Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Yorkshire Terriër Adult 2 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Eukanuba Yorkshire Terriër Adult 2 kg

Eukanuba Yorkshire Terriër Adult 2 kg

9,99 - 15,77
Bestel nu direct voor € 9,99

Eukanuba Yorkshire - Hondenvoer - Kip 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw Yorkshire Terrier Een 100% gebalanceerd recept voor jouw volwassen Yorkie, dat is Yorkshire Terrier van Eukanuba. Ook zeer geschikt voor Cavalier King Charles-spaniëls, dwerg- en toypoedels en Shih Tzu's. Kenmerken van Yorkshire Terrier Deze krokante brokvoeding is zorgvuldig samengesteld zodat je hond een lang en gezond leven kan leiden. Het bevat ook alle essentiële mineralen om het gebit sterk en gezond te houden, plus een hoger prebioticagehalte ter bevordering van een gezonde spijsvertering. De belangrijkste voordelen van Yorkshire Terrier op een rijtje: * Hoger gehalte aan prebiotica bevordert een optimale vertering ten opzichte van Eukanuba Volwassen Klein Ras * Vitamine E en bètacaroteen ter ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem * Versterkt de natuurlijke afweer met antioxiderende vitaminen * DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Dierlijke eiwitten ter ondersteuning van soepele spieren Eukanuba Yorkshire Terrier bevat 2 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Yorkshire Terriër Adult hondenvoer is geschikt voor alle yorkshire terriërs ouder dan 1 jaar. De voeding helpt voor: * Sterke spieren en botten * Een ideaal gewicht * Een mooie, glanzende vacht en gezonde huid (Brekz.nl)

De Yorkshire Terriër is een kleine, kortharige hond die zelfverzekerd en trouw is. Deze honden worden vooral vanwege hun lange en glanzende vacht bewondert wat geen onderwol heeft. Daarom neigt hun huid ertoe droog en bijzonder gevoelig te worden. Bovendien is er vaak een bijzondere tandverzorging nodig, omdat deze honden een zeer kleine bek hebben. Eukanuba Breed Yorkshire Terriër is een compleet en uitgebalanceerd hondenvoer, wat de gevoelige huid van deze honden ondersteunt, voor een mooie en glanzende vacht zorgt en de kleine bek gezond houdt. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Yorkshire Terrier, Cavalier King Charles-spaniël, Mini- en Toy poedel en Shih tzu. 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Adult Yorkshire Terrier Kip 2 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor yorkshireterriërs (ook ideaal voor Cavalier King Charles-spaniëls, dwerg- en toypoedels en shih tzu’s) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerdevoeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden en heeft een hoger gehalte aan prebiotica* ter bevordering van een gezonde spijsvertering van jouw hond.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond.*t.o.v. Eukanuba Volwassen Klein ras * Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs Adult Kleine Rassen). * Helpt het natuurlijke afweersysteem van een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120591
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Yorkshire - Hondenvoer - Kip 2 kg
€ 13,98
Eukanuba Yorkshire - Hondenvoer - Kip 2 kg bestellen
Eukanuba Yorkshire Terriër Adult hondenvoer 2 kg
€ 15,70
Eukanuba Yorkshire Terriër Adult hondenvoer 2 kg bestellen
Eukanuba Yorkshire Terriër - Hond - Droogvoer - 2 kg
€ 15,70
Eukanuba Yorkshire Terriër - Hond - Droogvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Yorkshire Terriër - Hond - Droogvoer - 2 kg
€ 15,70
Eukanuba Yorkshire Terriër - Hond - Droogvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Breed Specific Yorkshire Terriër Hondenvoer - 2 kg
€ 17,18
Eukanuba Breed Specific Yorkshire Terriër Hondenvoer - 2 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Yorkshire Terrier Kip 2 kg
€ 19,67
Eukanuba Dog Adult Yorkshire Terrier Kip 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: