Eukanuba Daily Care Sensitive Skin 12 kg

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin 12 kg

42,45 - 50,37
Bestel nu direct voor € 42,45

Minder is soms meer: met zijn overzichtelijke ingrediëntenlijst is Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin een goede keus als je exact wilt weten wat je hond binnenkrijgt. Het droogvoer wordt gekenmerkt door een hypoallergene receptuur en bevat slechts één dierlijke eiwitbron: smakelijke vis. Het hondenvoer voorziet je huisdier niet alleen van hoogwaardige eiwitten, maar ook van waardevolle omega 3- en 6-vetzuren die een bijdrage kunnen leveren aan een normale huid en vacht. Daarnaast bevat Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin een speciale mix van vezels die de spijsvertering kunnen ondersteunen. Nog een voordeel: het speciale DentaDefense-systeem met een bijzondere brokvorm kan bijdragen aan de tandreiniging. Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin in één oogopslag: Evenwichtig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen vanaf 1 jaar Ideaal voor honden met een gevoelige, snel jeukende en geïrriteerde huid Single Animal Protein: bereid met slechts 1 dierlijke eiwitbron (vis) Hypoallergeen: beknopte ingrediëntenlijst, kan het risico op intoleranties verlagen Ondersteunt huid vacht: bevat waardevolle omega 3- en 6-vetzuren Met prebiotica: afgestemde vezelmix met prebiotica en bietenpulp kan de spijsvertering ondersteunen 100% evenwichtig: volwaardige samenstelling, ideaal voor de dagelijkse voeding van je hond Tandreiniging: DentaDefense-systeem met speciale brokvorm ter ondersteuning van de tandhygiëne. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Sensitive Skin Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een voeding voor jouw hond met een gevoelige huid Een 100% gebalanceerd recept voor jouw volwassen hond die last heeft van een gevoelige huid, dat is Daily Care Sensitive Skin van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van alle rassen ouder dan 1 jaar. Kenmerken van Daily Care Sensitive Skin Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Sensitive Skin is geschikt voor honden met een gevoelige huid. De belangrijkste voordelen van Daily Care Sensitive Skin op een rijtje: * Vitaminerijke vis als primaire eiwitbron * Samengesteld om ingrediënten die jeuk en krabben kunnen veroorzaken te beperken * DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Helpt de natuurlijke afweer te ondersteunen met antioxiderende vitaminen Eukanuba Daily Care Sensitive Skin is verkrijgbaar in 2,3 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin hondenvoer is een uitgebalanceerde, hypoallergene voeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar, die last ondervinden van een gevoelige huid of vacht.   * Vermindert jeuk en krabben * Bevordert gezonde huid en vacht * Met Omega 3 vetzuren (Brekz.nl)

Eukanuba Daily Care - Sensitive Skin - Adult is speciaal ontwikkeld voor honden >1 jaar oud met een gevoelige huid. De voeding zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Daily Care Adult Medium Gevoelige Huid 12 kgProbeer voor volwassen honden met een gevoelige huid van alle rassen Eukanuba Daily Care voor gevoelige huid.Dit droogvoer is speciaal ontwikkeld om ingrediënten die jeuk en krabben kunnen veroorzaken te beperken. Deze brokken zitten boordevol vitaminerijke vis en omega 6- en omega 3-vetzuren die helpen om de huid en vacht van jouw hond er gezond en stralend uit te laten zien.Eukanuba Daily Care is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om jouw hond de beste voeding te geven voor een lang en gezond leven. * Samengesteld om ingrediënten die jeuk en krabben kunnen veroorzaken te beperken * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Uniek DentaDefense helpt om tanden schoon en gezond te houden* Vitaminerijke vis als primaire eiwitbron * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174905892; 8710255119717
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Daily Care - Medium Breed - Sensitive Skin - Hondenvoer - 12 kg
€ 42,45
Eukanuba Daily Care - Medium Breed - Sensitive Skin - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Daily Care - Medium Breed - Sensitive Skin - Hondenvoer - 12 kg
€ 42,45
Eukanuba Daily Care - Medium Breed - Sensitive Skin - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Sensitive Skin Eukanuba Daily Care Adult Hondenvoer droog
€ 42,99
12kg Sensitive Skin Eukanuba Daily Care Adult Hondenvoer droog bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Sensitive Skin Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 42,99
Eukanuba Dog Sensitive Skin Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Daily Care Sensitive Skin hondenvoer 12 kg
€ 43,49
Eukanuba Daily Care Sensitive Skin hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Sensitive Skin - Daily Care - Hond - 12 kg
€ 50,25
Eukanuba Sensitive Skin - Daily Care - Hond - 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Daily Care Adult Medium Gevoelige Huid 12 kg
€ 50,37
Eukanuba Dog Daily Care Adult Medium Gevoelige Huid 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: