Farm Food Classic Mini HE Hond 4 kg

21,490 - 21,950
Bestel nu direct voor € 21,95

Farm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw kleine pup! In Farm Food HE Classics worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. (Dierenwinkelxl.nl)

Farm Food HE Classic Mini hondenvoer bevat complete,energierijke, geperste hondenbrokken voor puppy's en volwassen honden van kleine rassen. * Kleine brok die makkelijk opgenomen wordt * Vrij van kunstmatige hulpstoffen en geur- en smaakstoffen. * Ondersteunt een gezonde vacht en huid. (Brekz.nl)

Farmfood HE Classic Mini En PuppyHet Farmfood hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van Rund. Het hondenvoer is geschikt voor elk energieniveau, ras en levensfasen van je hond. Het Farmfood hondenvoer bevat geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige antioxydanten. * De brok maat is geschikt voor pups en honden van kleinere rassen * Bevat een hoog aandeel rundvlees en dierlijke vetten * 100% natuurlijk * Zeer makkelijk verteerbaar * Zorgt voor een gezonde vacht en huid (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714857210414
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food HE - Mini Classic
€ 21,95
Farm Food HE Classic Mini hondenvoer 4 kg
€ 24,44
Farmfood HE Classic Puppy en Mini 4 kg
€ 25,70