Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder 12 kg

Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder 12 kg

43,99 - 57,37
Bestel nu direct voor € 43,99

Duitse Herders staan bekend als waakzame en vrolijke honden. Om het metabolisme en de mobiliteit van jouw Duitse Herder langdurig te ondersteunen, en daarmee ook de algemene gezondheid, kun je het beste een speciale voeding geven. Eukanuba Breed German Shepherd is een evenwichtig en compleet droogvoer aangepast aan de speciale behoeften van Duitse Herders. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering, zorgt voor een compacte ontlasting en goede, langdurige beweeglijkheid. Een 10 jaar durend wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat honden die worden gevoerd met Eukanuba hondenvoer langer blijven leven! Jouw lieve vriend en viervoeter heeft een bijzonder lang leven vast en zeker verdiend! Een wetenschappelijk onderzoek dat tien jaar lang heeft geduurd, heeft kunnen aantonen dat het voer Eukanuba de gezondheid van jouw hond ondersteund waardoor deze bijzonder hoge leeftijd kan bereiken. Door het geven van Eukanuba gecombineerd met jouw liefde en verzorging, kunnen jij en jouw hond langer van elkaar genieten. Eukanuba Breed Specific German Shepherd hondenvoer in één oogopslag: Compleetvoer ontwikkeld voor volgroeide German Shepherd of Belgische Herdershonden met een leeftijd van minimaal 1 jaar 100% evenwichtig en met de kennis en ervaring van dierenartsen ontwikkeld Het hoofdbestanddeel is kippenvlees: natuurlijke en hoogwaardig proteïnebron ter bevordering van de slanke spiermassa Gezonde gewrichten: ondersteunt het behoud van het ideale lichaamsgewicht en ontlast daarmee de gewrichten. Chondroïtinesulfaat glucosamine ter ondersteuning van het kraakbeen en de gewrichten van uw hond. L-carnitine bevordert de verbranding van de lichaamseigen vetopslag. Deze stof gecombineerd met genoeg beweging en het geven van hoogwaardige eiwitten van dierlijke oorsprong kunnen een behoud van de sterke en vetarme spiermassa garanderen. Eenvoudig verteerbare proteïnen en vezels vereenvoudigen de voedingsstofopname en bevorderen daarmee een optimale spijsvertering. Omega-3- en -6-vetzuren verkregen uit visolie, evenals mineralen en vitaminen ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. Vermindering van haaruitval met wel 80%. DentaDefense: het voer van Eukanuba is ontwikkeld met de kennis van tandheelkundigen van Oral B. Door de special 3D DentaDefense brokjes kan het tandplak tijdens het eten van de tanden worden verwijderd. In de brokjes zitten microreinigende kristallen. Deze kristallen gaan de vorming van tandsteen op actieve wijze tegen en kunnen de vorming met wel 80% verminderen. Belangrijke antioxidanten (vitamine A,C,E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS zorgen voor een gezonde afweer en gaan de celveroudering op actieve wijze tegen. Met calcium: voor sterke botten tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: op elkaar afgestemde concentraties van koolhydraten, vetten, proteïnen evenals essentiële vitaminen mineralen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Duitse Herder hondenvoer is volledige diervoeding voor volwassen Duitse herders. Ook geschikt voor de Belgische Herder. Voordelen van Eukanuba German Shepherd: * Gezonde spijsvertering * Gezonde huid en vacht * Ondersteuning botten en gewrichten (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Duitse Herders Kip 12 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor Duitse herders (ook ideaal voor Belgische herders) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat L-carnitine om jouw hond te helpen vetop natuurlijke wijze te verbranden en een hoger gehalte aan prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen. Het draagt ook bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedtexpertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Bevordert een optimale vertering met prebiotica * Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtine. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120393
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg German Shepherd/Duitse Herder Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 43,99
12kg German Shepherd/Duitse Herder Eukanuba Breed Specific Hondenvoer bestellen
Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder hondenvoer 12 kg
€ 49,95
Eukanuba German Shepherd/Duitse Herder hondenvoer 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Duitse Herders Kip 12 kg
€ 57,37
Eukanuba Dog Adult Duitse Herders Kip 12 kg bestellen
Eukanuba Duitse Herder - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 57,37
Eukanuba Duitse Herder - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Duitse Herder - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 57,37
Eukanuba Duitse Herder - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: