Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder 12 kg

37,990 - 93,490
Bestel nu direct voor € 37,99

Het is een van de bekendste hondenrassen ter wereld en geniet een grote populariteit als werk- en diensthond en als trouwe gezinshond: de Duitse Herder. Als je op zoek bent naar een complete voeding die speciaal is afgestemd op de voedingsbehoeften van je trouwe viervoeter, dan is Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd de juiste keuze. Het droogvoer is bedoeld voor de dagelijkse voeding van Duitse Herders vanaf de leeftijd van 1 jaar en is ook zeer geschikt als complete voeding voor Belgische Herders. Het hondenvoer voorziet je huisdier van alle belangrijke voedingsstoffen, bijvoorbeeld veel dierlijke eiwitten. Dit is belangrijk voor de opbouw en het behoud van sterke spieren. Ter ondersteuning van een normale spijsvertering is het hondenvoer verrijkt met prebiotica en bietenpulp. Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd bevat ook ingrediënten als glucosamine, chondroïtine en L-carnitine. Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd in één oogopslag: Volledig droogvoer voor volwassen Duitse Herders en Belgische Herders vanaf 1 jaar. 100% compleet en uitgebalanceerd: Samenstelling perfect afgestemd op de behoeften van het ras, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Met hoogwaardige eiwitten: belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa Met prebiotica (FOS) en bietenpulp: kan een normale spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen ondersteunen Gewrichtsondersteuning: speciale receptuur kan bijdragen aan een normale mobiliteit Speciale brokvorm: kan tandverzorging ondersteunen in combinatie met het DentaDefense systeem Uitgebalanceerde voedingsstoffen: optimale balans van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen Bevat L-carnitine, glucosamine en chondroïtine Geproduceerd zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten Hersluitbare verpakking, praktische zip bag Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Duitse Herder hondenvoer is volledige diervoeding voor volwassen Duitse herders. Ook geschikt voor de Belgische Herder. Voordelen van Eukanuba German Shepherd: * Gezonde spijsvertering * Gezonde huid en vacht * Ondersteuning botten en gewrichten (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Duitse Herders Kip 12 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor Duitse herders (ook ideaal voor Belgische herders) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat L-carnitine om jouw hond te helpen vetop natuurlijke wijze te verbranden en een hoger gehalte aan prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Het draagt ook bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedtexpertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Bevordert een optimale vertering met prebiotica * Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtine. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120393
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg German Shepherd/Duitse Herder Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 37,99
Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder hondenvoer 12 kg
€ 47,75
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Duitse Herder - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 49,89
Eukanuba Dog Adult Duitse Herders Kip 12 kg
€ 59,25