Home > Verzorging > Feliway > Feliway Spray 20 ml
dinsdag, 06 december 2022
Feliway Spray 20 ml

Feliway Spray 20 ml

12,86 - 18,99
Bestel nu direct voor € 13,49

Feliway Spray voor de kat is een beproefde manier om verschillende gedragsproblemen bij uw kat te verminderen. * Helpt in stressvolle situaties voor uw kat * Bevat natuurlijke feromonen * Verkrijgbaar in 20 en 60 ml (Brekz.nl)

Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 20 ml direct bestellen in onze webshop! Geen stress meer met Feliway Katten zijn gevoelige dieren die soms een steuntje in de rug nodig hebben. Feliway Classic Spray stelt je kat gerust tijdens het reizen en/of biedt extra ondersteuning in huis. De spray zorgt voor een makkelijke en gerichte behandeling op plaatsen in huis die door je kat gemarkeerd zijn, bijvoorbeeld met krabben of sproeien. Makkelijk in gebruik Gebruik thuis dagelijkse 8 spraytjes om de kans op sproeien en krabben te verminderen. Spray bijvoorbeeld op manden, meubels, deuropeningen of andere prominente objecten in huis. Spray in het geval van urine pas nadat je de aangetaste plek grondig hebt gereinigd. Gebruik tijdens autoritten de spray indien nodig elke 4 à 5 uur opnieuw. Wanneer je de spray hebt gebruik, wacht dan ongeveer 15 minuten voordat je de kat in het ingesprayde gebied laat komen. Let op: spray NOOIT direct op de kat. Spray NIET de reismand in terwijl de kat erin zit en spray NIET op de krabpaal, dit kan je kat weerhouden om deze te gebruiken om aan te krabben. Feliway Classic Spray is verkrijgbaar in 20 ml en 60 ml. . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Feliway helpt ongewenst kattengedrag voorkomen, de Feliway Classic Spray helpt stress verminderen en geeft uw kat een heerlijk rustig gevoel. Wanneer katten met hun kopje langs mensen, meubels, deurposten en andere objecten strijken... (Dierenwinkelxl.nl)

De Feliway Spray verspreidt feromonen waardoor u een prettige omgeving kunt creëren voor uw kat. Wanneer uw kat zich veilig en vertrouwd voelt in zijn territorium kan ongewenst kattengedrag zoals sproeien, krabben en agressie afnemen. De spray is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de Feliway Verdamper niet kan worden gebruikt, zoals in de auto of reismand. (Medpets.nl)

Feliway Classic Anti-Stress SprayDe Feliway spray helpt om ongewenst gedrag zoals krabben en sproeien, en stress signalen te verminderen te voorkomen. De spray is een synthetische kopie van het kopjesferomoon van katten. Met dit feromoon markeren katten hun territorium waar ze zich op hun gemak en veilig voelen.Feliway beschikt over dezelfde positieve eigenschappen als het natuurlijke kopjesferomoon en geeft de kat het rustgevende gevoel dat ze in een vertrouwde en veilige omgeving is. Zowel de verdamper als de spray van Feliway kunnen toegepast worden voor het volgende: * Volledig natuurlijk anti-stress middel * Om katten welzijn en geborgenheid te geven * Om ze in stressvolle situaties veiligheid te bieden * Om stress voortkomend uit veranderingen in de omgeving te verminderen * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen (Plein.nl)

Feliway is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat. door de nabootsing van deze gezichtsferomonen kan feliway voor een vertrouwd en veilig gevoel bij een kat in z'n omgeving zorgen.door de nabootsing van deze gezichtsferomonen kan feliway goed worden ingezet om katten minder stressgevoelig te maken, ze gerust te stellen tijdens spannende tijden of andere stresssituaties . te veel aan spanning kan bij een kat zeer verschillende klachten veroorzaken zoals blaasontsteking, huidklachten, sproeien in huis, verminderde eetlust, agressief gedrag.feromoontherapie is een inmiddels beproefde manier om gedragsproblemen bij dieren aan te pakken. het is een innovatieve en natuurlijke oplossing voor stressgerelateerde problemen bij honden en katten. feromonen worden uitgescheiden in de lucht en via een specifiek orgaan in het gehemelte waargenomen. andere diersoorten kunnen de feromonen van de kat niet waarnemen, aangezien dit specifieke kattenferomonen zijn . feliway is verkrijgbaar als verdamper of als spray en daardoor op zeer veel verschillende plaatsen inzetbaar.gebruik feliway verdamperplaats de verdamper in een stopcontact in de ruimte waar de kat het meest verblijft. doeltreffend in ruimtes van 50 tot 70 m². werkzaam gedurende ± 4 weken. als de kat in meerdere ruimtes verblijft dan dient een tweede verdamper in de andere ruimte geplaatst te worden. wanneer de verdamper na een maand leeg is, kan deze worden nagevuld met de navulflacon.gebruik feliway sprayde feliway spray is ideaal voor gebruik binnen en buiten. de spray kan worden gebruikt als aanvulling op de verdamper, daar waar extra behandeling gewenst is zoals in de kennel, mand of bench. ook is de spray handig op plaatsen waar geen verdamper mogelijk is bijvoorbeeld in de auto of reismand.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112133000
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Spray voor de kat 20 ml
€ 16,44
Feliway Spray voor de kat 20 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 20 ml
€ 17,85
Feliway Anti-Stress Spray Kat - Anti stressmiddel - 20 ml bestellen
Feliway - Spray
€ 18,99
Feliway - Spray bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray - 20 ml
€ 19,10
Feliway Spray - 20 ml bestellen
Feliway Classic Spray 20 ml
€ 19,62
Feliway Classic Spray 20 ml bestellen
CE FELIWAY CLASSIC SPRAY 20ML 00001
€ 20,74
CE FELIWAY CLASSIC SPRAY 20ML 00001 bestellen
Bekijkt u ook: