash is een 5 meter lange en automatisch oprolbare hondenriem (rollijn) met band. Dankzij deze hondenriem heeft uw hond genoeg vrijheid en u een veilig gevoel. De rollijn bevat een efficiënt remsysteem en ligt gemakkelijk in de hand. De hondenriem is verkrijgbaar in 2 maten en verschillende kleuren. (Medpets.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)

Flexi Rollijn New Classic Tape Large 5 m - Hondenriem - Blauw Tot50kg direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Classic Tape L. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Classic Tape L uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder) of het LED Lighting System (LED-lampje) (los te koop). De Flexi New Classic is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Classic in een notendop: * 8 (530 g, voor honden van maximaal 50 kg) meter tape * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Verkrijgbaar in 3 kleuren (blauw, rood en zwart) * Geproduceerd in Duitsland Cord of tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Classic Tape bevat een tape. De New Classic Tape L is 8 meter lang en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498032312
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi - New Classic Tape - Blauw 5 meter
€ 20,25
Flexi - New Classic Tape - Blauw 5 meter bestellen
Flexi New Classic Tape - Blauw - L - 5 M
€ 20,81
Flexi New Classic Tape - Blauw - L - 5 M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Classic Tape - Blauw - L - 5 M
€ 20,81
Flexi New Classic Tape - Blauw - L - 5 M bestellen
Flexi New Classic L Tape 5 meter Blauw
€ 20,90
Flexi New Classic L Tape 5 meter Blauw bestellen
Flexi Rollijn Classic Band Blauw 5 mtr tot 50 kg
€ 23,85
Flexi Rollijn Classic Band Blauw 5 mtr tot 50 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - L - Blauw
€ 23,90
Flexi Rollijn New Classic - Tape Leash - L - Blauw bestellen
FLE N.CLASSIC L BLAUW TAPE 5M 00001
€ 27,24
FLE N.CLASSIC L BLAUW TAPE 5M 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Tape Large 5 m - Hondenriem - Blauw Tot50kg
€ 28,28
Flexi Rollijn New Classic Tape Large 5 m - Hondenriem - Blauw Tot50kg bestellen
Bekijkt u ook: