Home > Hondenvoer > Farm Food > Farm Food HE Glutenvrij Hond 4 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Farm Food HE Glutenvrij Hond 4 kg

Farm Food HE Glutenvrij Hond 4 kg

19,05 - 22,55
Bestel nu direct voor € 22,49

Dit complete classic droogvoer van farm food bevat geen chemische toevoegingen en is een zeer hoogwaardige premium diervoeding. door de zuiverheid van de grondstoffen bevat de brok een hoge hoeveelheid eiwitten en is het makkelijk verteerbaar. farm food classic is geschikt voor alle honden, ongeacht ras, leeftijd of prestaties.samenstelling:ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten sorghum (10%), ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, 1% schotse zalmolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24,0%ruw vet: 14,0%ruwe celstof: 2,0%ruwe as: max. 6%vocht: 8,0%calcium(ca): 1,0%fosfor(p): 0,8%kalium(k): 0,6%natrium(na): max. 0,2%magnesium(mg): 1450 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Farmfood HE Glutenvrij hondenvoer is een glutenvrije voeding, geschikt voor alle honden, ongeacht hun leeftijd of prestaties. * Ideaal voor honden met een glutenallergie of darmproblemen * Bestaat uit zuivere grondstoffen en ingredienten * Bevat geen kip of ander gevogelte (Brekz.nl)

Farmfood HE Glutenvrij 4 kgHet Farmfood hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van rund, mais en sorghum. Dit maakt het voer glutenvrij zonder dat er teveel mais in het voer aanwezig is.Sorghum is een zaad dat kan worden vergeleken met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Farmfood glutenvrij kan worden gegeven aan honden die overgevoelig zijn voor voeding met tarwe erin of een bewezen glutenallergie hebben. Voor honden met gevoelige darmen is dit hondenvoer ook uitermate geschikt. De ontlasting zal hierdoor verbeteren.Specificaties: * Verbetert de darmflora * Glutenvrij * Bevat een hoog rundvlees aandeel * Zeer makkelijk verteerbaar * Zorgt voor een gezonde vacht en huid (Plein.nl)

Farm Food HE Glutenvrij is een hoogwaardig en 100% natuurlijk glutenvrij voer, ideaal voor honden met een glutenallergie of met gevoelige, zwakke of geprikkelde darmen. Het voer is koud geperst waardoor de ingrediënten niet worden aangetast of verloren gaan. Bevat tevens zalmolie. (Medpets.nl)

Farm Food Glutenvrij Standaard Rund - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Glutenvrij, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor 'High Energy'. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen. Voor de hele kleine hondjes is er ook Farm Food HE Glutenvrij Mini, dezelfde voedingsstoffen in een kleinere brok. Ontlast het lichaam van je hond Farm Food HE Glutenvrij is samengesteld op basis van vleesmeel en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. In tegenstelling tot de Classic variant is de tarwe vervangen door het 'oer-graan' sorghum (kafferkoren) en rijst (beide zijn gepoft, daarvoor voorgekookt). Sorghum is een zaad dat net als rijs ten maïs geen gluten bevat die een allergie kunnen veroorzaken. Deze variant is daarom te gebruiken bij honden met een bewezen of vermeende glutenallergie. Ook kan je Farm Food HE Glutenvrij gebruiken bij honden met zwakke en/of beschadigde darmen en die daardoor voortdurend matige tot slechte ontlasting hebben. De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie. All Life Stages De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het 'All Life Stages'-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren. Farm Food is dus ook geschikt voor puppy's zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd. Farm Food HE Glutenvrij is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857100432; 8714857200439
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food HE - Glutenvrij
€ 22,49
Farm Food HE - Glutenvrij bestellen
FF HE GLUTENVRIJ STANDAARD 4KG 00001
€ 23,04
FF HE GLUTENVRIJ STANDAARD 4KG 00001 bestellen
Farm Food HE Glutenvrij hondenvoer 4 kg
€ 24,37
Farm Food HE Glutenvrij hondenvoer 4 kg bestellen
Farmfood HE Glutenvrij 4 kg
€ 25,30
Farmfood HE Glutenvrij 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food HE Glutenvrij - 4 kg
€ 25,35
Farm Food HE Glutenvrij - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Glutenvrij Standaard Rund - Hondenvoer - 4 kg
€ 27,54
Farm Food Glutenvrij Standaard Rund - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: