Home > Vlooien - Teken > Exil > Exil No Worm Pasta Hond / Kat 10 ml
maandag, 26 september 2022
Exil No Worm Pasta Hond / Kat 10 ml

Exil No Worm Pasta Hond / Kat 10 ml

19,99 - 23,50
Bestel nu direct voor € 19,99

Exil No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. Voordelen van Exil No Worm pasta - gemakkelijk in gebruik - eenmalige toediening - voor hond en kat, pups en kittens Gemakkelijk... (Dierenwinkelxl.nl)

No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 10 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje direct bestellen in onze webshop! Weg met die wormen! No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. Dus geschikt voor pups en kittens, volwassen honden en katten. Handig als je zowel honden als katteneigenaar bent! De ontwormingspasta werkt tegen spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen (hond). De pasta is eenvoudig toe te dienen in de bek van jouw hond of kat. Het is een geschikt product voor puppy's en kittens; 1 injector is geschikt voor een heel nestje! Waarom No Worm Pasta? * Eenvoudig toe te dienen, * Nauwkeurig te doseren met het fijndoseerspuitje, * Veilig voor puppy's, kittens en nestjes, * Eenmalig toedienen per behandeling. Hoe werkt No Worm Pasta? Na toediening van No Worm Pasta worden aanwezige spoel-, haak-, zweep- en lintwormen in het lichaam van jouw hond of kat gedood. Een wormenbesmetting kan je helaas niet voorkomen. Door jouw hond of kat minimaal 4x per jaar te ontwormen, kun je een ernstige wormeninfectie voorkomen. Zo dien je de pasta toe: Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Hierin kan je precies de juiste dosering voor jouw huisdier vinden. Spuit de pasta rustig in de bek van jouw hond of kat zodat hij deze kan doorslikken. Lukt dit niet? Meng de pasta dan door het voer, het is dan wel belangrijk dat hij dit in 1 keer opeet. Gebruik bij pups of kittens het fijndoseerspuitje (los verkrijgbaar), hiermee kan je nauwkeurig doseren. Hierdoor weet je zeker dat je niet te veel of te weinig pasta geeft. Lees vóór gebruik altijd eerst de bijsluiter (REG NL 7997). No Worm Pasta is verkrijgbaar in 10 ml en 25 ml. . Alle No Worm voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

No Worm Pasta is een ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. De pasta is een behandeling tegen spoel-, lint-, haak- en zweepwormen. (Medpets.nl)

Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - KatNo Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. * Gemakkelijk in gebruik * Eenmalige toediening * Voor hond en kat, pups en kittens (Plein.nl)

De no worm pasta wordt gebruikt om spoel-, lint-, haak- en zweepwormen te bestrijden bij honden en katten van alle leeftijden. dankzij de handige doseerspuit kan de pasta perfect gedoseerd worden. bij de 25 ml injector wordt 1 streepje (5 ml) gegeven per 10 kg lichaamsgewicht en bij de 10 ml injector wordt 1 streepje (1 ml) gegeven per 2 kg lichaamsgewicht. het is mogelijk om de pasta door het voer te mengen, maar het kan ook direct achter op de tong gespoten worden. per ml bevat deze pasta 240 mg niclosamide en 30 mg oxibendazole.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713112000104
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Exil No Worm Pasta - Hond & Kat - 10 ml
€ 19,99
Exil No Worm Pasta - Hond & Kat - 10 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Exil No Worm Pasta - Hond & Kat - 10 ml
€ 19,99
Exil No Worm Pasta - Hond & Kat - 10 ml bestellen
Emax - No-Worm Pasta
€ 22,99
Emax - No-Worm Pasta bestellen
Thuiswinkel Waarborg
No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 10 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje
€ 26,34
No Worm Pasta Hond En Kat - Anti wormenmiddel - 10 ml Alle Gewichten (Doseerspuitje bestellen
Thuiswinkel Waarborg
No Worm Pasta - 10 ml
€ 26,55
No Worm Pasta - 10 ml bestellen
Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - Kat 10 ml
€ 27,40
Exil No Worm Ontworming Pasta Hond - Kat 10 ml bestellen
NW PASTA 10ML 00001
€ 27,49
NW PASTA 10ML 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: