Home > Verzorging > Feliway > Feliway Spray 20 ml
Friday, 29 March 2024

Feliway Spray 20 ml

11,400 - 22,360
Bestel nu direct voor € 11,40

Feliway Classic Spray voor de kat bevat feromonen, waarmee u ongewenst kattengedrag kunt proberen te verminderen. U gebruikt deze spray niet op de kat, maar in zijn leefomgeving.  * Kan ongewenst gedrag verminderen in stressvolle situaties  * Bevat natuurlijke feromonen * Verkrijgbaar in 20 en 60 ml (Brekz.nl)

Feliway Classic Spray Wanneer een kat zich op zijn gemak voelt, wrijft hij met zijn kop langs voorwerpen in de omgeving (zoals meubilair). Op deze manier verspreidt de kat feromonen waarmee hij zijn omgeving als veilig en vertrouwd markeert. Hierdoor creëert de kat uiteindelijk een omgeving waarin hij zich gerust en vertrouwd voelt. Onder bepaalde omstandigheden - zoals bij spanning - kunnen katten stoppen met het als 'veilig' markeren van hun omgeving. Wanneer de markeringen ontbreken, neemt het gevoel van onrust toe en kan dit leiden tot ongewenst gedrag. Feliway Classic Spray verspreidt feromonen waardoor uw kat zich beter op zijn gemak voelt in zijn territorium. Feliway Spray Kat Feliway Spray is ideaal voor gebruik op specifieke plaatsen binnenshuis en op plaatsen waar de Feliway Verdamper niet kan worden gebruikt. Denk hierbij aan in de auto, de reismand of bij de dierenarts. Feliway Spray kan worden gebruikt als aanvulling op de verdamper of daar waar extra behandeling gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij de kattenbak of het kattenluik. Feliway Spray tegen krabben en sproeien Ook wanneer uw kat krabt of sproeit, kan Feliway Spray uitkomst bieden. Behandel het krab- of sproei-oppervlak (ná grondige reiniging!) daarvoor één keer per dag met 6 doses spray gedurende minimaal één maand of totdat de kat begint het gebied met de kop te markeren. Ter ondersteuning kunt u in de omgeving de verdamper in het stopcontact plaatsen. Feromonen spray kat Feliway imiteert de geruststellende markering die katten van nature verspreiden. Hierdoor kan Feliway helpen om een veilige, vertrouwde omgeving voor uw kat te creëren, waardoor ongewenst kattengedrag zoals sproeien, agressie en onrustig gedrag kan verminderen. Katten zijn gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. Daarom kan Feliway uitkomst bieden bij onder andere bezoek aan de dierenarts, vuurwerk, verhuizing, het wennen aan een nieuwe woning, het introduceren van een nieuw gezinslid of herinrichting van het meubilair. Hoe gebruik je Feliway Spray? Gebruik Feliway Spray eenvoudig onderweg of in huis op reismanden, kattenmanden, meubels, deuropeningen en andere objecten of oppervlakken. Gebruik thuis Dagelijks 8 spuitjes Feliway Classic Spray op objecten of opperlvakken om de kans op (opnieuw) sproeien en krabben te verminderen. Indien nodig elke 4-5 uur de spray opnieuw gebruiken. Feliway Transport Spray Spray rechtstreeks 8 spuitjes Feliway Classic Spray in de reismand van jouw kat tijdens autoritten of wanneer je naar de dierenarts gaat. Ben je lang onderweg? Spray dan elke 4-5 uur opnieuw. Het is aanbevolen om ongeveer 15 minuten te wachten voordat je jouw kat in de buurt van het ingesprayde gebied laat komen. Hoe Feliway Spray niet te gebruiken Gebruik de spray nooit direct op de kat. Gebruik de spray niet in de reismand terwijl de kat erin zit. Gebruik de spray niet op de krabpaal. Dit kan jouw kat ervan weerhouden de krapbaal te gebruiken. (Medpets.nl)

Feliway Classic Anti-Stress SprayDe Feliway spray helpt om ongewenst gedrag zoals krabben en sproeien, en stress signalen te verminderen te voorkomen. De spray is een synthetische kopie van het kopjesferomoon van katten. Met dit feromoon markeren katten hun territorium waar ze zich op hun gemak en veilig voelen.Feliway beschikt over dezelfde positieve eigenschappen als het natuurlijke kopjesferomoon en geeft de kat het rustgevende gevoel dat ze in een vertrouwde en veilige omgeving is. Zowel de verdamper als de spray van Feliway kunnen toegepast worden voor het volgende: * Volledig natuurlijk anti-stress middel * Om katten welzijn en geborgenheid te geven * Om ze in stressvolle situaties veiligheid te bieden * Om stress voortkomend uit veranderingen in de omgeving te verminderen * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen (Plein.nl)

Feliway helpt ongewenst kattengedrag voorkomen, de Feliway Classic Spray helpt stress verminderen en geeft uw kat een heerlijk rustig gevoel. Wanneer katten met hun kopje langs mensen, meubels, deurposten en andere objecten strijken... (Dierenwinkelxl.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
3411112133000
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Classic Spray voor de kat 20 ml
€ 14,35
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray - 20 ml
€ 17,55
Feliway Classic Spray 20 ml
€ 19,69
Feliway - Spray
€ 19,99
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray - Kat - 20 ml
€ 20,15