Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed Kip 12 kg

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed Kip 12 kg

42,20 - 53,05
Bestel nu direct voor € 42,20

Eukanuba Growing Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote puppy Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote puppy, dat is Growing Puppy Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor puppy's van middelgrote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 maand tot 12 maanden oud. Kenmerken van Growing Puppy Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Growing Puppy Medium Breed op een rijtje: * DHA voor een verbeterd leervermogen en om puppy's beter trainbaar te maken * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine C en E als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van puppy over gaat naar volwassen, kan je Eukanuba Active Adult gaan voeren. Eukanuba Growing Puppy Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dit 100% complete en uitgebalanceerde droogvoer van eukanuba bevat kip en is geschikt voor puppy's van middelgrote rassen met een volwassen lichaamsgewicht tussen 10 en 25 kg. dankzij de ingrediënten van hoge kwaliteit bevat deze voeding alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om gezond op te groeien. dit voer is vrij van kunstmatige conserveermiddelen en geur- en smaakstoffen.samenstelling:gedroogde kip en kalkoen (33%), mais, tarwe, dierlijk vet, rijst, gedroogde bietenpulp (2,9%), gedroogde hele eieren, gehydroliseerde dierlijke eiwitten, visolie, biergist, kaliumchloride, natriumchloride, fructo-oligosacchariden (0,29%), calciumcarbonaat.toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 46.024 ie, vit. d3: 1.527 ie, vit. e: 256 mg, ß-caroteen: 5 mg, kopersulfaat-pentahydraat: 57 mg, kaliumjodide: 4,1 mg, ijzersulfaat-monohydraat: 759 mg, mangaansulfaat-monohydraat: 57 mg, zinkoxide: 264 mg, mangaanoxide: 41 mg.analytische bestanddelen:eiwit: 29%vetgehalte: 18%omega-6 vetzuren: 2,78%omega-3 vetzuren: 0,84%dha: 0,18%ruwe as: 6,7%ruwe celstof: 2,1%calcium: 1,2%fosfor: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Growing Puppy Medium 12 kgHet unieke Growing Puppy-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Geschikt voor puppy’s van middelgrote rassen tot 12 maanden oud.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de speciale zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * DHA verbetert het leervermogen en helpt puppy's beter trainbaar te maken * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Dog Puppy Medium Breed is hondenvoer dat de groei en ontwikkeling van pups ondersteunt. De hondenbrokken zijn geschikt voor puppy's (1 tot 12 maanden) van middelgrote rassen (10- 25 kg). Deze hondenvoeding ondersteunt de optimale spijsvertering en afweer van jouw puppy. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710974911715; 8710255122410
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Growing Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 42,20
Eukanuba Growing Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Puppy & Junior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,89
Eukanuba Dog Puppy & Junior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Puppy & Junior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,89
Eukanuba Dog Puppy & Junior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
EUK G.PUPPY MEDIUM BREED 12KG 00001
€ 52,49
EUK G.PUPPY MEDIUM BREED 12KG 00001 bestellen
Eukanuba Dog Growing Puppy Medium 12 kg
€ 52,53
Eukanuba Dog Growing Puppy Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Puppy - Medium Breed - 12 kg
€ 57,00
Eukanuba Dog - Puppy - Medium Breed - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: