Flexi Classic Cord 8 meter Small Zwart

Flexi Classic Cord 8 meter Small Zwart

13,49 - 19,95
Bestel nu direct voor € 13,49

Flexi Classic Cord 8 meter Smallis een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. * Flexibele looplijn van 5 meter * Geschikt voor honden tot 12 kg * Praktisch en comfortabel remsysteem (Brekz.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. De voordelen: * Rollijn met koord * Is 8 meter lang * Geschikt voor honden tot 12 kg.(S) * Heeft een handig rem- en terughaalsysteem (Plein.nl)

Flexi Rollijn Classic Koord S Zwart - Hondenriem - 8 m direct bestellen in onze webshop! Flexi Rollijn classic koordlijn S is een rollijn met een 5 meter lange koordlijn. Deze koordlijn is geschikt voor honden tot 12 kilo. Het heeft een comfortabel remsysteem en een haak die verchroomd is. Daarnaast ligt de rollijn licht in de hand. Hij weegt namelijk circa 160 gram. Verkrijgbaar in rood, blauw, zwart en roze.. Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)

Flexi Rollijn Classic - Cord Leash is een oprolbare hondenriem met een lijn van 3, 5 of 8 meter. Jouw hond zal dan ook veel vrijheid ervaren met deze hondenriem. Je kunt de lijn gemakkelijk vastzetten. De hondenlijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren namelijk zwart, rood, roze en blauw. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498022726
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi Classic Cord 8 meter Small Zwart
€ 13,49
Flexi Classic Cord 8 meter Small Zwart bestellen
Flexi Rollijn Classic Cord Zwart 8 mtr tot 12 kg
€ 13,49
Flexi Rollijn Classic Cord Zwart 8 mtr tot 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Classic - Hondenriem - Zwart - S - 8M
€ 14,99
Flexi New Classic - Hondenriem - Zwart - S - 8M bestellen
Flexi - New Classic Koord - Zwart
€ 16,99
Flexi - New Classic Koord - Zwart bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Classic Koord S Zwart - Hondenriem - 8 m
€ 17,49
Flexi Rollijn Classic Koord S Zwart - Hondenriem - 8 m bestellen
FLE N.CLASSIC S ZWART LIJN 8M 00001
€ 17,99
FLE N.CLASSIC S ZWART LIJN 8M 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Classic - Cord Leash - S - 8 meter - Zwart
€ 19,95
Flexi Rollijn Classic - Cord Leash - S - 8 meter - Zwart bestellen
Bekijkt u ook: