Farm Food HE Glutenvrij Mini Hond 2 kg

Farm Food HE Glutenvrij Mini Hond 2 kg

9,85 - 12,25
Bestel nu direct voor € 12,25

Farm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw kleine pup. In Farm Food HE Glutenvrij worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. (Dierenwinkelxl.nl)

Dit complete classic mini droogvoer van farm food bevat geen chemische toevoegingen en is een zeer hoogwaardige premium diervoeding. de samenstelling van dit product is hetzelfde als de farm food classic producten, maar met een kleiner brokje van ongeveer 6 mm. dit maakt deze brokken geschikt voor kleine rassen of puppy's. door de zuiverheid van de grondstoffen bevat de brok een hoge hoeveelheid eiwitten en is het makkelijk verteerbaar. farm food classic is geschikt voor alle honden, ongeacht ras, leeftijd of prestaties.samenstelling:ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten sorghum (10%), ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, 1% schotse zalmolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24,0%ruw vet: 14,0%ruwe celstof: 2,0%ruwe as: max. 6%vocht: 8,0%calcium(ca): 1,0%fosfor(p): 0,8%kalium(k): 0,6%natrium(na): max. 0,2%magnesium(mg): 1450 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Farm Food HE Mini Glutenvrij is een hoogwaardig en 100%natuurlijk glutenvrij voer, ideaal voor honden met een glutenallergie of met gevoelige, zwakke of geprikkelde darmen. Deze brokjes zijn speciaal gemaakt voor puppy's of kleine hondenrassen De voeding kan levenslang gegeven worden ongeacht leeftijd, ras of prestaties en is all life stages. (Medpets.nl)

Farm Food HE Glutenvrij Mini hondenvoer is een zeer volledige, glutenvrije voeding en is geschikt voor honden van kleine rassen.   * Glutenvrije voeding * Vrij van chemische hulpstoffen * Geschikt voor kleine rassen (Brekz.nl)

Farmfood HE Glutenvrij Puppy - Mini 2 kgHet Farmfood hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van rund, mais en sorghum. Dit maakt het voer glutenvrij zonder dat er teveel mais in het voer aanwezig is. De maat en vorm van deze brokjes zijn afgestemd op kleinere honden.Sorghum is een zaad dat kan worden vergeleken met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Farmfood glutenvrij kan worden gegeven aan honden die overgevoelig zijn voor voeding met tarwe erin of een bewezen glutenallergie hebben. Voor honden met gevoelige darmen is dit hondenvoer ook uitermate geschikt. De ontlasting zal hierdoor verbeteren. * 100% natuurlijk * Makkelijk op te kauwen voor kleine honden en pups * Verbetert de darmflora * Glutenvrij * Bevat een hoog rundvlees aandeel * Houdt de vacht en huid in top conditie * Zeer makkelijk verteerbaar * Met zalmolie (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857210230
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food HE - Mini Glutenvrij
€ 12,25
Farm Food HE - Mini Glutenvrij bestellen
FF HE GLUTENVRIJ MINI 2KG 00001
€ 13,84
FF HE GLUTENVRIJ MINI 2KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food HE Glutenvrij - 2 kg - Mini
€ 14,85
Farm Food HE Glutenvrij - 2 kg - Mini bestellen
Farm Food HE Glutenvrij Mini hondenvoer 2 kg
€ 15,11
Farm Food HE Glutenvrij Mini hondenvoer 2 kg bestellen
Farmfood HE Glutenvrij Puppy - Mini 2 kg
€ 16,06
Farmfood HE Glutenvrij Puppy - Mini 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: