Home > Verzorging > Feliway > Feliway Spray 60 ml
zaterdag, 04 februari 2023
Feliway Spray 60 ml

Feliway Spray 60 ml

26,60 - 32,99
Bestel nu direct voor € 26,60

De Feliway Spray verspreidt feromonen waardoor u een prettige omgeving kunt creëren voor uw kat. Wanneer uw kat zich veilig en vertrouwd voelt in zijn territorium kan ongewenst kattengedrag zoals sproeien, krabben en agressie afnemen. De spray is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de Feliway Verdamper niet kan worden gebruikt, zoals in de auto of reismand. (Medpets.nl)

Feliway Spray voor de kat is een beproefde manier om verschillende gedragsproblemen bij uw kat te verminderen. U gebruikt deze spray niet op de kat, maar in zijn leefomgeving.  * Helpt in stressvolle situaties voor uw kat * Bevat natuurlijke feromonen * Verkrijgbaar in 20 en 60 ml (Brekz.nl)

Feliway Classic Anti-Stress SprayDe Feliway spray helpt om ongewenst gedrag zoals krabben en sproeien, en stress signalen te verminderen te voorkomen. De spray is een synthetische kopie van het kopjesferomoon van katten. Met dit feromoon markeren katten hun territorium waar ze zich op hun gemak en veilig voelen.Feliway beschikt over dezelfde positieve eigenschappen als het natuurlijke kopjesferomoon en geeft de kat het rustgevende gevoel dat ze in een vertrouwde en veilige omgeving is.Zowel de verdamper als de spray van Feliway kunnen toegepast worden voor het volgende: * Volledig natuurlijk anti-stress middel * Om katten welzijn en geborgenheid te geven * Om ze in stressvolle situaties veiligheid te bieden * Om stress voortkomend uit veranderingen in de omgeving te verminderen * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen (Plein.nl)

Houd bij het gebruik van de feliway spray steeds rekening met het probleem dat u probeert te verbeteren of te voorkomen.als uw kat sproeit: raadpleeg eerst uw dierenarts om medische problemen uit te sluiten. maak, nadat u de kat buiten de ruimte heeft geplaatst, de sproeiplekken schoon met een mengsel van water en schoonmaakalcohol of een warme verdunning van niet-biologisch waspoeder. gebruik nooit een sterk ruikend desinfectans, bleekwater, biologisch waspoeder, detergenten of geurverfrissers om sproeiplekken te reinigen. dit kan de werking van feliway verstoren en de sterke geur kan bovendien de kat nog meer van streek maken. schud het flesje en gebruik de spray dagelijks gedurende minimaal 30 dagen. blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering. wacht 15 minuten tussen het aanbrengen van de spray en het plaatsen van de kat in de ruimte om de alcoholdrager van feliway te laten verdampen. als u de spray wilt gebruiken op elektrische apparaten, dient het toestel te worden uitgeschakeld en afgekoeld te zijn, voordat de spray wordt aangebracht. laat het oppervlak volledig drogen alvorens het toestel weer aan te zetten. indien u wilt voorkomen dat nieuwe meubelen, net geschilderde muren of andere objecten het doel worden van sproeien, spray gedurende de eerste 2 weken dagelijks of tot u ziet dat de kat er met zijn kop langs wrijft. onthoud dat feliway geen onaangename geuren kan maskeren of doen verdwijnen.als uw kat markeert door krabben: haal uw kat uit de ruimte schud het flesje en breng de spray dagelijks aan op de krabplek gedurende minimaal 30 dagen. blijf dit doen ook al ziet u tussentijds verbetering.; (Dierspecialist.nl)

Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 60 ml direct bestellen in onze webshop! Geen stress meer met Feliway Katten zijn gevoelige dieren die soms een steuntje in de rug nodig hebben. Feliway Classic Spray stelt je kat gerust tijdens het reizen en/of biedt extra ondersteuning in huis. De spray zorgt voor een makkelijke en gerichte behandeling op plaatsen in huis die door je kat gemarkeerd zijn, bijvoorbeeld met krabben of sproeien. Makkelijk in gebruik Gebruik thuis dagelijkse 8 spraytjes om de kans op sproeien en krabben te verminderen. Spray bijvoorbeeld op manden, meubels, deuropeningen of andere prominente objecten in huis. Spray in het geval van urine pas nadat je de aangetaste plek grondig hebt gereinigd. Gebruik tijdens autoritten de spray indien nodig elke 4 à 5 uur opnieuw. Wanneer je de spray hebt gebruik, wacht dan ongeveer 15 minuten voordat je de kat in het ingesprayde gebied laat komen. Let op: spray NOOIT direct op de kat. Spray NIET de reismand in terwijl de kat erin zit en spray NIET op de krabpaal, dit kan je kat weerhouden om deze te gebruiken om aan te krabben. Feliway Classic Spray is verkrijgbaar in 20 ml en 60 ml. . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De Feliway-Spray bezit bepaalde eigenschappen van de gezichtsferomonen van de kat. feromonen zijn lichaamseigen chemische substanties die door dieren worden uitgescheiden en verspreid om hun terrein af te bakenen en om te... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112133376; 3411112131228; 3411112266227
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray - 60 ml
€ 30,55
Feliway Spray - 60 ml bestellen
Feliway Spray voor de kat 60 ml
€ 30,90
Feliway Spray voor de kat 60 ml bestellen
Feliway Spray - Kat - 60 ml
€ 30,96
Feliway Spray - Kat - 60 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray - Kat - 60 ml
€ 30,96
Feliway Spray - Kat - 60 ml bestellen
Feliway Classic Spray 60 ml
€ 32,39
Feliway Classic Spray 60 ml bestellen
CE FELIWAY CLASSIC SPRAY 60ML 00001
€ 32,49
CE FELIWAY CLASSIC SPRAY 60ML 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 60 ml
€ 32,98
Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 60 ml bestellen
Feliway - Spray
€ 32,99
Feliway - Spray bestellen
Bekijkt u ook: