Home > Vlooien - Teken > Exil > Exil No Worm Pasta Hond / Kat 25 ml
donderdag, 06 oktober 2022
Exil No Worm Pasta Hond / Kat 25 ml

Exil No Worm Pasta Hond / Kat 25 ml

24,80 - 30,25
Bestel nu direct voor € 24,80

No Worm Pasta tegen wormen hond en kat is een smakelijke ontwormingspasta en is geschikt voor zowel honden als katten. De voordelen: * Eenvoudig toe te dienen * Nauwkeurig te doseren met het fijndoseerspuitje * Veilig voor puppy's, kittens en nestjes (Brekz.nl)

No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 25 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje direct bestellen in onze webshop! Weg met die wormen! No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. Dus geschikt voor pups en kittens, volwassen honden en katten. Handig als je zowel honden als katteneigenaar bent! De ontwormingspasta werkt tegen spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen (hond). De pasta is eenvoudig toe te dienen in de bek van jouw hond of kat. Het is een geschikt product voor puppy's en kittens; 1 injector is geschikt voor een heel nestje! Waarom No Worm Pasta? * Eenvoudig toe te dienen, * Nauwkeurig te doseren met het fijndoseerspuitje, * Veilig voor puppy's, kittens en nestjes, * Eenmalig toedienen per behandeling. Hoe werkt No Worm Pasta? Na toediening van No Worm Pasta worden aanwezige spoel-, haak-, zweep- en lintwormen in het lichaam van jouw hond of kat gedood. Een wormenbesmetting kan je helaas niet voorkomen. Door jouw hond of kat minimaal 4x per jaar te ontwormen, kun je een ernstige wormeninfectie voorkomen. Zo dien je de pasta toe: Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Hierin kan je precies de juiste dosering voor jouw huisdier vinden. Spuit de pasta rustig in de bek van jouw hond of kat zodat hij deze kan doorslikken. Lukt dit niet? Meng de pasta dan door het voer, het is dan wel belangrijk dat hij dit in 1 keer opeet. Gebruik bij pups of kittens het fijndoseerspuitje (los verkrijgbaar), hiermee kan je nauwkeurig doseren. Hierdoor weet je zeker dat je niet te veel of te weinig pasta geeft. Lees vóór gebruik altijd eerst de bijsluiter (REG NL 7997). No Worm Pasta is verkrijgbaar in 10 ml en 25 ml. . Alle No Worm voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

No Worm Pasta is een ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. De pasta is een behandeling tegen spoel-, lint-, haak- en zweepwormen. (Medpets.nl)

De no worm pasta wordt gebruikt om spoel-, lint-, haak- en zweepwormen te bestrijden bij honden en katten van alle leeftijden. dankzij de handige doseerspuit kan de pasta perfect gedoseerd worden. bij de 25 ml injector wordt 1 streepje (5 ml) gegeven per 10 kg lichaamsgewicht en bij de 10 ml injector wordt 1 streepje (1 ml) gegeven per 2 kg lichaamsgewicht. het is mogelijk om de pasta door het voer te mengen, maar het kan ook direct achter op de tong gespoten worden. per ml bevat deze pasta 240 mg niclosamide en 30 mg oxibendazole.; (Dierspecialist.nl)

Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - KatNo Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. * Gemakkelijk in gebruik * Eenmalige toediening * Voor hond en kat, pups en kittens (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713112000135
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Exil No Worm Pasta - Hond en Kat - Ontworming - 25 ml
€ 24,80
Exil No Worm Pasta - Hond en Kat - Ontworming - 25 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Exil No Worm Pasta - Hond en Kat - Ontworming - 25 ml
€ 24,80
Exil No Worm Pasta - Hond en Kat - Ontworming - 25 ml bestellen
No Worm Pasta tegen wormen hond en kat 25 ml
€ 27,90
No Worm Pasta tegen wormen hond en kat 25 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 25 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje
€ 29,15
No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 25 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje bestellen
Thuiswinkel Waarborg
No Worm Pasta - 25 ml
€ 30,70
No Worm Pasta - 25 ml bestellen
NW PASTA 25ML 00001
€ 32,49
NW PASTA 25ML 00001 bestellen
Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - Kat 25 ml
€ 34,15
Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - Kat 25 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: