Farm Food HE Mini met Schotse Zalmolie Hond 4 kg

Farm Food HE Mini met Schotse Zalmolie Hond 4 kg

17,30 - 22,05
Bestel nu direct voor € 17,30

Dit complete classic mini droogvoer van farm food bevat geen chemische toevoegingen en is een zeer hoogwaardige premium diervoeding. de samenstelling van dit product is hetzelfde als de farm food classic producten, maar met een kleiner brokje van ongeveer 6 mm. dit maakt deze brokken geschikt voor kleine rassen of puppy's. door de zuiverheid van de grondstoffen bevat de brok een hoge hoeveelheid eiwitten en is het makkelijk verteerbaar. farm food classic is geschikt voor alle honden, ongeacht ras, leeftijd of prestaties.samenstelling:ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, 1% schotse zalmolie, lecithine, inuline, vitaminen en sporenelementen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24,0%ruw vet: 14,0%ruwe celstof: 2,0%ruwe as: max. 6%vocht: 8,0%calcium(ca): 1,0%fosfor(p): 0,8%kalium(k): 0,6%natrium(na): max. 0,2%magnesium(mg): 1450 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Farm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw kleine pup! In Farm Food HE Pup/Mini Schotse Zalmolie worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. (Dierenwinkelxl.nl)

Farm Food HE Mini hondenvoer met Schotse Zalmolie (1%) is een volledige voeding die geschikt is voor alle (kleine) hondenrassen.  * Geen chemische toevoegingen * Rijk aan eiwit en verrijkt met vitaminen en mineralen * Draagt bij aan een gezonde huid, vacht en ontlasting * Hoge verteerbaarheid (Brekz.nl)

Farm Food HE Mini Schotse Zalmolie is compleet koud geperst voer met zalmolie voor kleine honden van alle leeftijden. (Medpets.nl)

Farmfood HE Hondenvoer MiniFarm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw hond In Farm Food HE Pup/Mini Schotse Zalmolie worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. * Schotse Zalmolie * Geen antioxydanten * Geen kleur-, geur- en smaakstoffen * Geen bind- en conserveringsmiddelen * Uitsluitend zuivere grondstoffen * Kleinere brokken speciaal voor pups en kleine honden * Bestemd voor alle honden van alle leeftijden (Plein.nl)

Farm Food Zalmolie Mini Zalm - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding voor kleine honden Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Zalmolie Mini, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor 'High Energy'. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen. Ontlast het lichaam van je hond Farm Food HE Zalmolie Mini is samengesteld op basis van vleesmeel en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. In tegenstelling tot de Classic variant is de lijnzaadolie vervangen door Schotse zalmolie. Het gebruik van Schotse zalmolie heeft een positief effect op de gezondheid van de huid en vacht. Voordat de brokken worden geperst, zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten. De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie. All Life Stages De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het 'All Life Stages'-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren. Farm Food is dus ook geschikt voor puppy's zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd. Farm Food HE Zalmolie Mini is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 12 kg. . Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857210421
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
FF HE ZALMOLIE MINI 4KG 00001
€ 21,29
FF HE ZALMOLIE MINI 4KG 00001 bestellen
Farm Food HE - Mini Zalmolie
€ 21,95
Farm Food HE - Mini Zalmolie bestellen
Farm Food HE Mini met Schotse zalmolie hondenvoer 4 kg
€ 23,90
Farm Food HE Mini met Schotse zalmolie hondenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food HE Schotse Zalmolie - 4 kg - Mini
€ 24,50
Farm Food HE Schotse Zalmolie - 4 kg - Mini bestellen
Farmfood HE Hondenvoer Mini Schotse Zalm 4 kg
€ 24,85
Farmfood HE Hondenvoer Mini Schotse Zalm 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Zalmolie Mini Zalm - Hondenvoer - 4 kg
€ 26,04
Farm Food Zalmolie Mini Zalm - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: