Feliway Classic Verdamper + Vulling 48 ml

Feliway Classic Verdamper + Vulling 48 ml

21,95 - 29,75
Bestel nu direct voor € 22,49

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. * Vermindert slecht gedrag * Voor een thuisgevoel bij katten * Geurloos en niet waarneembaar (Brekz.nl)

Feliway Classic is een verdamper die een veilige en vertrouwde omgeving creëert voor jouw kat. Door de feromonen kan ongewenst gedrag zoals sproeien of in huis plassen verminderd of voorkomen worden. (Medpets.nl)

Feliway Classsic Anti-Stress Verdamper En NavullingDe Feliway verdamper verspreidt feromonen waardoor je kat zich op zijn gemak gaat voelen. Hierdoor zal hij minder ongewenst gaan krabben en tot rust komen. De verdamper helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen. * Creëert een warme, liefdevolle omgeving voor je kat * Helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen * Na een verhuizing of verbouwing * Elke 48ml flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden * De verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70 m2 * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen * Volledig natuurlijk anti-stress middel (Plein.nl)

Feliway bezorgt je kat een gevoel van welzijn doordag het een veilige en geruststellende omgeving creeert. zo vermindert het stress bij de kat en helpt het ongepast gedrag te vermijden zoals: -Sproeien en krabben ... (Dierenwinkelxl.nl)

Deze feliway classic wordt geleverd met een feliway classic vulling. de feromonen in de vloeistof zijn een exacte kopie van de feromonen die de kat zelf afgeeft bij het met de kop strijken langs objecten. de geurloze feromonen zijn alleen waarneembaar door katten, mensen zullen deze niet opmerken. deze feromonen kunnen hulp bieden bij problemen als krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen, verhuizen of een bezoekje aan de dierenarts. het middel geeft een vertrouwd gevoel, waardoor stresssymptomen zullen afnemen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112169535
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml
€ 25,44
Feliway Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml
€ 25,90
Feliway Classic Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml bestellen
Feliway Classic Verdamper + Navulling 48 ml
€ 26,39
Feliway Classic Verdamper + Navulling 48 ml bestellen
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat
€ 27,63
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat
€ 27,63
Feliway Classic - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-stress voor Kat bestellen
Feliway - Classic Startset
€ 28,49
Feliway - Classic Startset bestellen
CE FELIWAY CLASSIC STARTSET 00001
€ 33,74
CE FELIWAY CLASSIC STARTSET 00001 bestellen
Bekijkt u ook: