Home > Hondenvoer > Farm Food > Farm Food HE met Schaap Mini Hond 4 kg
maandag, 26 september 2022
Farm Food HE met Schaap Mini Hond 4 kg

Farm Food HE met Schaap Mini Hond 4 kg

19,05 - 25,60
Bestel nu direct voor € 19,05

Dit complete classic mini droogvoer van farm food bevat geen chemische toevoegingen en is een zeer hoogwaardige premium diervoeding. de samenstelling van dit product is hetzelfde als de farm food classic producten, maar met een kleiner brokje van ongeveer 6 mm. dit maakt deze brokken geschikt voor kleine rassen of puppy's. door de zuiverheid van de grondstoffen bevat de brok een hoge hoeveelheid eiwitten en is het makkelijk verteerbaar. farm food classic is geschikt voor alle honden, ongeacht ras, leeftijd of prestaties.samenstelling:ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, schapenvleesmeel (11%), rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24,0%ruw vet: 14,0%ruwe celstof: 2,0%ruwe as: max. 6%vocht: 8,0%calcium(ca): 1,0%fosfor(p): 0,8%kalium(k): 0,6%natrium(na): max. 0,2%magnesium(mg): 1450 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Farm Food HE met Schaap Mini hondenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding met schaap en is geschikt voor honden van kleine rassen. * Geheel natuurlijk * Goede bron van prebiotica (vezels) * Geschikt voor kleine rassen (Brekz.nl)

Farmfood HE Schaap MiniHet hondenvoer van Farmfood is een 100% natuurlijke geperste hondenbrok op basis van schapenvlees. Het Farmfood hondenvoer is geschikt voor alle honden ongeacht leeftijd, prestatie en ras. Daarnaast worden er bij dit hondenvoer geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt.Specificaties: * Geschikt voor alle honden * 100% natuurlijke voeding * Bevat prebiotica * Bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen * Zeer makkelijk verteerbaar * Zorgt voor een gezonde vacht en huid (Plein.nl)

Farm Food HE Mini Schaap is complete, koud geperste voeding voor alle kleine hondenrassen, ongeacht leeftijd of prestatie. (Medpets.nl)

Farm Food Schaap Mini Lam - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding voor kleine honden Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Schaap Mini, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor 'High Energy'. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen. Ontlast het lichaam van je hond Farm Food HE Schaap is samengesteld op basis van vleesmeel (schaap) en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. In tegenstelling tot de Classic variant is het vleesmeel van de rund vervangen door vleesmeel afkomstig van schapen. Het gebruik van schaap heeft een positief effect op de gezondheid van de huid en vacht. Voordat de brokken worden geperst, zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten. De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie. All Life Stages De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het 'All Life Stages'-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren. Farm Food is dus ook geschikt voor puppy's zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd. Farm Food HE Schaap Mini is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. . Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857210445
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
FF HE SCHAAP MINI 4KG 00001
€ 23,04
FF HE SCHAAP MINI 4KG 00001 bestellen
Farm Food HE met Schaap Mini hondenvoer 4 kg
€ 27,27
Farm Food HE met Schaap Mini hondenvoer 4 kg bestellen
Farmfood HE Schaap Mini Hondenvoer 4 kg
€ 28,22
Farmfood HE Schaap Mini Hondenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food HE Schaap - 4 kg - Mini
€ 28,25
Farm Food HE Schaap - 4 kg - Mini bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Schaap Mini Lam - Hondenvoer - 4 kg
€ 29,59
Farm Food Schaap Mini Lam - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: