Feliway Classic Verdamper + Vulling 48 ml

Feliway Classic Verdamper + Vulling 48 ml

22,99 - 29,90
Bestel nu direct voor € 23,49

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. * Vermindert slecht gedrag * Voor een thuisgevoel bij katten * Geurloos en niet waarneembaar (Brekz.nl)

Feliway Anti-Stress Verdamper Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand direct bestellen in onze webshop! Geen stress meer met Feliway Katten zijn gevoelige dieren die soms een steuntje in de rug nodig hebben. Feliway Classic is een verdamper die je kat een veilig en vertrouwd gevoel geeft en dat ondersteuning kan kiezen bij bijvoorbeeld ongewenst gedrag, zoals sproeien, krabben en verstoppen. De verdamper werkt 30 dagen lang. Feliway Classic zorgt hierdoor voor een goede relatie met je kat. Je kat voelt zich op zijn gemak in huis en heeft geen last meer van stress. Feliway is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen. Het geheime ingrediënt van Feliway Classic zijn de feromonen (analoog van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat (2%)) die jouw kat veilig en vertrouwd laten voelen. Makkelijk in gebruik De Feliway-verdamper is zo geïnstalleerd, schroef de flacon op de verdamper en stop deze in het stopcontact: inpluggen en klaar. Zolang de verdamper in het stopcontact zit, is deze continu ingeschakeld. De verdamper bestrijkt een gebied tot wel 70 m2. Het is wel belangrijk dat de verdamper op een plek hangt waar aan alle kanten genoeg ruimte is op te verdamper. Plug de verdamper dan ook niet achter planken, deuren, meubels of een gordijn. Het is aan te raden om minimaal 1,20 meter vrij te laten boven de verdamper voor het beste effect. De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper bijvullen met de Feliway Classic Navulling (los verkrijgbaar). Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen. Feliway Classic bevat 1 verdamper en 1 flacon (voor 30 dagen). . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Feliway Classic is een verdamper die een veilige en vertrouwde omgeving creëert voor jouw kat. Door de feromonen kan ongewenst gedrag zoals sproeien of in huis plassen verminderd of voorkomen worden. (Medpets.nl)

Feliway Classsic Anti-Stress Verdamper En NavullingDe Feliway verdamper verspreidt feromonen waardoor je kat zich op zijn gemak gaat voelen. Hierdoor zal hij minder ongewenst gaan krabben en tot rust komen. De verdamper helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen. * Creëert een warme, liefdevolle omgeving voor je kat * Helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen * Na een verhuizing of verbouwing * Elke 48ml flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden * De verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70 m2 * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen * Volledig natuurlijk anti-stress middel (Plein.nl)

Feliway bezorgt je kat een gevoel van welzijn doordag het een veilige en geruststellende omgeving creeert. zo vermindert het stress bij de kat en helpt het ongepast gedrag te vermijden zoals: -Sproeien en krabben ... (Dierenwinkelxl.nl)

Deze feliway classic wordt geleverd met een feliway classic vulling. de feromonen in de vloeistof zijn een exacte kopie van de feromonen die de kat zelf afgeeft bij het met de kop strijken langs objecten. de geurloze feromonen zijn alleen waarneembaar door katten, mensen zullen deze niet opmerken. deze feromonen kunnen hulp bieden bij problemen als krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen, verhuizen of een bezoekje aan de dierenarts. het middel geeft een vertrouwd gevoel, waardoor stresssymptomen zullen afnemen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112169535
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml
€ 26,44
Feliway Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml bestellen
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat
€ 26,95
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat
€ 26,95
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Anti-Stress Verdamper Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand
€ 26,98
Feliway Anti-Stress Verdamper Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml
€ 27,35
Feliway Classic Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml bestellen
Feliway Classic Verdamper + Navulling 48 ml
€ 29,85
Feliway Classic Verdamper + Navulling 48 ml bestellen
Feliway - Classic Startset
€ 29,90
Feliway - Classic Startset bestellen
CE FELIWAY CLASSIC STARTSET 00001
€ 33,74
CE FELIWAY CLASSIC STARTSET 00001 bestellen
Bekijkt u ook: