Flexi Classic Cord 3 meter Extra Small Zwart

Flexi Classic Cord 3 meter Extra Small Zwart

9,95 - 14,58
Bestel nu direct voor € 9,99

Flexi Rollijn Classic - Cord Leash is een oprolbare hondenriem met een lijn van 3, 5 of 8 meter. Jouw hond zal dan ook veel vrijheid ervaren met deze hondenriem. Je kunt de lijn gemakkelijk vastzetten. De hondenlijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren namelijk zwart, rood, roze en blauw. (Medpets.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. * Rollijn met cord * Lengte: 3 meter * Geschikt voor honden tot 8 kg (Plein.nl)

Flexi Rollijn Classic Koord Xs - Hondenriem - Zwart direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Classic Cord XS. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. De Flexi New Classic is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Classic in een notendop: * Ook voor katten en andere kleine huisdieren * 3 (100 g, voor honden van maximaal 8 kg) meter koord * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Verkrijgbaar in 4 kleuren (blauw, rood, zwart en roze) * Geproduceerd in Duitsland Cord of tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Classic Cord bevat een koord. De New Classic Cord XS is 3 meter lang en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en roze. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498022429
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi - New Classic Koord XS 3 meter
€ 9,99
Flexi - New Classic Koord XS 3 meter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Classic - Cord Leash - XS - 3 meter - Zwart
€ 13,90
Flexi Rollijn Classic - Cord Leash - XS - 3 meter - Zwart bestellen
FLE N.CLASSIC XS ZWART LIJN 3M 00001
€ 13,98
FLE N.CLASSIC XS ZWART LIJN 3M 00001 bestellen
Flexi New Classic Koord - Hondenriem - Zwart - XS - 3 m - (<8 kg)
€ 14,58
Flexi New Classic Koord - Hondenriem - Zwart - XS - 3 m - (<8 kg) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Classic Koord - Hondenriem - Zwart - XS - 3 m - (<8 kg)
€ 14,58
Flexi New Classic Koord - Hondenriem - Zwart - XS - 3 m - (<8 kg) bestellen
Flexi Rollijn Classic Cord Zwart 3 mtr tot 8 kg
€ 15,25
Flexi Rollijn Classic Cord Zwart 3 mtr tot 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Classic Koord Xs - Hondenriem - Zwart
€ 15,78
Flexi Rollijn Classic Koord Xs - Hondenriem - Zwart bestellen
Bekijkt u ook: