Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Daily Care Senior 9+ 12 kg
zondag, 23 februari 2020
Eukanuba Daily Care Senior 9+ 12 kg

Eukanuba Daily Care Senior 9+ 12 kg

40,95 - 53,50
Bestel nu direct voor € 39,99

Eukanuba Daily Care Senior Plus hondenvoer met een verhoogd gehalte kwalitatief hoogwaardig dierlijk eiwit, werkt de afbraak van vetarme spiermassa tegen. Geef jouw hond voor een optimaal resultaat elke dag enkel en alleen Eukanuba Daily Care Senior Plus. Eukanuba Daily Care Senior Plus hondenvoer dekt optimaal de dagelijkse behoefte aan proteïnen, vet, koolhydraten en mineralen voor het behoud van gezondheid en welzijn van oudere honden. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor oudere honden van alle rassen met een leeftijd van 9 jaar en ouder 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Belangrijke antioxidanten (vitamine A,C,E en carotinoïde) en probiotica/FOS sterken de immuniteit en reduceren de veroudering van cellen. DentaDefense: Door tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld, met speciale 3D DentaDefense brokjes, verwijdert mechanisch het tandplak en kan door behulp van micro-reinigende kristallen de tandsteen vorming tot 80% verminderen. Chondriotin sulfaat en glucosamine bevordert de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. Licht verteerbare eiwitten en bietenvezels bevorderen de opname van voedingsstoffen en zorgen daardoor voor een optimale spijsvertering. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineralen bevorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Daily Care Senior 9+  is een uitgebalanceerde voeding voor de oudere volwassen honden (9+). Speciaal samengesteld om uw hond zich goed te laten voelen. * Antioxidanten voor het immuunsysteem * Extra eiwitten en prebiotische vezels * Bevordert levendigheid (Brekz.nl)

Daily care senior 9+ is een complete voeding voor oudere honden vanaf 9 jaar met ouderdomsklachten. daily care senior 9+ is compleet uitgebalanceerd en bevat essentiële vitaminen en mineralen.deze voeding heeft de volgende eigenschappen:- bevat extra eiwitten- bevat antioxidanten voor het imuunsysteem- bevat prebiotische vezels voor de spijsvertering- er zijn geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd- er zijn geen kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd- er zijn geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd- bevat geen vulstoffendeze voeding bevat antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen, prebiotische vezels voor een uitgebalanceerde spijsvertering en essentiële vitaminen en mineralen die de hond helpen fit te blijven.ingrediënten:gedroogde kip en kalkoen, mais, tarwe, dierlijk vet, rijst, gedroogde bietenpulp, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, biergist, kaliumchloride, visolie, natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden, lijnzaad, mannanoligosacchariden, bernageolie, goudsbloemextract.analyse:eiwit: 30,0%, vetgehalte: 15,0%, omega-6 vetzuren: 2,00%, omega-3 vetzuren: 0,30%, vocht: 8,00%, ruwe as: 7,50%, ruwe celstof: 2,50%, calcium: 1,30%, fosfor: 1,10%.voedingsadvies:zie onderstaand schema. zorg daarnaast altijd voor onbeperkt toegang tot vers water voor de hond.  lichaamsgewichtgram per dag 5kg80-90g 10kg130-140g 20kg205-225g 30kg265-295g 40kg325-360g 60kg425-470g (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Senior 9+ - Daily Care is een complete en uitgebalanceerde dagelijkse voeding voor oudere honden van ieder ras, die last hebben van ouderdomsverschijnselen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120157; 8710974814856
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Eukanuba Daily Care Senior Plus Hondenvoer
€ 39,99
12 kg Eukanuba Daily Care Senior Plus Hondenvoer bestellen
Eukanuba Daily Care Senior 9+ hondenvoer 12 kg
€ 40,95
Eukanuba Daily Care Senior 9+ hondenvoer 12 kg bestellen
EUK DOG SENIOR 9+ 12KG N 00001
€ 53,49
EUK DOG SENIOR 9+ 12KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Senior 9+ - Daily Care - Hond - 12 kg
€ 53,50
Eukanuba Senior 9+ - Daily Care - Hond - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: