Farm Food Classic Mini HE Hond 4 kg

Farm Food Classic Mini HE Hond 4 kg

17,30 - 21,95
Bestel nu direct voor € 20,85

Farm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw kleine pup! In Farm Food HE Classics worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. (Dierenwinkelxl.nl)

Dit complete classic mini droogvoer van farm food bevat geen chemische toevoegingen en is een zeer hoogwaardige premium diervoeding. de samenstelling van dit product is hetzelfde als de farm food classic producten, maar met een kleiner brokje van ongeveer 6 mm. dit maakt deze brokken geschikt voor kleine rassen of puppy's. door de zuiverheid van de grondstoffen bevat de brok een hoge hoeveelheid eiwitten en is het makkelijk verteerbaar. farm food classic is geschikt voor alle honden, ongeacht ras, leeftijd of prestaties.samenstelling:ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 24,0%ruw vet: 14,0%ruwe celstof: 2,0%ruwe as: max. 6%vocht: 8,0%calcium(ca): 1,0%fosfor(p): 0,8%kalium(k): 0,6%natrium(na): max. 0,2%magnesium(mg): 1450 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Farm Food HE Classic Mini hondenvoer bevat complete,energierijke, geperste hondenbrokken voor puppy's en volwassen honden van kleine rassen. * Kleine brok die makkelijk opgenomen wordt * Vrij van kunstmatige hulpstoffen en geur- en smaakstoffen. * Ondersteunt een gezonde vacht en huid. (Brekz.nl)

Farmfood HE Classic Mini En PuppyHet Farmfood hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van Rund. Het hondenvoer is geschikt voor elk energieniveau, ras en levensfasen van je hond. Het Farmfood hondenvoer bevat geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige antioxydanten. * De brok maat is geschikt voor pups en honden van kleinere rassen * Bevat een hoog aandeel rundvlees en dierlijke vetten * 100% natuurlijk * Zeer makkelijk verteerbaar * Zorgt voor een gezonde vacht en huid (Plein.nl)

Farm Food Classic Mini Rund - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding voor kleine honden Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Classic Mini, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor 'High Energy'. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen. Ontlast het lichaam van je hond Farm Food HE Classic Mini is samengesteld op basis van vleesmeel (rund) en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. Voordat de brokken worden geperst, zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten. De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie. All Life Stages De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het 'All Life Stages'-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren. Farm Food is dus ook geschikt voor puppy's zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd. Farm Food HE Classic Mini is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 12 kg. . Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857210414
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food HE - Mini Classic
€ 20,85
Farm Food HE - Mini Classic bestellen
FF HE CLASSIC MINI 4KG 00001
€ 21,29
FF HE CLASSIC MINI 4KG 00001 bestellen
Farm Food HE Classic Mini hondenvoer 4 kg
€ 23,80
Farm Food HE Classic Mini hondenvoer 4 kg bestellen
Farmfood HE Classic Puppy en Mini 4 kg
€ 24,75
Farmfood HE Classic Puppy en Mini 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Classic Mini Rund - Hondenvoer - 4 kg
€ 25,94
Farm Food Classic Mini Rund - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: